19.17

hej:) dålig uppdatering igår men internet krångla hela kvällen..

Har nyss kommit hem från ett gympass på HK! skönt att komma iväg lite.. Ska snart åka iväg och klippa lite också! 




naglarna cassandra gjorde igår. Grattis till henne som klarade provet:D

                                                                                                 

14.47

Hej!

Har nyss kommit hem från stan med Amanda Nilsson! Blev lunch på Sunday och sen gick vi på stan lite. Hittade en söt sommarklänning från Veromoda som fick följa med hem. Amanda hitta lite smått hon också! Nu ska jag packa ihop lite saker för ikväll ska jag till Molkom;) Ska hem till Amanda J! Imorgon ska nämligen Cassandra fixa våra naglar! Ska bli så himla kul att få fina naglar igen och hon är ju så duktig:D


Såhär blev naglarna förra gången och då blev jag hur nöjd som helst


Klänning från veromoda

                                                                                                 

19.41

Hej hej hallå!

Är hemma hos pappa nu och fryser som aldrig förr. Har gjort det hela dagen och det är ju inte så himla skönt. Idag har jag äntligen fått en praktikplats och det är verkligen en lättnad:D Ska vara på Nova i karlstad och jag tror det blir hur bra som helst! De va jätte trevliga och det här ser jag verkligen fram emot!

Blev en trip till sjukhuset förut också för att hälsa på min fina vän Emma♥ Fattar inte att det kan bli såhär men det var skönt att få träffa henne och se att hon är på bättringsvägen! Tur att du är stark och klarar det här<3
Köpte med en present till henne också. En jättesnygg bikini som var svart med massa nitar på! Är man sjuk så ska man få presenter. Så är det bara:)

Nej nu ska jag bege mig några gator bort till Frida! Blir en lugn kväll ikväll och det är inga fel:) Vad vi gör det får vi se! Hörs imorgon:D


Bästbästbäst


<3<3<3<3


♥Ad infinitum♥


23.08

Har nyss tagit en långdusch och det va så jävla skönt! Ska snart besöka sängen också hade jag tänkt.

Har varit hos Malin och klippt hela kvällen. Hela familjen nästan faktiskt:) En mycket mysig kväll tycker jag med mycket prat om allt mellan himmel och jord!

Skoldagen idag har varit mer än bra, dels för att vi börja vid tolv och att vi sluta klockan två. Har hunnit klart med två prov. Det börjar närma sig slutet nu och snart är det sommarlov! Det här året har gått sjukt snabbt och det har hänt en hel del också..:) Ska bli så himla skönt när allt är över nu, för jag är inte lite skoltrött trots att vi har en ganska slapp linje. Det märks när jag har försovit mig tre dagar av fyra den här veckan.. 

Imorgon är det salongdag i skolan. Undrar lite på vad vi kommer göra eftersom vi inte ska börja med något nytt nu när det inte är mycket tid kvar i skolan. Vi får väl se om dom har hittat på något roligt åt oss:)



I tisdags i skolan hade jag turen med mig och lyckades få hem den här sprayen på utlottning! Bra med en ny hårspray och det är ju inte alltid man har turen med sig;)

                                                                                            


Lite bilder från igår

Amanda var ju min och Hannahs modell igår. Vi stylade håret på henne och sminka henne:)



jag och amanda


frisyren


frisyren
                                                                                                 






Helt slut

Efter ett pass med body attack är man verkligen helt slut! Men himla härligt efteråt när man kört klart. Skönt att känna sig nöjd över sig själv för att man varit så duktig;) Känns mycket bra att jag kommit igång med träningen nu igen. Ska hålla i det här nu hade jag tänkt, för man mår ju mycket bättre när man tränar regelbundet. Ska iallafall försöka!  och det är ju något som heter beach 2010 också...

Sitter och skriver med Victoria på msn, dricker te och samtidigt hjälper jag mamma att vika lakan och pratar om hur dålig melodifestivalen är! Ska snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon:(

Men det är en rolig dag imorgon iallafall! Jag Hannah och Nathalie ska styla Amanda J i sommartema. Så hon kommer få en jättefin frisyr och en fin make-up! Det är vad vi hoppas på iallafall och jag tror det kommer gå galant! Ska ta lite bilder som troligtvis kommer upp på torsdag:)

Nej nu är det sängen som gäller! Nattiii:)


                                                                                                      





17.01

Hejhej!

Hemma tidigare idag från skolan. Det tackar vi för! Hade prov i permanentkemi och det kändes faktiskt ganska bra med tanke på att det inte blev så mycket plugg igår hemma hos Victoria. Sov hos henne inatt och imorse vakna jag med skön ryggvärk igen... Tror det beror på hennes säng jag! Men får be mamma massera bort det som förra gången sen igen;)

Igår va jag mamma, Joanna, Olivia och Victoria och tog lite bilder hos Lars. Mammas kusins man som har en studio i karlstad. Vi åkte ganska tidigt och det kändes när man kom hem halv fyra natten innan.. Men det syndes inte så väl att vi va trötta jag och Victoria på bilderna;) Tog jättemånga kort, men har bara en bild på datorn än så länge! Ska bli kul att få hem dom sen:)


En av alla bilderna han tog igår!
                                                                                                         


18.38

Hej!

Idag blev inte min dag så bra som den egentligen skulle ha varit.. P.g.a ett jävla tåg. Som efter 2,5 timme äntligen kom fram till Arvika från Karlstad. Stackars Amanda stod och vänta ett tag på mig men tillslut fick hon gå eftersom det tog så lång tid! Som tur va hade jag sällskap av Kimberly på tåget så man kunde prata med någon om hur sur man va;) Jaja nog om det. Lämnade in min telefon förut också. Förhoppningsvis tar det inte så lång tid innan den är lagad. Fick iallafall låna en telefon, vilket är braaa!

Ska jag orka iväg och träna? Borde komma iväg men är så himla trött. Emma kanske får med mig sen förhoppningsvis!:)



                                                                                                      

hey soul sisters






22.58

Hejhej:)

Har nyss duschat och ska snart sova hade jag tänkt. Men innan det måste jag läsa en bok som jag har ungefär 150 sidor kvar i.. Känns inte så himla kul när den snart ska vara utläst. Men jag får skylla mig själv.
 Mesta delen av dagen har varit bra men några downs har det varit... Umgicks med Victoria efter skolan. Hon hängde med till Arvika så vi tog ett varv runt lilla stan och sen fika vi på sunday. Pratade om väldigt intressanta saker och ibland är hon bara så sjuk. Eller ja vi båda är nog det.. Efter fikan gick vi hem till Victoria och käka mat som hennes mamma lagade. Mycket gott va det:D Sen åkte jag hem till mig!
 
Har sjukt lent hår nu efter en till användning av färgbomben. Gillar den verkligen och rekomenderar den! På tal om hår ska jag ha hårmodell imorgon. Nämligen Victoria:D ökande längder är det och jag tror hon kommer bli så fin så. Kommer inte bli en jätte skillnad men det kommer bli fräschare! ska ta lite bilder imorgon på det:)

Nu är det sängen som gäller och boken.. Puss<3


Dagens sällskap och även morgondagens modell:)

                                                                                              


massage

Nyss fått massage av min snälla mamma. Satt inte helt fel eftersom jag får sjukt ont i ryggen när jag sover. Sover nog rätt konstigt skulle jag tro. Men nu när hon har klämt så hårt så det kändes som jag skulle gå av så borde det bli lite bättre. Jag är så himla klen när det gäller att få massage eftersom jag är spänd i hela ryggen. Men jag måste knådas och plågas lite nu så det blir bättre:)

Anlände i Arvika idag vid två ungefär och mötte upp Emma vid hennes skola! Träffade även Frida, Ida, Bea och Paula också:) Fick med lite med mig från stan också. Ett par jeans tights och lite underkläder! Behövliga grejer, hitta massa annat snyggt också men eftersom jag va i stockholm så finns det inte så mycket kvar till annat;) Efter stan dog jag och Emma i soffan framför The hills och The city! Sen organiserade jag upp min garderob lite och Emma gick hem till sig. Känns skönt att få allt upphängt istället för att ha det liggandes i lådor. Mamma har köpt nya täcken till mig också och nya galgar. Värst va snäll hon har blivit tycker jag:D





Peter och Morfar har slitit hela helgen med en veranda! Nu vet jag vart jag kommer ligga och sola i sommar iallafall:) Ska bara försöka fixa bort en stor tall som står precis framför först....


Nej nu ska jag gå och testa mina nya täcken och förhoppningsvis inte ha ont i ryggen när jag vaknar imorgon:D godnatt<3

                                                                                               
                                                                                             




17.05

Blir arvika ikväll igen. Väntar på Frida nu som är seg för jag vill ha lite sällskap. Just nu sitter jag ensam hemma och spelar musik men börjar tröttna på att vara själv faktiskt! Så Frida kom hiiiiiit?

Fick en bustier igår av amanda som hon inte själv ville ha. Snäll den tjejen:) Den är vit och jätte söt! Kommer använda den under en svart kavaj. Har tyvärr inget kort men det fixar jag snart:)

Några plagg som jag köpte i stockholm förra helgen:)







                                                                                               

00.58

Sitter hemma hos pappa nu och har rätt tråkigt. Därför blir det snart sängen. Är irriterad över att jag har glömt min laddare hemma hos mamma och telefonen dör snart..

Kvällen har varit helt okej! Spelade lite bowling förut som gick åt helvete i början men som vanligt tog det sig mot slutet;) Efter bowlingen blev det att försöka hitta på något annat i denna lilla stad. Men dock så finns det inget att göra.. McDonalds blev det iallafall sen kom Johan och hämta mig Emma och Joanna:) Så nu sitter jag här och pratar lite med joanna.

Nej nu ska jag tvätta bort smink och sen besöka sängen! natti:)
     

                                                                                                  


now i know what i think and what i'm feeling

Sitter hemma hos Amanda Nilsson nu och lyssnar på musik! Klippte hennes bror nyss och det blev så bra så. Amanda är nere och duschar nu för snart ska vi iväg och spela lite bowling:D kul ska det bli!

Sov hos Victoria inatt i hennes nya lya. Hade en jättebra kväll:D


bild från skärtorsdagen

                                                                       

har hittat räddaren i nöden



Dom här färgbomberna säljs på skolan och kostar ungefär 200kr:) Den är bra för att göra mitt hår mindre vitt och samtidigt blir håret mjukt och glansigt! Synd bara att dom ska sluta använda Revlon till hösten på skolan.. Men istället kommer det nya märken, kul det med :)

                                                                                                      

13e maj

Hatar att det inte går några tåg när det är röd dag. Trodde jag skulle komma iväg till karlstad tidigt idag men nej. Inga tåg gick som brukar gå! Därför måste jag vänta till kvart över fyra:( Men hinner nog hem till Victoria en liten stund iallafall:)

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag? Funderar på att åka och besöka mormor och morfar för då skulle dom bli så himla glada:) det är ju ändå rätt lång tid till kvart över fyra...

Har inte ens berättat om hur helgen var i stockholm med Amanda. Dåligt av mig.. Men det va iallafall hur bra som helst! Vi fick med oss mycket nytt hem:) Dock var det kallt och dåligt väder men det gjorde inte så mycket när vi gick i affärerna:) Har redan börjat planera lite till nästa gång:D  Kan lägga in lite bilder på det jag har köpt någon dag också!


amanda och jag i salongen förra vecka;)


I fredags va vi i frisör med och hjälpte till på UNO med att styla UKM deltagarna:)

                                                                    

dags för uppdatering?

Kändes som det nu att det va dags för ett litet inlägg. Jag har varit minst sagt dålig på det nu!

Idag har jag varit ledig. Vilket är så jävla gött:) Käka förut med Amanda och Hannah och har hunnit med att klippa Bea också! Och något har hänt med mig, för jag börja städa i badrummet själv förut utan att någon sa till mig. Jag är stolt och mamma blev så glad så! Och häromdagen städa jag igenom mitt rum och lärde mig att tvätta ( det va första gången som jag tvätta..) Vad har hänt? Kanske håller på att bli ordningsam:D

Har räknat ner dagarna hela veckan för på lördag ärdet shopping som gäller med Amanda i stockholm:D



                                                                       

RSS 2.0