lyckad kväll!

Har nyss kommit hem från en tjejkväll hos Frida. Hon bjöd på tacos och naturgodis och massa gott och så sjöng vi singstar. Kul att vi i de gamla gänget börjat umgås lite mera:)


Dagens, orkade aldrig göra iordning håret idag efter att jag tvätta det. Så såhär ser det ut då för er som undrar;) Köpte den här tröjan i fredags från Gina. Väldigt skön och jag gillar den!


id bare minerals


Köpte mig en ny foundation från id idag eftersom den andra var slut. Fick med en liten extra present också med ett jättefint ljusrosa läppglans och ett test på en annan foundation. Jag gillar verkligen det här sminket, det är perfekt till vardags och blir en fin lyster på huden och inte så "kakigt". Till fest använder jag flytande foundation för den täcker mer. Finns startkit som man kan köpa med id sminket då får man med borstar , två foundations, concealer och ett bronzepuder!
Om man bara ska köpa foundation som jag gjorde nu kostar det 450 kr.


22.35


Imorgon är det back on track som gäller. Ska träna med Hannah och då är de rumpa och lår som ska tränas! Så nu väntar sängen snart. Godnatt på er♥ 


pictures






Lyckad helg!

Har haft en väldigt bra helg kan man ju säga! Fredagen va verkligen lyckad och jag hade jätteroligt!! Har varit riktigt trött både igår och idag men det va det värt. Har gått två promenader idag så jag känner mig lite piggare nu iallafall:)


våfflor satt fint igår hemma hos emma, vi skulle egentlign ut och käka men ingen av oss orkade!;)


Fest


Kunde inte låta bli



Tyckte den här färgen var så himla fin. Finns på hm!


fixar

Har precis packat klart nu för imorgon. Utgång i Karlstad står på schemat så jag åker aldrig hem innan jag drar ut:) Jobbigt att behöva tänka på det man ska ha med sig men nu tror jag att jag äntligen är klar!

Kom hem vid halv åtta och hade hunnit med ett pass på gymmet med Hannah! Vi kör på ordentligt nu och Hannah visa mig några övningar som vi ska göra enligt schemat som instruktören hade visat henne. Så nu har vi snart gått igenom hela schemat! Söndag blir det träning igen:)


Älsklings träningslinnet från Nike! De åker aldrig upp och är väldigt sköna och snygga. Ska köpa mig ett till i rosa hade jag tänk. Blir fint till våren med mer starka färger:)


23e februari

Är sjukt trött och slockna i soffan men lyckades ta mig till sängen nu för att sova! Har haft praktik idag och b.l.a klippt Åsa:) Gick en sväng på stan och köpte faktiskt med mig en bok från bokrean! Kommer bli bättre uppdatering imorgon vill jag lova. För nu måste jag verkligen sova! Godnatt på er!


Hjälpredan


Fick hjälp av lillasyster Olivia idag när jag skulle laga mat. Sluta med att hon blev sur/ledsen för att jag sa åt henne att inte luta sig över spisen för att det är varmt. Tror nog hon blev rädd för mig...

Att vara ledig mitt i veckan är verkligen skönt. Haft två klippningar och sen tog jag mig till gymmet och fick en genomgång på dag 2 i träningsschemat. Kommer nog inte kunna lyfta mina armar imorgon på praktiken för fokusen låg på triceps och axlar.. Niiice;)


Big Brother

Kolla just på ett avsnitt av Big brother! Har aldrig varit ett så stort fan av det men vem vet, kanske blir det nu? Ger det några chanser till iallafall.

Känns såhäääääär skönt att vara ledig imorgon! Ska inte ställa någon klocka, jag ska sova ut imorgon och vakna utvilad. Hatar att gå upp 06.00 så lediga dagar ska man ta vara på! Men en promenad ska jag allt hinna med, måste köpa ingridienser till Chicken Thai också. När det är jag som lagar mat så blir de oftast något i den stilen! Älskar det verkligen!

 
Kommer spendera tiden framför tvn i ett par timmar till!


slarvig uppsättning


Gjorde lite uppsättningar idag i skolan eftersom läraren var sjuk. Älskar verkligen uppsättningar som är lite slarvigt gjorda. Tycker såklart det är fint med slata uppsättningar med men jag själv skulle nog välja att sätta upp mitt eget hår lite mer slarvigt.

Lockade hela håret först med en plattång. Sprayade och började fästa upp underhåret med hårnålar. Överhåret touperade jag och snurrade upp paséer som jag sedan fäste med hårnålar. Jag gjorde även två små flätor på vardera sida om huvet. Snygg uppsättning som passar till det mesta tycker jag!


En annan slarvig uppsättning som är otroligt fin! Fick inspriation från denna. Och hur sjukt vacker får man vara?? Lauren Conrad är alltid snygg!


På god väg!

Har hållt igen bra nu med träningen i ca 1,5 månad. Men nu ska de bli mer resultat! Köpte mig ett kort på Outlet Gym idag och är väldigt peppad. Imorgon ska jag få lite instruktioner och tips. Även ett schema som jag ska följa. Vilket är asbra! Hannah var med mig idag och vi taggar varandra. Vad va det jag sa om träningskompis? Det är jätte bra! Längtar redan till imorgon;)


Söndagskväll

Nyss kommit ur en lång varm dusch, är hur kall som helst och fryser fortfarande. Har målat naglarna och fixat att som behöver fixas ;)

Varit igång hela eftermiddagen med klippningar och slingningar. Färgade två utväxter och två klippningar! Mamma hjälpte mig nyss att beställa tågbiljett ner till Göteborg så jag och syrran ska åka ner och shoppa lite under sportlovet! Ska bli kul att äntligen få sig massa snygga vårkläder. Som jag har längtat. Nu är det bara våren som fattas ;)

Ska lägga mig nu och läsa. Kom nyss på att jag ska ha läst ut en engelsk bok tills imorgon. Jag kommer få läsa på tåget imorgon bitti med för har fan halva boken kvar att läsa.. Kul....

Så godnatt på er:) hörs imorgon!

 

jag och Joanna i somras

Dagens




fika och handboll med amanda



Träffa min goding förut, det va längesen sen sist och vi hade mycket att prata om :)

Today

Gymmade med Hannah efter att jag hade färgat min kusin. Det ick bra och vi fick hjälp av Jesper (Hannas bror) med massa övningar. Ska fixa mig ett kort där på måndag faktiskt :)

Nu kommer snart Jim hit så ska vi ha myskväll han jag och Joanna. Madde kanske tittar förbi också om vi har tur:) Va nere på Ica förut och köpte mitt efterlängtade Click Candy. Hannah tyckte att jag va lika exhalterad som barnen ;) hehe




God morgon!





Nyss kommit hem från morgonpromenaden. Strålande solsken är aldrig fel. Solbrillorna fick t.o.m åka på :D Laddat in massa ny musik i mobilen med så det gick som en dans att vara ute! Nu ska jag laga mig någon god frukost och bara ta det lugnt. Senare drar jag iväg och färgar min kusin. Sen blir de lite träning med Hannah på outlet. Funderar på att köpa gymkort där:)

Vi hörs sen♥


sleep tight you all

tar en tidig kväll idag! veckan har varit sjukt jobbig så jag behöver nog sova ut imorgon skulle jag tro! morgonpromenad blir det till morgonen sen en god frukost:)


äntligen fredag!

Sitter hemma hos pappa mätt och belåten efter hans goda middag. Han kan det där med att laga god mat alltså! Mumsar i mig massa naturgodis också, det är ju trots allt fredag:)

Dagen har varit bra och skönt att man kom hem tidiigare också. Blev träning med Hannah och Joanna efter skolan. Både gym och styrka så vi har varit duktiga minsann!


lite lagomt trött och frusen i skolan

eliiin

kors i taket, vi fick färga i skolan idag


Hela högen<3

godnatt


New pants



Byxorna jag köpte häromdagen. Lite dålig bild, men när de används ska jag fota dom så de blir en bättre bild!
Älskar den höga midjan och stretchen. De finns på Vila:)

Dagens


Pälsjackan åkte på också, varm och gosig:)

17e februari

Hej allihopa!

Sitter och fryser ihjäl som vanligt och ska snart ta mig ett bad så jag tinar lite. Fortfarande sjukt kallt ute och det vill jag inte längre!

Har varit en lång dag i skolan, somna nästan i slutet. Men inte så konstigt att vi va trötta eftersom vi hade spinning på SATS idag. Jag och Nathalie körde på bra där och det brände riktigt i benen. Men allt känns ju så skönt efteråt och särsklillt när man kan basta efter också:) Träningsvärken som jag hade igår är nu ännu värre och jag vågar inte tänka på hur jobbigt det kommer vara att träna imorgon! Men nu ska jag ligga i!



Laddade!!

sweet dreams


Gammal bild från sommaren. Var något ljusare i håret här. Är sugen på att göra mig ljusare nu med men inte riktigt såhär ljus. Vad tror ni?

Nu väntar sängen på mig. Måste vara utvilad till imorgon för då är de Spinning på SATS som gäller med frisörbrudarna! Kisses


tips för glanslöst hår



Testade den här glans sprayen idag från Wella, tyckte håret blev väldigt glansigt och fint. Den doftar väldigt gott också!

Långdag, en riktig långdag

Som vanligt har jag haft praktik idag på Nova och det har varit hur bra som helst. Fixade efter jag slutat i salongen och sjävklart var tåget hem försenat i 45 minuter. Börjar bli en vana nu att tågen är sena. Köpte mig en tidning men den läste jag ut på 10 minuter så mobilen fick vara underhållningen!

Nu håller jag på att laga mig lite kvällsmat. Sen väntar duschen och en omgång med b.u.s för att inte vakna upp som ett grått spöke imorgon. Har varit väldigt lite sömn de senaste nätterna men ska försöka lägga mig tidigare idag.


Dagens

valde mellan semlor och det här. Blev de lite nyttigare alternativet;)


22.52

Hejj hejj!

Dålig uppdatering igår på självaste alla hjärtans dag. Den firades iallafall med Nadja och Jim som höll mig sällskap. Det fanns mycket att prata om eftersom inte Jim är hemma i Arvika särskillt ofta. Men det va så kul att dom kom hit :)

Varit full fart hela dagen med klippning i skolan. Herrklippning äntligen och det är ju inte de lättaste alla gånger, men övning ger ju färdighet! Efter skolan gick jag på stan med tjejerna från klassen och fick med mig ett par snygga byxor. Eller ja jeans kan man ju kalla dom! Har inte hunnit fota dom än men imorgon ska ni få se dom! Fanns sjukt mycket fint på stan och jag blev nästan ledsen för att det fanns så mycket jag ville ha! Ska nog inte gå in på någon affär innan jag åker till Stockholm.. Jag sparar mig tills dess ;)

I sin vanliga ordning idag så va jag och Joanna och tränade idag. Känner redan nu att jag kommer ha det svårt att gå imorgon. Låren kommer nog vara goa skulle jag tro!


I skolan idag, fastna inte på bild idag hehe;)


Godnatt

Ska lägga mig och stänga av datorn.. Slutar alltid med att jag sitter kvar vid den as länge och det är inte bra när man ska upp klockan 06.00! Nu är de ändring som gäller! Måndag imorgon och alla hjärtansdag! Nadja får bli min valentine, kan ju inte bli bättre:) Egentligen är de ju så att ingen av oss vill vara ensamma på denna kärleksdag så hon sover här imorgon. hihi!
 


Fina, min fina Emma!




Just nu!




Har nyss duschat och ska bege mig mot pappa för lite jobb som står på schemat. Klipp och sling på petra och Tindra ska också klippas. Ikväll ska mammas kompis komma och sätta om sitt löshår så jag har att göra idag. Men det är bara roligt!

Kvällen igår va lyckad och jag hade roligt :) Tur att jag har Emma att dansa med kan jag ju säga! haha. Bilder kommer upp senare ikväll, dock tog jag inte alls många!


Partyyyy

Taggar om nu efter en power nap och ska försöka ha skit kul ikväll! Hörs imorgon:D


Slingor

Har ju inte varit på latsidan idag direkt;) klippte Peter och slingade och klippte Sofia!


Blekte slingor på henne och toppa håret lite:) Blev en snygg färg tycker jag!

Lördag 12e februari

Gick upp i tid idag för att jag skulle hinna med lite sakker innan jag skulle klippa och färga lite. Var ju hur fint väder som helst idag så det blev en morgonpromenad. Skönt att jag hann med det idag. Sen har jag varit på stan och fixat en liten present för ikväll.

Nu ligger jag i min säng och känner för en power nap. Men tror det inte är någon idé för snart ska jag åka med nadja hem till henne:)


Friday night

Skönt med helg och jag hann i tid till innabandyn också! Nu ska jag bara ta det lugnt hemma och börja ladda till imorgon :D





Dåligt med bilder idag, finns bara när jag och Amanda fular oss på dryga lektioner!


mitt uppe i städningen

Bjuder på några härliga låtar sålänge!


"banan klämman"

Köpte mig en så kallad banan klämma till håret förut. Ingen aning om de heter så men det ser ju ut som en banan.. Haha! gillar den, men jag måste verkligen toupera botten för att den ska sitta kvar i mitt glidiga hår. Snyggt när håret ser längre ut och det är finast när det är lite slarvigt uppsatt och lite ruffsigt när man använder den!



bilden från sidan visar ju bäst att håret ser längre ut

10e februari 2011

Nyss kommit hem från handledarkursen. Känns såhäääääär skönt att ha den gjord nu och snart kan jag ge mig ut på vägarna. Himlans drygt att vara där i över tre timmar men det är ju så det är!

Skön dag i skolan eftersom jag knappt va där halva dagen pga kursen. Aerobics va svin kul men jag tyckte de likna bodyjamen väldigt mycket.. Undrar om det inte va det vi körde.. Men iallafall roligaste idrottslektionen och det är roligt att vi kommer ha mer såna tillfällen. Nästa gång tror jag att det är spinning som gäller.

Känner mig rastlös nu.. Vid den här tiden brukar jag ju vara och träna men nu är ju det redan gjort så jag vet inte vad jag ska hitta på. Rummet behöver ju en uppfräschning så det får väl bli det som jag får göra. Annars blir det nog en promenad ute i skitvädret. Måste göra något känner jag!


Favorit salladen från Maché fick jag slänga i mig på tåget idag. Längesen jag käka där nu och det va så jäkla gott. Jag tar alltid pasta, kyckling, fetaost och soltorkade tomater. Mmmmmm

Peppad!!

Känns otroligt skönt att jag har kommit igång med träningen igen! Känner mig mer motiverad till att träna också när man märker lite resultat. Har varit igång i en månad nu och jag ska fortsätta. Det brukar ju vara så att man tränar stenhårt i en månad och sliter ut sig så mycket att man lägger av helt. Men det känns inte så för mig nu och jag tror att jag har kommit på rätt spår. Skönt att ha syrran med sig också när man tränar. När man är två så blir man mer peppad också. Så skaffa en träningskompis om ni ska träna. De hjälper:)

Längtar till imorgon för då är det Aerobics på Sats som gäller med alla frisörbrudar. Ska bli jättekul verkligen! Efter det så ska jag och pappa gå på handledarkurs.. Mindre kul men måste ta tag i mitt körkort någongång! Godnatt på er♥







Kan inte låta bli att titta igenom de här sommarbilderna från turkiet när det är askallt ute. Men vi går iallafall mot ljusare tider , snart är våren här..snart...


bronzage


Har testat den här spraytan brun utan solen idag. Ser redan att jag har fått färg men jag va lite försiktig och spraya inte på alls mycket. Har aldrig sprayat på tidigare utan bara använt mig av b.u.s som är i lotion. Ska testa imorgon med för att se om det går lättare. Mamma hjälpte mig för att det kan ju vara svårt att komma åt på baksida lår och på ryggen. Men annars verkar färgen bli fin och inte orange som endel b.u.s kan vara. Man ser mer solbränd ut tycker jag.

mys onsdag

Idag hade jag praktik igen. Efterlängtad sådan kan man säga! Har varit tråkigt att inte ha varit där något på flera veckor nu när vi har hållt på med kursen och allt. Men nu är det som vanligt igen;) Har varit en lugn dag men bara jag och Åsa i salongen. Hon är världens snällaste för gav mig shampoo balsam och inpackning! Tusen tack ♥


3 liter shampoo och balsam, tror att jag klarar mig ett tag framöver ;)

SP inpackning som återuppbygger håret. 500ml. Ska sitta i en behållare egentligen därför den ser lite konstig ut.





namnam för håret


High hair produkterna är på utförsäljning i skolan så jag köpte med mig två produkter hem. Den lilla flaskan är ett Gloss serum, som ger fin glans till håret. Kan va bra mot mina stackars längder. Använt det rätt mycket när jag har gjort uppsättningar i skolan och de blir alltid glansigt och fint. Sprayen har jag inte något minne av att jag har testat så mycket men den är säkert bra. Använder inte spray så ofta heller. Men den är säkert bra


Efter regn kommer solsken

Det var väl inte riktigt så jag tänkte imorse när jag försov mig och missa första tåget. Inte heller när jag missa det andra tåget pga all snö som kommit under natten. Ingenting va plogat och jag hade helt fel skor för att traska i nysnö. Måste jag ens tillägga att jag ramla mitt uppi allt oc missade det andra tåget. Vid såna tillfällen vill jag bara dö och gå hem och sova. Men kom till skolan iallafall och har skrattat åt mig själv hela dagen!

Idag i skolan börja vi med en ny kurs. Min grupp lärde oss att fästa fast krona och slöja inför bruduppsättningar. Lite smått öm i fingrarna nu eftersom allt ska sitta stenhårt och se bra ut. Kul att börja med något nytt iallafall och komma vidare lite :)


Kanske inte direkt såhär jag vill se ut när jag gifter mig.. Men tekniken fick vi lära oss idag, att fästa kronan och slöjan:)

tired..

Är helt slut efter första riktiga skoldagen på tre veckor.. Inte bra att ha de för lugnt för länge märker jag. Lyckades ändå köra ett rätt så hårt pass med syster i gymmet! Känns skönt nu efteråt:)

Känns som det kommer vara en helt vanlig vecka. Inget speciellt som händer.. Tråkigt men så måste det vara ibland. Ska bli roligt att ha praktik igen. Va väldigt längesen nu, innan jul om jag inte ins helt fel! Nej nu ska jag sätta mig och kolla på tv eller något. Trött som fan är jag!



happiness



Skönaste låten just nu!

Godaste frukosten



Det här är godis de! Finns inga godare flingor än de här om ni frågar mig;) Sov länge idag med världens skummaste dröm.. Behövde nog sova ut eftersom de inte har blivit så mycket sömn den här helgen. Tog en "morgonpromenad" innan frukosten också. Dagen kommer bestå av plugg. Jag hade rätt med att jag skulle flytta fram allt till söndag. Blääääöö. Ikväll blir de klippning!


gårdagens fest!

Dåligt med uppdatering igår men hade lite att fixa innan festen. Blev trots allt ganska lyckat! Nyss varit och käkat med Emma och Elin. Sen följde vi Elin till tågstationen. Myskväll står på schemat ikväll!








hahaha

dagens

Nu ska jag gå och möta upp Frida:)



morgonrundan check!

Sitter och käkar frukost nu och ska snart börja plugga på hemtentan.. Känns inte så himla roligt faktiskt. KOmmer väl säkert sitta på söndagkväll med den och skriva som en dåre om jag känner mig själv rätt. Måste ta mig i kragen nu eftersom jag inte hann skriva något igår.. Ska slänga in en bild sen innan jag går iväg och möter Frida! Lunch på sunday står på schemat:)

Sen klockan tre idag ska jag till tandläkaren... Vill inte!


sofis mode får avsluta kvällen

Nöjd över att jag tränade hårt idag och att jag orkade smörja in mig med b.u.s så jag inte behöver se ut som en levande död de närmaste dagarna! Nästa omgång åker på imorgon:D

Ska ta mig en morgonpromenad innan frukost imorgon med. Skönt att jag får följe med Joanna en bit eftersom hon ska gå samma väg till hamnen. För hon ska hoppa isvak hehe har lite lust att stanna och titta på henne ;)


bild från i sommras, saknar ni sommaren och värme lika mycket som jag?

söta spännen

Kunde inte låta bli att köpa något litet på stan förut. Varför är det alltid så? Fick iallafall med de här två hårspännena från Lindex.


Dagens

Hej hej allihopa!

Nu har jag precis kommit hem från karlstad. Ska äta lite mellanmål sen iväg och träna med Joanna!



Äntligen fick jag inviga min skinnjacka för i år:)

RSS 2.0