Måndagen avklarad

Det var inte roligt att gå upp imorse och i skolan kände jag mig mest som en zombie. Men sluta tidigt och tog mig i kragen och körde ett hårt träningspass + simning. Det hjälpte vill jag lova! Håret fick sin dos med inpackning så nu känns även det mycket bättre. Dock är den snart slut min kära inpackning men det finns nog kvar i en vecka till skulle jag tro. Men nu ska Wellas repair mask bytas ut mot k-pak reconstructor. Spännande:)


Gillar denna inpackningen. Funkar om man vill återuppbygga håret och det blir mjukt och glansigt. Luktar även väldigt fräscht!


Jag gillar även att testa lite andra produkter. Och jag har läst att den här återuppbyggande inpackningen har vunnit 10år i rad som bästa inpackning. Priset är dock lite dyrare men.. Ändå värt om man får ett fint hår!


23.13

Det är lustigt att det alltid på så dålig uppdatering de helgerna när jag är hos pappa. Men jag har inte ens tänkt på att sitta vid datorn när jag har varit där under helgen. Idag följde jag med pappa Joel och Tindra till Sunne och åkte lite bräda. Det känns i bennen nu vill jag lova och det tar på krafterna. Var lite ringrostig i början men sen gick det bättre. Hör väl kanske till när det var ett år sen man åkte sist!

Imorgon är det måndag igen och då är det tillbaka till verkligheten som gäller. Skola och sen träning. Ska t.om simma imorgon med efter gymmet. Känns skönt att ha kommit igång. Känner mig duktig som gjorde min frukost till imorgonbitti som kommer bestå av en jordgubbs smothie. Himla go den;)

En sak som jag har tänkt på under helgen är mitt hår. Som nu känns som ja.. Jag vet inte vad, men inte bra iallafall! det jag kom fram till iallafall är att jag ska nya produkter och börja vårda det och bygga upp det. Tror ni jag klarar att inte platta det till vardags? Ska iallafall göra ett försök. För jag vet hur jag vill att mitt hår ska se ut till våren/ sommaren. Nu ska det sparas!!! Får köpa produkterna nästa vecka för mitt kort är knäckt på mitten. Ett tips är att inte ha sitt bankkort liggandes i jackfickan när ni åker snowboard. Dock ett bra sätt att spara pengar på;)



Nå vad tror ni? Är jag helt bakom flötet om jag tror detta ska funka? Well well, Let´s give it a try;)

Resultatet



Det är ljusare i verkligheten så bilderna är ju tyvärr inte så bra. Men det blev iallafall sjukt bra:D

Nu ska jag pysa iväg till Emma för lite torsdagsmys. Efterlängtade Emma! har inte sett henne på några dagar nu;)

27e januari

Snart kommer Amanda N hit och ska bli fin i håret. Slingor och klippning står på schemat:) Ska ta kort på resultatet sen så ni får se!
Hörs sen!



Ledig dag!


Så skönt känns det att vara ledig idag och slippa åka tåg! Har nyss käkat frukost och snart ska jag se på Tyra Banks show.

Det blev en morgonpromenad idag eftersom jag är ledig. Gjorde samma fel idag och sätte på mig för lite kläder. Springtights och -13 är ingen bra kombination. Så nu sitter jag och fryser och ändå har jag täcke på mig. Får bli en varm dusch sen eller kanske ett bad? måste tina upp snart!

Vill egentligen gå ner en sväng på stan. Så sjukt sugen på att köpa något nytt. Men jag ska försöka stoppa mig själv. Lika bra att vänta tills vårkläderna kommer in. Väntavänta.....

dance the night away, grab somebody, drink a little more





26e januari



Ska kila iväg till bussen nu snart. Men först ska jag besöka solberga lite:)

Hörs ikväll!

                                                                                

vilken kille


Jag lyckades ta den sötaste bilden på Amandas lilla Bolt. Hur fin är han inte då?


25e januari

Hejhej:)

Nyduschad och håret är lent och mjukt. Sköönt! Ska börja plugga lite nu och sen sova.

Sov hos Amanda inatt och har varit där hela dagen och myst. Fixade hennes hår gjorde jag också och det blev så fint så. Bara för Amanda att vänja sig lite nu:)

Före

Efter

Blev mycket fräschare nu och färgen blev också väldigt fin:)

                                                                                    

24e Januari

Klar otroligt tidigt idag så ska snart gå iväg till tåget för att göra en lång dag i karlstad! Sen blir det mys i Molkom med Amanda:)

Dagens



                                                                                    

sleep tight


Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och sen smörja mig med lite b.u.s. Känner mig otroligt blek. Sen ska jag sova för imorgon ska jag först till skolan, sen till salongen och sen hem till Amanda i molkom och mysa:) kanske hinner med ett inlägg innan jag går till tåget:) Puss och godnatt♥

                                                                                               

life's to short to be sittin' round miserable

Sitter i soffan nu och tittar på solsidan nu! Har varit på hockey idag med Nadja och träffade Amanda och Hannah också! Gjorde upp med Amanda att jag snart ska fixa till hennes hår också. Har en bra magkänsla om att det kommer bli väldigt fint;)


Dagens


                                                                                        


Smothie

Sitter fortfaande med min långa uppsats om kultur och stilhistoria. Men nu är jag snart klar!

Nöjd över att jag orkade dra mig upp ur sängen imorse och ta mig en morgonpromenad på en halvtimme. Känner mig piggare nu:)


Den här smothien dricke jag flera gånger i veckan och den är jättelätt att göra.
Det enda man behöver är:

Frusna bär (hallon, blåbär eller jordgubbar)
Vanilj youghurt
Apelsin juice
Banan

Man blandar allting i en mixer, jag använder inga mått man får köra på känsla och smaka av om det behövs något mer i den:)

                                                                                    

broken soul

Det va tur Nadja kom och gav mig lite sällskap förut. Kika på lite innebandy gjorde vi sen bara dega i soffan. Imorgon blir det plugg...


Today



dagen består av att klippa, men vad händer ikväll?

morgonpromenad check!


Vakna tidigt idag och kände att en morgonpromenad skulle sitta perfekt. Gick runt strand som det så fint heter här i arvika. Det va väldigt skönt och nu sitter jag och käkar lite frukost! Jag tycker det har gått rätt bra med träningen och jag ska fortsätta med det också. Inge mera lathet med massa godis. var dock riktigt kallt ute så jag höll på att frysa bort benen och rumpan, får nog ha lite mer än ett par springtights på mig nästa gång:)


                                                                                                

varför kan inte bara tiden gå lite snabbare?

Jag vill att snön ska smälta bort och kunna gå med skinnjacka iallafall! Hatar min fula dunjacka vill bara bränna upp den typ. Så trött är jag på vintern! SMÄLT BOORT NUUUUUUU

Nyss käkat tacos med en liten del av familjen. et satt inte fel med Tacos en dag som denna. Just nu sitter jag med ett glas vin och käkar naturgodis, vuxenpoäng till mig ;)




                                                                                         

Helg!!

Nyss kommit hem från skolan och träning. Har redan hunnit med att träna vilket känns skönt så nu har jag all tid i världen att göra något annat. Dock vet jag inte vad jag ska göra. Vill gå på bio men alla är redan upptagna och min syster har dissat mig för andra gången idag. Jag får inte följa med henne på bio, får väl leta efter en egen kompis att gå på bio med.. Jag vill ju se Love and other drugs!!!!!! Så Joanna om du läser det här, SKÄMS på dej!


Amanda letar efter fina underkläder

Det här var de finaste vi hitta!...

                                                                                 

en gammal bild får avsluta dagen


                                                                                  

20.27

Sitter hemma hos Emma nu och har nyss klippt luggen på Emmas mamma. Ska snart gå hem och käka lite kvällsmat nu och sen somna tidigare ikväll. Upp tidigt imorgon igen för skolan:'( Men det är ju fredag så  jag får vara glad för det!



walkwalkwalk

har suttit med arbetet nu sen klockan halv ett och jag är inte klar än.. Får vara nog med det där för idag. Ska gå ut på en promenad nu sen ska jag hem till Emma och mysa lite:)


                                                                                               

cosy in the "new" room

hallo!

Ligger i min säng just nu och kollar runt lite på datorn. Ska snart sova för imorgon ska jag upp tidigt för att åka till karlstad en sväng. Matte står på schemat i en timme. Sen ska jag hem igen för att plugga på den för långa uppsatsen som ska in på tisdag. 15-20 sidor är liiite för mycket, trots att det är bilderna som tar störst plats. Problemet för mig är att jag inte hittar några bilder. Bläääö.

Inatt sov jag hos victoria och vaknade helt utvilad imorse och hjälpa henne att diska bort endel av diskberget som vi alltid så fins skapar.. Kände mig lite tvungen att hjälpa henne med eftersom jag inte diskade så bra efter mig förra veckan;) Ledsen för det Vicki! När jag kom hem till Arvika var jag äntligen på trafikskolan och bokade tid på handledarkursen. Herregud vad jag har dragit ut på det.. Men nu är det fixat så snart kommer jag väl ut på vägarna! Resten av dagen gick åt till att plugga och träna. Kändes tungt att träna idag men jag tog mig igenom det. Nu efteråt känns det skönt.

Fick ett tungt besked också idag. Varför händer det så otroligt hemska saker. Jag tror inte på någon gud och kommer aldrig göra det heller. Vila i frid♥
Tänker på dej E.




spegeln♥


fina tavlorna jag fick av Peter i julklapp

                                                                                               


hos vic

Sitter hemma hos victoria nu och ska snart iväg in till stan och fixa lite på salong nova! Victoria ska iväg och träna och jag ska extraknäcka lite:) Kommer nog vara där ett tag för det finns ju lite att göra då..

Sluta tidigt idag och onsdag och torsdag kommer vara lugna nu för har eget arbete. Det vill säga att jag slipper lite tåg:D Imorgon ska jag träna med syrran! Efterlängtat;)

Nej nu måste jag kila! hörsss

                                                                                                   


mysig kväll tillsammans med Frida

klippningen blev istället fyra klippningar och jag stannade lite längre, men det gjorde mig ingenting:) Bara roligt! Och speciellt när min faster är så skön haha!

Fick finbesök av Frida ikväll också vilket aldrig är fel. Alltid så roligt att höra vad Frida har för sig och om alla galna saker som händer. Haha! Vi satt bara och snacka om vad som händer och har hänt. Hoppas att vi ska jobba tillsammans denna sommaren för det skulle verkligen höra min sommar så himla rolig till skillnad från förra sommaren som var lite utav en mardröm.. Håller mina tummar och tår för att det blir så att vi kan jobba tillsammans:D

Just nu ligger jag i sängen. Har tagit fram lite kläder för imorgon. Men dock inte packa något men jag tar det problemet imorgon istället.. Ska sova hos Victoria imorgon och även fixa till lite på Nova i sin vanliga ordning. Hoppas jag slutar tidigare imorgon orkar verkligen inte gå ända till klockan fyra.. Sjukt att man redan är skoltrött efter tre veckors ledighet. Hur lat får man va?



Ledig dag

Gick upp vid nio idag för jag lova pappa att jag skulle gå ut och gå med Bilbo. Sen gick jag iväg och träna i en timme, sen tillbaka till Bilbo och gick en halvtimme med honom igen. Känner mig duktig nu haha ;) Nyss käkat lunch nu och snart ska jag iväg till faster och klippa och färga:) Fullt upp kan man ju säga!


Min goding:)


sunday

Hejhej!

Dåligt med uppdatering nu under helgen men jag har inte suttit vid en dator faktiskt. Helgen har varit lugn, behövdes en sån helg efter en jobbig skolstart kan jag ju säga. Inte van att gå upp så tidigt som 06.00 varje dag. Känns skönt att det är studuedag imorgon så man slipper skolan imorgon också! Men sovmorgon blir det inte för jag ska iväg och träna har jag bestämt. Sen har jag lovat att gå ut med hunden också så träning för hela slanten blir det. Det gillas! Sen ska jag färga och klippa min faster så dagen är ju inte direkt lugn!

Just nu är jag hemma hos min kära vän Emma och myser. Vi ska snart äta kvällsmat sen ska jag gå hem och sova:)
Vi längtar ihjäl oss till Rhodos!!!


hotellet:)

bästa vän!

hårfix hela kvällen

Elin är här och sover här inatt! Har gjort hårförlängning på henne och hon blev så fin så :)



före


efter! så fin så:)

sen fick jag en bild på mammas hår med men har tyvärr ingen bild på hur det såg ut först.




träningsvääääärk

Kan seriöst inte gå för att jag har sån sjuk träningsvärk! Blir en vilodag imorgon för idag gick det inte lätt att träna när jag knappt kan gå. Ska till gymmet med syrran på fredag igen så då hoppas jag att det har försvunnit:)

Håller på att fixa mamma i håret nu. Längre ska det bli på henne men just nu sitter hon med slingor så passar på att skriva lite under tiden. Har en känsla av att det kommer bli bra det här. Imorgon följer Elin med mig hem och hon ska också få längre hår:)

Fikade med Emma och Martin förut på sunday också sen gick jag och Emma till resia för att betala resan men såklart funka det inte att betala med visa electron kort där.. Lite typiskt, men hoppas pappa kan följa med imorgon så att det blir betalat. Jag läängtar till maj nu:D

Hitta ett par fina örhängen förut i en butik i arvika som säljer Snö of Sweden smycken så jag fick med mig de här hem:)




                                                                                             

monday

Hej!

Såg att det hade blivit två inlägg om samma sak igår, inte meningen men skyller på min otroligt sega dator som inte vill jobba med mig.. Idag har jag iallafall varit första dagen i skolan. Skönt att träffa alla mina godingar igen och dagen har varit helt okej faktiskt:) Fick titta på två avsnitt av shear genius också, ett väldigt bra program då tycker jag!

Jag mötte upp syrran när jag kom med tåget till arvika så gick vi och tränade! skönt va det och kommer antagligen ha träningsvärk imorgon! Men det ska jag inte klaga över för det va längesen man hade träningsvärk. Nu ska vi följa detta har jag bestämt:D

Imorgon är det valk och svinryggsprov i skolan! Känns ändå rätt bra för jag vet hur jag ska göra och ska verkligen försöka att inte stressa upp mig inför de två proven. Men lite press har man ju ändå på sig, jag är lite av en perfektionist ändå;) Sover hos Victoria imorgon med, mysigt det!

En vecka i Rhodos ser jag fram emot med Emma i Maj:D


                                                                                               



vår och sommarkläder hemklickat!

jag är tidigt ute jag vet det.. Men det tar väl slut annars i mina storlekar och det är väl lika bra att beställa när det finns:) HM hade riktigt mycket fina kläder i vårkatalogen tycker jag!







favoritfilm!!


good, bad

Hejhej!

Inatt drömde jag att jag var i Thailand tillsammans med Emma. Hade det hur varmt och underbart som hellst och bruna var vi. Men vaknade av att Olivia va sur och grina och att rummet va kallt. Sånt är inte kul och jag vill inte ha vinter längre!!

Så nu sitter jag och syrran med hm's nya katalog och kollar på sommarkläder och bikinis. Jag ska beställa lite sen också bara för att jag längtar så sjukt mycket efter lite värme. Bort med snön!

Igår va jag hos mormor och morfar hela kvällen sen va jag med joanna Linus och Stefan. Kan ju inte låta bli att dö av skratt när man är med dom!

Nej nu ska jag fortsätta kolla i katalogen och sen blir det iväg och klippa hos kusinerna :)


bild från igår!

Där syns min nya fina spegel lite också:D
                                                                         

15.45

Hallåhallå!

Nyss gjort upp lite med syster om vilka dagar vi ska träna tillsammans nu under veckorna. Kommer bli bra det här om vi båda följer schemat;) Legat lite på latsidan nu under hösten och vintern och sommaren bestod ju mest av jobb. Men det ska bli skönt att komma igång igen nu, man mår ju sjukt mycket bättre också!

Ska snart iväg till mormor och morfar på middag. Gott med mormors mat och jag hade ändå inget för mig ikväll så varför inte åka med till mormor och morfar. Det blir ju inte så många utekvällar för mig nu men får väl vänta tills jag blir 18 och kommer in någonstans, just nu känns allt så meningslöst att gå ut haha.. Så lördagskvällen spenderas med familjen:)

Har en sak att se fram emot med emma till våren också! Kommer bli skiiiitkul verkligen:D


memories

No sympathy
When shouting out is all you know
Behind your lies
I can see the secrets you don't show
We don't know how you're spending
All of your days
Knowing that love isn't here
You see the pictures
But you don't know their names
Cause love isn't here



lallalalala



Sitter här i min säng med emma brevid mig som sjunger så fint :) Har varit ute en hel del idag i snön med hunden! Skönt att vara ute iallafall när man bara sitter inne hela dagarna, eller vi gör iallafall det..

Hoppas på att fixa en grej imorgon som kommer blii sååå rooolig!


5e jan

Hejhej!

Idag har jag träffat Nadja som varit i Thailand i tre veckor och jag har aldrig sett Nadja så brun och fin :D Vi solade på sams och sen va det meningen att vi skulle träna men det va ju tyvärr stängt.. Så det blev en myskväll här hemma hos mig ist:)

Ska komma iväg och träna imorgon, måste få ordning på detta nu;) Blir en promenad med vovven också!


don´t stop the pop


låt 2011 bli bättre än 2010

Nytt år, kanske är dags att börja blogga igen då? Vi får se hur det går med det men tänkte lägga upp lite bilder från 2010. Som hade både sina nackdelar och fördelar. Året började inte så bra men man lär sig av sina misstag och växer som person. Så låt 2011 bli bättre!


nyår 2010

många stylingdagar i skolan, amanda j som fixade mitt saknade svall..

skolan

va i vår stuga i sälen och åkte bräda i sin vanliga ordning


många minnesvärda utekvällar




frisörmässa med mina älsklings tjejer



utekvällar

soliga dagar på skolan satt jag och amanda alltid ute

fick fina naglar på beauticenter några gånger

blev viiiiiiiit i håret, inte så lyckat fan så ledsen jag va

vit

mer bilder från skolan när amanda blir fixad


sommar

min älskade emma blev sjuk.. jobbig del:(

många galna utekvällar med denna bruden!





skaffade denna tussen som inte är så liten längre

fina boys



alanya där vi träffa nathalie och alexandra och hade riktigt kul!


samlade in pengar till bröstcancerforskning, gick helt lysande

började praktisera på nova, stortrivs

bästa för min hy helt klart!

fick tillslut tillbaka min efterlängtade hårfärg;)


RSS 2.0