Elmia inspiration

Säger godnatt och trevlig helg! Kommer inte bli något bloggande föräns på söndag eftersom jag ska bort till jönköping. Ska fota lite där så kommer det upp i bloggen lite senare. Naglarna ska även fixas imorgon. Och framförallt kommer jag få spendera helgen med mina favoriter! Hörs på söndag♥


fixing

Packar och springer runt här i huset och försöka bestämma lite kläder som jag kan ha på mig på lördag då vi ska på mässa i Jönköping. Nästan klar, tar de sista till morgonen tror jag!

Idag har jag betalat det sista på resan och det är inte så länge kvar, bara en dryg månad! Trängdes inne på Bikbok gjorde jag med och lyckades hitta en rätt snygg bikini. Kaos därinne vill jag lova, men inte så konstigt när hela butiken har 50% rabatt. Nöjd och belåten är jag iallafall men nu ska jag på jakt efter en till bikini som har lite mer färg och kanske har en annan form. Alla mina bikinis är bandou..


khaki grön:)


oh nana

Hey!
Nu är jag hemma efter en lång dag i karlstad! Hann med det tidiga tåget och körde ett träningspass med! Läxan till imorgon har jag gjort också. Jag kan helt enkelt bara gå och lägga mig. Hur skönt? :D

Idag har Denise pysslat om mig på praktiken. Fick färgade ögonbryn sen träna hon på lite uppsättningar på mig. Det är så skönt när någon grejer i håret så jag somnade nästan. Haha kanske ska lägga mig lite tidigare idag?;)

Imorgon är det skola som gäller, och även betala in den sista summan till resan. Bara 1 månad kvaaaaaaar!


22.32

Hejhej!
Dålig uppdatering p.g.a internett som krånglar och att jag har varit sjukt trött! Men ska försöka hinna med att lägga upp några inlägg nu :)

Idag har jag varit i skolan i salongen hela dagen och slitit. Sen slet jag och Hannah på gymmet. Vid åtta tiden kom en tjej hit och så sätta jag i löshår på henne som blev väldigt snyggt så jag har fullt upp helt enkelt! Imorgon är det praktik som står på schemat och eventuellt ett konditionspass på gymmet!

Kan förvarna redan nu att det inte kommer bli något bloggande i helgen, på fredag ska jag Elin Amanda oc Frida fixa lite med varandras hår senare på kvällen ska jag och Elin med hem till Amanda. Då ska vi få fina gelénaglar som Cassandra ska göra. Tidigt på lördagmorgon åker vi till Jönköping på frisörmässan och sen blir det även lite shopping! Söndag ska jag fira Victoria som blir 18 och sen åka hem till Arvika igen. Fun :D


jönköping förra året. Här va vi minst sagt trötta!


RSS 2.0