I left my head and my heart on the dancefloor

Godmorgooon!

Dålig uppdatering igår, jag vet. Men jag hade aldrig tid för att sätta mig framför datorn. Men igår va det ju fredag och det är lika med salongen. Det var kul som vanligt och vi fick sluta tidigare:) Sen när jag väl var hemma i Arvika blev det käk och fika med Emma och Frida på sunday. På kvällen blev det innebandy och senare film at Emmas place. Äcklig film som vanligt som Johan hade hyrt. Jag satt med en filt över huvudet för jag hatar blodäckel filmer. Så jag titta aldrig på filmen................ Ta en rolig film nästa gång tack!

Nu ska jag iväg med Frida och sola!! Härligt, det var ett tag sen nu. Förhoppningsvis får man lite färg!

Sen blir det tagga för ikväll:D Förfest med tjejerna sen Ritz!! TAGGAAAA


Salongen




gos emma<3


fint väder plus lite shopping, kan inte bli bättre

Så otroligt fint väder ute. Det var riktigt skönt att vara ute och gå. På verkstan gick allt bra också så jag belönade mig själv med att köpa lite smått till mig själv;) Alla vårkläder börjar ju komma in nu och det finns så mycker fint verkligen. Och jag vill att snön ska smälta bort nuuuuuu!




här är min belöning
-tunika från veromoda
-armband från lindex
-trosor från lindex



Nu ska jag nog göra iordning mig något att äta och sen njuta av min lediga dag:) hejhej<3



in and out of my life

Godmorgon!

Nu ska jag snart stcka iväg till verkstan.. Inte så kul att göra det en dag då man egentligen skulle få sovmorgon. Men men jag måste dit. Blev ändå inte så mycket sovmorgon ändå för jag vakna tidigt imorse av att jag drömmer mardrömmar igen:( Så jävla jobbiga drömmar är det och jag orkar inte med det! Trodde dom hade försvunnit..

Men nu ska jag dra, ha en bra dag! Hejj<3


love the hair


gick bättre än förväntat

japp, jag och Emma körde på rätt bra idag i gymmet;) haha när vi är i gymmet brukar det ibland inte bli så seriöst. Men idag imponera vi faktiskt.. Tror tillochmed att det kan bli lite träningsverk imorgon. Vi hade även endel att prata om, as always!

Nu ska jag göra iordning lite kvällsmat och sen bara ta det lugnt. Ingen skola imorgon heller för min del för jag ska till verkstan till morgonen och det är ändå en rätt ovärd dag. Men härligt att ha nästan hela dagen ledig iallafall. Sen är det ju bara en dag kvar till helg!!:D


bad day

Tjaa! Nu har jag just ätit av min goda mat som jag laga idag. Bjöd även Sofia eftersom syrran hade ätit smörgåsar istället för att vänta på att jag skulle komma hem och laga mat åt henne. Men hennes förlust att inte få smaka liksom:)

Annars har min dag inte varit så bra. Vaknade nog på fel sida idag och är allmänt trött och missnöjd. Men så illa är det inte, såna dagar har väl varenda människa ibland. Som tur är hade jag mina favorit tjejer i skolan idag som muntra upp mig med ett par skrattanfall som vanligt:) Klippningen i skolan idag va rolig. Men det känns verkligen i kroppen när man har varit i salongen. Man blir ganska trött faktiskt och lite stel. Får be mamma massera mig någon dag eftersom hon är massör. Det blev lite stressigt imorse så jag glömde kameran hemma.. Men hannah va uppe med kameran mestdels av dagen så det ska nog fixa sig med bilder:)

Nu ska jag snart iväg till gymmet med Emma och senare åka hem till pappa:) hejdå<3




Tog även farväl av den här snyggingen idag! Hon åker till Egypten och jag hoppas dom får det hur bra som helst<3

nöjd efter träningen

Det blev en lång varm dusch efter träningen och det var verkligen skönt. Träningen gick bra och det var som vanligt ett hårt pass. Det blir säkert träningsvärk som vanligt men jag klagar verkligen inte. Träningsverk är något jag är glad över att ha:D

Nu har jag precis ätit kvällsmat och tänkte läsa lite ur min tjocka bok innan PH börjar. Måste börja läsa mer i den eftersom den ska vara inlämnad om två-tre veckor..Det är tur att det är en bra bok jag läser.
 
Imorgon är det salongdag igen också. Då är det klippning som står på schemat, vilket alltid är roligt. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran imorgon:) det ska även bli kul att se Amanda som har slingat håret och Nathalie som har klippt sig! Nu är jag riktigt sugen på att göra något nytt med mitt hår men jag får vänta en månad till iallfall och då blir det lite ljusare slingor:)


senaste taggningen på facebook. Haha gammalt kort på markus mig alicia joanna och Matthias!
rätt gulligt:)


26:e januari

Nyss hemkommen från karlstad. Tåget var ungefär tio minuter försenat idag och det stör mig när det ofta blir förseningar!  Men nu är jag hemma iallafall. Det är tur att jag åker tåg med Hannah för jag lyckas ju alltid somna när vi nästan är framme i Arvika. Kul att åka med till Charlottenberg liksom;)

Redovisningen i skolan gick bra för min grupp. Känns väldigt skönt att ha det gjort nu! Skolan gick ganska fort idag. Vi körde lite fys på idrotten också och det är ju aldrig fel:)

Nu ska jag hjälpa mamma med mat sen ska jag sticka iväg på bodypumpen. Kan bli lite stressigt detta...


Idag blev det mjukisklädsel med stor tröja och uggs:)

LOVE<3












lat och trött

Hallå!

Nu sitter jag här lite arg på mig själv för att jag inte orka gå iväg och träna idag och åt av syrrans goda kladdkaka istället.. Men det kommer fler dagar. Som t.ex imorgon. Tror faktiskt att jag behöver vila idag;) eller så har jag bara gått och blivit lat vilket är mest troligt..

Imorse var det tungt när klockan ringde på klockan 6. Men jag kom allt iväg till skolan och dagen gick ändå rätt så snabbt. Vi är även klara med vårat arbete med drömsalongen nu och det är redovisning imorgon. Jag hoppas och tror att vi kommer klara det galant! Efter skolan drog jag och Hannah ett varv inne på Åhlens men pengarna
kommer på onsdag så det blev inget köpt:/

Nu har det fixat sig med skridskorna också! Emil ska ta dom och jag får pengar. Tror det blir bäst om jag inte ställer mig på ett par skridskor;) han är nöjd och jag är nöjd






sööndag

Nyduschad och nöjd är jag nu! Bra att jag kom iväg och träna trots att det tog emot innan jag skulle åka. Somna nämligen i soffan och då vill man ju helst ligga kvar. Men jag kom iväg och Emma var med också:)

Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen och sen förhoppningsvis komma i säng i tid för att som vanligt gå upp klockan sex imorgonbitti. HEJDÅ<3


it's amazing

Hejhej!

Idag vaknade jag runt klockan tio och har bara tagit det lugnt hela dagen. Jag ska snart laga till mig något att äta och sen dra iväg lite tidigare till gymmet innan bodyjamen. Lika bra eftersom jag är så rastlös och vill hitta på något:) Hoppas även Emma kan hänga med eftersom det blir roligare när man är två. Men hon har så sjukt mycket i skolan som ska vara klart till veckan.. Blir verkligen glad över att jag valde en praktiskt linje när jag hör hur mycket tid man måste lägga ner på t.ex samhäll. Jag skulle aldrig orka det!!

hittade en snygg outfit





saturday night

Ingen höjdare precis! Men lugna helger är bra, dock inte så roliga. Taggar för nästa helg istället:)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag va och kolla hockey förut också med några av mina härliga tjejer. Arvika förlora mot kil men jag hade turen med mig och vann ett par skridskor! hahah jag är nog den personen som minst behöver ett par skridskor iallafall. Men Victoria gav mig ett bra förslag att välja de dyraste och sen sälja dom. Men amanda tyckte jag skulle välja ett par vita med piggar på.. Svårt beslut det där ;)

Känner mig otroligt ensam men jag tror Syrran och Sofia kommer hem snart och ger mig lite sällskap:)






salongen

Hejhej! Nu är jag hemma igen från skolan. Är otroligt sötsugen och sugen på pizza och allt sånt! men det är ju fredag så varför inte unna sig liksom;)

Idag hade vi permanent på hela huvudet i skolan. Gick ganska bra faktiskt. Sen locka amanda mitt hår och det blev jätte bra:)

innan amanda locka hade jag bara plattat det. Som vanligt alltså;)

här håller hon på förfullt

så blev det:) hon använde en väldigt stor locktång och den är jag väldigt sugen på att köpa!



koncentrerad Nathalie som gjorde permanentprovet:)


och sist hannah liljegren som plattar sitt hår


you don´t know what you got til you missing it alot

Nu är jag nyduschad efter träningen. Blev en låång dusch idag igen och det var väldigt skönt:)

Spinningen gick rätt bra men det krångla för mig och Emma i början för att våra pulsklockor inte funka.. Emma blev livrädd ett tag för att hon hade högre puls än alla andra i början och ville nästan inte vara med längre. Hahha men då var det ju så att hennes klocka inte funka. Men sen gick det mycket bra:)

Imorgon är det salongdag igen och då är det permanent som står på schemat. Nu ska vi börja rulla hela huvudet tror jag eftersom vi är klara med bana 1. Hoppas att vi har egen hårvård som vi brukar ha på fredagar. Skulle va otroligt skönt att få håret stylat:D Men men vi får la se.

Helgen blir antagligen lugnt. Iallafall imorgon, det får bli en typisk mysfredag precis som förra fredagen. Är väldigt trött efter veckan så jag klagar faktiskt inte:)

Nu ska jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mig och läsa lite. Måste komma igång med läsningen eftersom jag har ca 400sidor kvar i männ som hatar kvinnor boken. Ska skriva vad jag tycker och så om den i skolan så då måste det vara utläst om några veckor;)
wish me luck


jag vill ha sommar

Nu sitter jag och kollar på vår/sommar kläder igen! Det är sjukt vad jag inte vill ha vinter längre.. Hatar det om jag ska vara ärlig. Snön kan väl smälta bort iallafall. Men jag har hittat en hel del som jag tycker är snyggt iallafall:) Tänkte visa några bikinis som jag tänkt ha i sommar.


den här eller en ljusrosa.







Jag är otroligt avundsjuk på Amanda Janson som åker till hurghada om typ en vecka och Victoria som åker till Thailand i början av februari.. Jag får slita här hemma med min b.u.s och hoppas på att få färg. Men det är ju inte rikigt samma sak nej..................... Tänk att få ligga på en strand liksom iställe för att gå runt i snön i kalla sverige:)

torsdag=jobbigaste dagen

Är otroligt trött. Jag vill bara hem och sova istället för att vara i skolan.

Sitter på datan nu och försöker komma igång med ett arbete som helst ska vara inlämnat idag.. Men jag fattar absolut ingenting! Och det stör mig..

Det possitiva är att det är helg imorgon! Jag vet inte vad jag ska göra heller men det får jag se imorgon vad som är aktuellt. Känner för ännu en lugn helg, för jag är pank. Men det vore kul att festa också. Vi får se;)

praktikplats fixad

hej! Nu har jag precis kommit hem. Jag fick även praktikplats på färg&form idag och det känns himla skönt att inte behöva tänka mer på det. Det är visserligen vecka 10 som jag ska vara där men det är bra att ha den fixad.

Jag och hannah fick ta oss en springtur till tåget idag också. Eftersom bussen från skolan var 10min sen.... Hatar när det blir sådär och jag hade blivit förbannad om vi hade missat tåget p.g.a att bussen var sen. Men som tur är hann vi med tåget:)

Nu ska jag göra iordning något att äta och sen ska jag på bodypump med Emma. Längesen jag var på det nu. Men förhoppningsvis blir det inga problem! Hörs sen<3


lite fina saker som jag hitta på nelly







18e januari

Idag kom jag hem en timme tidigare än vad jag brukar på måndagar. Sköönt! Men jag och Hannah fick ta oss en springtur till tåget. Lite jobbigt och springa i snöslask och vara stressad. Men vi hann med tåget som tur va och i vanlig ordning slumra bägge två till;)

Helt okej dag i skolan ändå. På yrkeämnet arbetar vi med att gruppvis få hitta på sin egna drömsalong. Det är rätt kul faktiskt nu när vi har kommit igång. Jag tror min grupps salong blir riktigt snygg alltså;) Det är redovisning om två veckor och vi ligger ganska bra med:) Jag fråga även om praktikplats på färg&form förut i arvika. Men jag ska gå dit imorgon igen eftersom hon jag ska prata med inte var där idag. Men hoppas jag får vara där iallafall, för det skulle vara skönt att vara i arvika och slippa åka till karlstad i en vecka.. Men men vi får se om jag får vara där:)

Senare blir det träning med Emma. Tror vi ska gå på coren och sen blir det gymmet före eller efter:) Annars har jag inga planer för kvällen. Men jag är som vanligt sjukt trött så det blir bara att ta det lugnt!

Skorna jag köpte i helgen är förresten från skopunken;)



helgen är slut och det är måndag i morgon

hejjjj.

Nu är jag hemma äntligen. Så nu sitter jag bara och tar det lugnt:) Victorias lag vann förut ganska stort och det va kul att se henne spela. Hon var förståss väldigt duktig också:)

Nu kommer det lite bilder från helgen:


hockeyn

mina godingar

victoria hemma hos linus imorse


Rolig helg

Nu sitter jag i grums med Victoria i Linus lägenhet. Han va snäll och lät oss sova här igår efter matchen för att det inte går några med tåg hem till arvika:)

Matchen igår va rolig och färjestad vann! Jätte mycket folk va det också. Även mycket trevligt sällskap:) Efter matchen drog jag och Victoria in till stan och käka på mcdonalds. Sen tog vi bussen till grums. Bussresan va underhållande och den underhållningen skötte ett gäng goa och glada killar! Väl framme i grums va vi med Linus och hans kompisar och bara tog det lugnt. Nathalie och linnea va också där :)

Nu sitter jag och Victoria och kollar på ormar och krokodiler på tvn.. Fyfan va äckliga djur. Tänk och möta en krokodil liksom............kul

Nu ska vi snart laga lite mat och sen ska vi ta bussen in till karlstad! Victoria ska spela match och jag ska kolla på för första gången när hon spelar i hellton! Ska bli roligt:)


Lägger in lite bilder ikväll:)

myskväll helt ensam

Det är inte det roligaste precis. Tror alla i arvika har varit på innebandy ikväll. Själv sitter jag hemma och har just blivit bjuden på mat av Peter! Det är inga fel det heller faktiskt. Men jag kan erkänna att jag faktiskt har det ganska långtråkigt.. Men det måste man ha ibland också. Hatar när någon säger så till mig men det är ju trots allt sant.

Det blev ingen bodypump förut. För jag var för seg och kom när det redan hade börjat. Så det fick bli ett pass i gymmet istället. Nöjd över mig själv för att jag ens tog mig dit överhuvudtaget. Då kan jag leva livet i helgen med gott samvete;)

Nej nu ska jag leta upp lite godsaker och sätta mig vid tvn och göra Peter och Olivia lite sällskap!


nöjda flickor


jag och fröken jansson utanför skolan


hannah liljegren fick till det

skorna jag köpte förut:)


helghelghelg

Då var det äntligen helg igen! Sköönt.

Permanentprovet gick bra, blev godkänd och det känns så himla skönt nu! Efetr permanentprovet föna jag bara min docka som jag klippte gradering på i onsdag. Alltså en ganska slapp dag blev det idag och jag klagar inte:) Vi fick även våra REVLON t-shirtar idag, de ska vi använda när vi har salongdagarna!

Efter skolan drog vi in till stan i vanlig ordning. Kika runt lite med Amanda J och Hannah. Jag och amanda gjorde ett inpulsköp och kom hem med exakt lika skor;) men bägge har letat efter såna skor så det var bara att köpa. Nu blir det att leva fattigt resten av månaden. Men men, jag är ju ett par skor rikare iallafall!

Funderar på att gå på bodypump vid halv sex.. Har ändå inget för mig idag och då kan jag lika gärna dra till hk en stund:) Hemmakväll står på schemat ikväll men det är inga fel det heller..


jag

amanda

t-shirten vi fick idag.

tålamodet är inte på topp

nej, för nu orkar jag inte träna mer permanent! Tar det som det kommer imorgon och hoppas på det bästa:) Nu ska jag lägga mig och läsa min tjocka bok sen sova<3 gonatt!

I'd rather give my ego another push

hej igen!

Har hela kvällen ledig nu eftersom Amanda kom hit tidigare och blev fixad i håret:) Det blev bra och nu är hon glad igen när hon har långt hår! Hannah var också med. Skönt att snacka med de här två brudarna. Jag klippte även Hannahs hår en bit och det blev hur bra som helst!
 Nu återstår att se vad jag ska göra med mitt hår nästa gång. Blir alltid så sugen på något nytt när jag fixar någon. Nu när jag har fått såpass långt hår vill jag ju gärna ha kvar det.. Det får bli en utväxtfärgning om någon månad och så ska Amanda J få klippa topparna på mig:) Till våren blir det ljusare, mycket ljusare. Och lugg ;) men det är ett tag kvar till sommaren men jag har redan bestämt att det ska bli så nu:D


ungefär så hade jag tänkt mig:)


jag har tittat igen datorn och så hitta jag bilder ifrån balen! Måste lägga upp några:)







Klänningen har jag faktiskt sytt själv! den är fin men jag tror tyvärr inte jag kommer använda den igen.. Den känns lite väl för att bara ha den en sommardag. Men den är ett minne av balen iallafall:)

Is this the thanks I get.

Godmorgon!

Idag är jag hemma från skolan. Kände mig hängig igår och det höll i sig till imorse så jag bestämde mig för att vara hemma och vila iställe:) Men stackars Hannah som får klara sig utan mig Nathalie, Elin och Amanda i skolan.. Men jag tror allt hon klarar sig! Vaknade för ungefär en halvtimme sen och känner mig lite piggare. Ska snart hämta mig lite frukost och fortsätta sitta här vid datorn och lyssna på Håkan Hellström och Erik Hassle<3

Tänkte ju gå på distansen med mamma ikväll men jag hoppar den idag. Jag får köra imorgon istället på något annat pass istället för då har jag ändå inget planerat om inte det sker ett under att Emma inte jobbar och att Frida inte ska på kalas. Annars hade jag planerat att vi tre skulle laga mat, hoppas det går igenom:D 
 Ikväll kommer Amanda för att få i sitt löshår. Det ska bli kul att se henne. Jag är faktiskt lite stolt över henne för nu har hon gått utan förlängningen i ungefär fem dagar;)Framsteg!







onsdag

Hejhej!

Trött som aldrig förr är jag! Dålig sömn om nätterna eftersom jag inte lägger mig i tid för att gå upp innan klockan sex varje morgon.. Får bli ändring på detta nu snart! Annars kommer jag vara som jag var idag i skolan varje dag.. det uppskattas inte tror jag.

Kom hem lite tidigare idag eftersom hannahs pappa var i stan och hade bil. Väldigt skönt att åka bil istället för tåg. Jag och Hannah somna som vanligt där bak i bilen. Det gör vi jämt nu för tiden, gött:)
 Jag ska träna på permanent idag hade jag tänkt och jag borde dra igång med det nu snart eftersom jag ska iväg och träna med emma klockan halv åtta. Jag har skjutit fram på att träna permanent hur länge som helst nu. Men eftersom provet är nu på fredag SKA jag träna idag. Imorgon finns det inte så mycket tid för då ska jag sätta i hårförlängning på Amanda :)

På lördag blir det färjestad-frölunda med Victoria och sen bär det av till grums och sova hos söta Nathalie:) hopppas och tror att det kommer bli hur kul som helst!



meet me halfway

trött som vanligt efter skolan, trots att jag sov väldigt bra inatt.. och hade "sovmorgon". Nu ligger jag framför datorn och ska snart käka lite mat och sen dra till Emma:) Vi ska försäka komma iväg och träna lite senare också.

skolan va helt okej idag faktiskt, skönt med en dag då man börjar senare!

lördag är planerad och det känns göttt:D


why does love always feel like a battlefield

Frida Rydberg ( frita sydberg/rytberg som hon också kallas) har övertalat mig att hänga med henne och Bea på spinning sen. Jag är redan jätte trött eftersom jag inte kunde somna igår så undra hur detta kommer gå? Jag borde följa med!

Mjukstart i skolan idag. Vi fick sluta redan klockan 11. Då drog jag och Nathalie till Maché och käka och sen blev det ett varv på stan. Köpte ingenting, tänkte spara det lilla jag har kvar till något roligt:) det får vi ju se hur det går.. Jag är inte den bästa på att spara precis.



så såg jag ut i dag då.

buuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

fy fan va det är kallt! Jag fick gå till stationen imorse i -20 grader:S jag har inte tinat än och det känns som jag inte kommer göra det på ett bra tag:(

Sitter i skolan nu och har data. Men vi har bara lyssnat på syv tanten som pratar om kurser och sånt. Jag är för trött för att lyssna.

Försöker få med mig Hannah på stan sen efter skolan.. Vi slutar elva idag så det känns väldigt härligt :) Men Hannah vill hem tidigare hon.. undra varför;)


Jag skulle göra nästan vad som helst för att ha sommar nu. Tänk va skönt det vore att inte behöva frysa ihjäl så fort man går utanför dörren:) jag tror inte jag gillar vintern

onsdag

Godmorgon!

sitter och äter apelsin och väntar på att klockan ska bli ett! Då blir det lite träning :)

Jag fattar inte hur det kan vara så jävla kallt? man kan ju inte ens gå ut.. Jag vill ha vår/sommar istället för iskall vinter :(


fyfaan:S

tisdag

Segaste dagen på länge har varit idag. Jag va hos doktorn imorse vid åtta och det va segt där. men jag va hemma vid nio och sov till kvart i två?? herregud jag fattar inte hur jag orkar sova så mycket..

Dagens sysselsättning blev iallafall permanent. Gick bra tillslut. Min första omgång såg hemsk ut men andra gången gick det bättre:)

Dagens roligaste var nog paradise hotell med Emma och Frida. Inklusive allt prat och skrattande med de två små töserna.

Imorgon ska jag Emma bea och Frida iväg och köra lite gym.. det blev ingen träning idag efersom hälsokompaniet stängde fyra.. Imorgon stänger dom kl6 och har tydligen inga pass:( hatar röda dagar för jag måste egentligen ner på stan och fixa lite saker. Men det får jag ta på torsdag.

Skolan börjar på torsdag.. Men det finns faktiskt en bra sak med det:)

GODNATT!

snowboardåkning

Hejhej!

Idag var jag uppe tidigt och vid elva bar det iväg till skidbacken för första gången iår med Emma Frida och Bea:) Det gick bra för att vara första gången iår och inga större fall eller vurpor heller! Men Ungefär hälften av tiden vi va där satt vi i värmestugan.. haha det är ju så sjukt kallt ute så! 

 När jag kom hem från backen tog jag det lugnt här hemma en liten stund sen blev det hälsokompaniet med samma härliga gäng. Emma och jag körde gym och core, Bea och Frida körde spinning:) Nu känner jag mig väldigt sliten och ska hoppa in i duschen. Sen ska jag till Emma och se paradise hotell och film:) jag kommer väl somna eller något och hoppas det inte är en hemsk film! jag vill ha komedi:D



Emma och jag i backen. Glada för att vi överlevlde liften:)


IMORGON SKA JAG UPP HALV ÅTTA :'( blir tufft känner jag, vända tillbaka på dygnet nu kanske??

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen gå till Emma! hejdå<3


sundaayyy

Uu va trött jag blir. Skrev värsta långa inlägget förut men det försvann.. Va roligt det är när sånt händer:)

Det är dålig uppdatering på min blogg nu för tiden.. Jag är lat ibland och ibland går det inte att lägga upp inläggen som jag skriver! men nog om detta:)

Helgen har varit väldigt slapp. Men igår va jag iväg med familjen till Charlottenberg och köpte lite skidkläder. Det blev en vit jacka och bruna skidbyxor. Annars hitta jag inenting och maten vi åt va skitäcklig.. Jag gillar inte charlottenbergs köpcentrum och jag klarar inte av alla norskar som blir galna när dom handlar. Jag fick även besök av en norsk tant när jag stod i provrummet. Haha helt otroliga;) 
 Kvällen spenderades med Emma Johan och Walle med film, rockband och NHL10. Filmen va hemsk och verklighetsbaserad, rockband va kul men svårt! NHL va rikigt svårt. Jag och Emma gjorde inte direkt succé men jag vann ju matchen ändå;)

Idag vakna jag klockan ett. Usch jag har verkligen vänt på dygnet. Och det måste vändas tillbaka idag! För imorgon bär det av till rackstad med Emma och Frida för att inviga de nya skidkläderna och åka snowboard för första gången iår;)
 Mormor bjöd på middag idag också, så jag har varit där och ätit. Sen bar det av till hälsokompaniet för lite bodyjam med Bea. Gick mycket bättre den här gången när man har lärt sig stegen och det va rikigt kul :)

Nu ska jag äntligen lägga in lite bilder från nyår bl.a. Bättre sent än aldrig:)


vår goda efterrätt som Frida gjorde






Lite av korten jag tog på nyår, jag lämna kameran hemma när vi drog till stan. Våga inte ta med den:P


RSS 2.0