starstruck

Nu är jag laddad inför imorgon ! Det kommer bli så roligt:D:D

hoppas även att min b.u.s funkar och blir bra.. Bleek:S och fläckigt vore ju ett stort minus! Ska försköka att fixa till mina naglar lite till imorgon också , för nu är dom inte så fina. Rött avskavt nagellack är inte det snyggaste precis! Men jag har all tid i världen för sånt imorgon. Nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lugnt!


Victoria berätta nyss att hon skulle tända i kaminen hemma. Men det tog inte eld. Så hon drar fram tändvätskan. Och sen säger det POFF och hon flyger bak med en glödande lugg! BRA VICTORIA PIHLGREN:)




Bodyjam va riktigt kul ;)


dagen före nyår

tja tja:)

Nu är allt fixat till imorgon med mat och dryck :D Jag hannah emma och Victoria va och handla all mat förut och det gick ju rikigt bra, så himla mycket folk men tillslut efter 1,5h va vi klara! Sen tog vi hem alla varor till mig och bara tog det lugnt. Morfar och min morbror kom förut för att bli klippta! Jag fick ihop en slant och de blev nöjda tror jag:) Sen drog vi ner till stan och käka på sunday och tog ett varv på stan för att fixa lite lösögonfransar och lite annat kul till imorgon;)

Ikväll är det träning med bea som gäller, Bodyjam ska vi testa på för första gången och det ska bli kul att testa på faktiskt! kordinationen är kanske inte den bästa men det kommer nog gå bra det här...


snyggingen frida va på besök igår!


De nya örhängena som jag köpte igår, visar kavajen imorgon:)

in for the kill

Nu har jag äntligen köpt en kamera. Men jag fick beslutsångest i affären och tillslut valde jag en rosa ändå..Men tror det blir jättebra det:D
 Emma hängde med till kalrstad och jag hitta faktiskt en paljett kavaj och ett par örhängen. Kavajen ska jag ha på nyår till min svarta klänning:) Emma hitta lite snygga saker hon också! 

pappa fixa en telefon till mig förut också:) det behövdes verkligen för jag fick psyk på min igår när jag sov hos emma.. Det är det mest irriterande som kan hände när den stänger av sig efter tre sekunder. Men nu har jag en annan som tur är :)

Efter karlstad kom Frida till mig och fick håret fixat. Hon blev lite mörkare i håret och det blev jätte snyggt! Efter det drog vi till ica och köpte vindruvor och naturgodis. Sen blev det lite gossip girl och prat om allt mellan himmel och jord! Sannerligen mycket trevligt alltså;)

Nu sitter jag här med Victoria då, som kom hit vid elva nytränad och go! hon kan knappt gå hahah;) Vi ska nog snart försöka sova eftersom det ska handlas mat imorgon till 10 hungriga tjejer på torsdag:D


hos emmaaaa

Nu är jag hemma hos Emma och ska sova här inatt:) Vi va och träna förut, gym och power yoga blev det! Det va skönt att komma iväg igen efter julen då det inte blev så mycket träning.. Nu ska vi nog lägga oss snart och kanske kolla på film som vi brukar göra!

Allt är planerat för nyår nu också! eller aa det mesta iallafall. Vi ska ju äta mat och ha det kul hemma hos mig, bara vi tjejer först . Men vi vet inte vart vi ska ta vägen sen , men det kommer väl säkert upp lite alternativ snart:) Vi ska handla all god mat på onsdag och sen på torsdag smäller det:D

Men min tur va ju såklart kameran slut... Jag får kolla i arvika imorgon , eller så åker jag till kalrstad med pappa om jag inte hittar någon här.. TYPISKT?



solen i ögonen ?

förra vintern
förra vinter haha
hahahha
ja och emma i sjuan ;)
rydberg på akuten

28:e december

HejHej!

Herregud, jag är så otroligt trött. Jag gick och la mig ändå ganska tidigt igår men kunde verkligen inte somna. Vakna flera gånger sen när jag äntligen lyckades somna av att jag drömmer så otroligt jobbiga drömmar. De är inte mardrömmar precis. Men så jobbiga är dom, för i varje dröm lyckas jag hamna i svåra situationer. Genom att jag måste göra olika val och så. Så lite av mardrömmar kanske det är... Men men hoppas dom försvinner snart iallafall!

Nu ska jag försöka göra mig iordning lite för kl 4 ska jag ner och möta några av mina tjejer för en fika. Sen ska vi prata om hur vi ska fira nyår och så:) Ikväll ska jag träna med Emma. Jag skulle egentligen komma iväg på bodypumpen kl 12 men eftersom jag inte sov så bra inatt blev det att jag vakna klockan 12 istället för 10 som jag hade satt klockan på. Därför måste jag tvinga mig dit ikväll istället. Måste verkligen röra på mig nu känner jag efter allt gott som den förra veckan erbjöd;)

Jag bestämmer mig nu med kameran.. Det blir en svart:)





En låt man inte får nog av:)alltid bra

lite beslutsångest..

Jag fick lite pengar i julklapp som jag har tänkt lägga på en ny kamera eftersom min förra fina rosa kamera blev stulen:'( Jag köper en billig den här gången eftersom jag har blivit så otroligt klumpig på senare tid.. Det undrar jag varför jag har blivit. För nu kan jag inte ens ha grejer i en månad utan att dom går isönder.... Men jag gör ett nytt försök nu iallafall:D

Men vilken färg ska jag välja på den.. Rosa eller svart? Svart eller rosa?


rosa?


svart?



Nu hoppas jag på att det är någon som hjälper mig med det här;)

Kvällen är lugn och väldigt tråkig.. Men det finns väl inte så mycket mer att göra skulle jag tro. Pappa, jag, Joel och Tindra åkte en tur till charlottenberg förut i hopp om att jag skulle hitta mig en kamera. Men jag är fattig och klumpig så jag får välja bland de billigare varianterna. Men det finns mycket jag vill ha i klädväg också:(:( hur ska detta gå ihop? haha jag måste skaffa mig ett jobb helt enkelt. Men jag köpte iallafall en ny foundation, men det va behövligt:)


det fick bli den här gamla favoriten igen!




bad update:S

Det va ett tag sen jag skrev här nu.. Dåligt av mig men jag har inte orkat eller haft tid. Julen är ju över nu och den gick ganska fort ändå. Nöjd med julklapparna och allt också:) Juldagen tillbringades mestadels med Victoria Nathalie och Emma. Jim var även på besök i arvika också. Det va riktigt kul faktiskt. Jag hade riktigt kul men kvällen slutade lite olyckligt för Nathalie men nu är hon på fötter igen efter en hård natt i arvika ;)

Jag är otroligt sugen på att dra och kolla på mellanddagsrean eftersom jag fick lite pengar i julklapp. Men förhoppningsvis drar jag till karlstad på tisdag med mamma. Men frågan är om det finns något man kan fynda kvar då? vi får se :)

Idag ska jag bara ta det lugnt, jag försöker få tag på lite kompisar men eftersom min mobil är så jävla kass nu går det inte så bra.. Jag får spendera dagen tillsammans med pappa då istället:)

Nu ropar pappa på mig och säger att vi ska äta på donken.. Typiskt pappa mat när dom är ensamma hemma..

pictures

Nu ligger jag hemma i sängn och tänker ligga här hela kvällen och bara ta det lugnt:)


här är lite bilder från går:




alla frisyrer med olika teman

haha lärarna va kreativa;)

sötnosa

inga fel på vår fika som bestod av så sjukt mycket gott:)

hannah lyckades med det här i dag.. två delar är den i nu..


mm whatcha say, ooh that you only meant well?

Inatt sov jag hos ju hos Kimberly och vi vakna av att det bullrar som fan ute. Härligt men det va mysigt igår iallafall och det blev att vi gick lite på stan men jag hitta inget för jag är snart pank.... Resten av kvällen bestod av att se på tv och sitta vid datorn:)

Nu sitter jag i skolan och har data. Jag orkar inte göra nåot vettigt eftersom vi har jullov snart och då är det ingen idé att göra något som man ändå kommer glömma bort! Sen har jag matte prov som kommer gå åt helvete.. Jag tog hem boken i tisdags men orka inte öppna den. Men det får gå som det går just nu vill jag bara ha looov!!!!!:)

Imorgon är det julavslutning och sen ska vi tjejer gå ut och käka! Sen på kvällen har jag andra planer;) Kommer kanske sova hos kimberly då med.. vi får se:)

Haha jag har träningsvärk så jag inte kan gå! Jag får se om jag orkar gå på spinningen med bea idag:(

Igår va det väldigt kul i salongen. Vi fick göra aftonfrisyrer med olika teman. Min grupp fick "julfest" som tema och det blev rikitgt bra faktiskt. Jag kan lägga in mer bilder sen när jag kommer hem. Då ska jag även visa lärarnas snygga mästerverk;)


Ganska enkel uppsättning, men vi piffa till den med lite julpynt;)


Tisdag!

Hej!

Idag hade vi i Frisör julpyssel med bygg. Det var en helt okej dag idag med pyssel och lite uppträdande senare på dagen som hela skolan kollade på:) Miranda i klassen sjöng och hon va jätte duktig! Vi fick även prova på att snickra lite och det blev ju väldigt fina saker av det! haha. den gruppen jag va med i gjorde ett litet "hus" men dock utan väggar, vi hann inte så långt och brädorna räckte inte heller. Men det blev ju fint:P

Nu ska jag snart iväg på bodypump! Joanna ska få en gratis vecka av mig och jag hoppas att hon följer med idag på passet för annars blir det tråkigt!

Imorgon ska jag sova över hos kimberly i hennes lägenhet! ska bli kul att se hur den ser ut och jag behöver inte gå upp lika tidigt på morgonen:D


rest my eyes

Jag fick med mig Emma på gymmet trotts att hon hade simmat klassikern idag. Hurtig flicka! bra att vi kom iväg ändå:)

Nu ska jag försöka lägga mig liiite tidigare idag. jag går ju aldrig och lägger mig. Jag sitter uppe vid datorn skit länge och då blir det inte mycket sömn när man går upp 6 varje morgon.. men om jag känner mig själv kommer det fortsätta såhär;)

Just nu sitter jag och fixar naglarna och lyssnar på the fame monster!


Nathalie som barnvakt. Hon blev riktigt populär tillslut!


mååndag..

hallåhallå:)

Idag blev det en kort skoldag, vi sluta innan tolv och det va väldigt skönt:) Jag fick med mig Hannah och nathalie hem till mig efter skolan. Nathalie åkte för första gången tåg till arvika och hon fick lite cellskräck i tunneln.. Men hon klara sig bra ändå och överlevlde;) Jag och Hannah visa henne runt lite i den stora staden och sen drog vi hem till mig och baka sockerkaka och chokladbollar. Vi ska nämligen ta med lite fika till skolan på onsdag och då bestämde vi oss för att lägga ner oss lite med att baka! Så himla skönt att det snart är jullov! Men det känns verkligen inte som om det är jul än. herregud va fort hösten har gått. kan bero på att jag har så roligt, tiden går ju fort då;)

Nu sitter jag och trakaserar emma med sms om att hon ska bli med och träna! det måste hon bli för förra veckan var jag allt för ensam där nere! det blir nog gymmet idag:)

Hannah la in lite bilder från hennes kamera:)


jag och natha pluggar för fullt


även en bild från helgen!






lite bilder från igår


snygg kimberly!

glad som alltid

jag och min emma!

mig sjäälv.

I'm not your toy- la roux

Igår var en mycket trevlig kväll men några av mina favoriter! Men tyvärr var ju inte Frida Amanda och Victoria med.. Men det får bli mer gånger flickor:) Lördagen va mycket roligare än fredagen. Trots att vi inte visste vart vi skulle vara blev det ändå kul och det är tack vare tjejerna!

Idag ska jag inte göra någonting. Bara sitta hemma och ta det lugnt och lyssna musik på hög volym. Jag har lite dåligt samvete för Emma och frida går lucia och jag stannar hemma haha och Kimberly får sova själv i karlstad:( Men jag är så trött och jag måste hålla lite på pengarna eftersom vi får mindre studiebidrag i december.. har jag hört iallafall! Jag borde få tag i ett extrajobb men jag har inte tid och lust.

Bilder från igår lägger jag upp senare när jag har kommit hem till mamma:)
hörs<3

godmorgon

Jag är faktiskt ganska pigg efter igår. Det var kanske inte den bästa utekvällen men ändå lite kul ibland, och ibland inte! Åkte hem lite innan två med Hannah godingen:)

Nu sitter jag hemma hos pappa och har just käkat lite frukost. Lyssnar på musik på hög volym gör jag också, härligt! Vi får se vad dagen bjuder på idag. Jag kanske ska till Emma ikväll och äta lite och sen kanske dra ut! skulle vara jättekul om det blev så:) Annars får det väl bli en myskväll med mig själv eller något!


UTGÅNG

Är hemma nu och har precis käkat lite av pappas goda mat. Är klar för att dra till Amanda nu och sedan dra ut :) Hoppas på att kvällen kommer bli bra nu och att allt kommer bli roligt!!!

hörs imorgon<3

bläääääöäöäööö

usch jag fattar inte hur det alltid ska bli såhär.. Om man bara kunde glömma saker någon gång<3

Måste tänka på annat..

Nothing compares to you

Sitter hos emma nu men jag ska snart dra mig hemåt till min sköna säng:) Vi lyssnar på lite gamla låtar och den här är så fin!



Imorgon är det lucia på skolan och sen lite fika i salongen! På kvällen blir det nog utgång:D

I'm only gonna break your heart.

hejhej!

Idag va det Nobeldagen på skolan och det va faktiskt ganska kul:) Bättre än de vanliga skoldagarna och vi fick sluta tidigare också! Mitt lag klararde allt galant också så vi blev klara ganska fort med allt. det va ju även nobelmiddag på skolan.. haha bättre än vanligt iallafall och vi fick tillochmed lite glass:)

När allt va klart på skolan drog Jag Hannah Amanda Nathalie och Oscar till stan. Det blev en fika med Hannah och Oscar vilket va väldigt gott. Sen bar det av till tåget som vanligt med Hannah!

Nu ska jag snart dra mig till Emma och kolla på mammas pojkar och bara slappa. Jag blev på dåligt humör förut och det är inte bra.. Vet inte varför men hoppas lite godis får upp humöret lite! det kan bero på att jag och frida kolla på regler för att hyra stuga i branäs förut och man va tvungen att vara 18 för att hyra och bo där........................... så kul va det!




nya toppen från jc!


skid weekend ja ja ja?

hejhej!

Nu hoppas jag verkligen att det blir något med nån skidsemester! Pratar med Manne som är på som fan och jag hoppas vi blir ett gäng tillslut som kommer iväg! skulle vara skitkul. Jag ska ta tag i det och inte låta det rinna ut i sanden som allt annat vi säger att vi ska göra. Imorgon blir det att prata med mamma om allt för hon vet ju inget än.. Men det kommer nog bli bra det här :)

Dagen har varit bra och jag klarade curlerprovet! härligt:) Blev ingen klippning idag i salongen. Det var istället egen träning. Då blev det permanenten som åkte fram. Det går sakta framåt:) Efter skolan drog jag som sagt till jc med hannah och hitta en snygg tshirt/topp och lite smycken! När jag kom hem till Arvika smet jag in på veromoda med mamma och hitta lite saker. Ett linne som jag köpte och mamma köpte en sjal till henne och mig. Kommer även få julklapp av pappa därifrån:)

Imorgon är det nobeldagen på skolan och även den "riktiga" nobeldagen. Vi får väl se vad nobelgymnasiet kan erbjuda :) puss och godnatt<3


vi ska komma iväg!

colourless colour

hallåhallå:)

Nu ligger jag här igen i min säng med datorn i knät. kan det bli bättre?:)
 
Provet gick väldigt bra trots att det inte kände som jag inte fick in ett dugg. Skolan gick ändå ganska snabbt idag men jag var trött som bara den och höll på att somna. När vi sluta tog vi som vanligt vårt lilla varv på stan jag Hannah och Elin. Men som sagt blir det mer stan imorgon och då ska jag in på jc för jag såg att de hade fått rikigt snygga kläder:)

Idag var det kära tåget försenat nästan en timme. Drygt att få sitta på stationen hungrig och trött. Men som tur var hade jag bra sällskap och Victoria blev överlycklig när tåget var försenat så hon hann med det! Victoria följde med mig hem när vi äntligen va främme i Arvika. Blev mycket skratt som vanligt och sen kom Hanna och jag hjälpte henne med hennes hår och hon fick det lite längre. Det blev jättebra:)

Nej nu måste jag sova för jag ska upp om.... 7 h.. Usch det blir dåligt med sömn nu för tiden. Men men sånt är livet!







plugg...

hallåå! 
Idag har jag pluggat från jag kom hem från skolan till nu.... Okej det blev en timmes break med träning i gymmet med mamma. Men ändå har jag inte lärt mig något nytt. Det verkar inte vilja fastna i skallen på mig. Det gör ju inte det hela bättre när vi fick reda på att provet innehöll hela betygskalan. Jag som trodde det bara var G eller IG prov. Men sånt är livet och man ska inte klaga.

Idag har jag som sagt varit i skolan. Var otroligt seg imorse och tänkte väldigt konstigt eller inte alls när jag drog på mig min lilla skinnjacka när det regnar som bara den ute. Och stövlarna som det läcker in vatten i åkte också på. Ibland blir jag bara så trött på mig själv när jag insåg att jag inte hade något paraply heller.. men jag får tänka till lite mer noga imorgon:) Efter skolan drog vi tjejer in till stan innan tåget gick och jag hitta endel jag vill ha men ska försöka gå på stan på onsdag då det inte blir så hastigt och brottom.

Nej nu måste jag läsa vidare på det där provet.. usch. Men jag får trösta mig med att jag får sova nästan två timmar längre inatt:)

Nattinatti<3






05-12-09

Nu är jag äntligen klar med håret på mammas kompis. Det blev jättebra nu och jag fick lite mer pengar än vad jag skulle så jag antar att hon blev nöjd:) Och det är såklart det viktigaste att hon blev nöjd!

Bodypumpen förut var jobbig och hon som höll i den körde hårt med oss. Jag darrade tillochmed efter passet. Men jag la på lite mer vikter den här gången så det var nog en anledning. Känner mig mycket piggare nu efter träningen och det va kul att jag fick med mig Emma också! det gör allt lättare när man är två stycken:)

Nu trodde jag att jag bara kunde ta det lugnt. Men nej nej, jag har helt totalt glömt bort att jag ska läsa ut en bok på engelska till imorgon som jag ska berätta för läraren. Ska även lära mig 25 ord från boken som jag inte kan.. Härligt det kommer bli att få sitta uppe halva natten med läsning och översätta ord.. Men det är väl bara att börja läsa antar jag och hoppas på att det ska gå bra imorgon ;)




En bild på mig och Nathalie får avsluta dagen:)

sweet like sugar

hejhej:)

Nu har jag pluggat ett tag på provet som vi har på tisdag och det är så otroligt tråkigt.. Men man måste ju som sagt plugga men nu tog jag en paus från det och ska snart sticka iväg på bodypump med Emma och mamma! Skönt att jag lyckas övertala mig själv att dra dit på en söndag då man oftast är seg som fan och man blir ju som sagt lite piggare!

Efter träningen kommer mammas kompis och ska få lite längre hår! Skönt att tjäna en liten extra slant nu innan jul när alla pengarna går åt till julklappar. Så till veckan ska jag nog kolla på lite kläder till mig själv för jag har sett så otroligt mycket jag vill ha!

Jag Emma och Frida ska julbaka till helgen troligtvis. Jag längtar faktiskt när vi sa att vi skulle spela julmusik och sen käka upp allt vi bakat:)



hörs kanske sen<3

om du lämna mig nu.

Nu har jag precis kommit hem från Kimberly och Amanda. Vi tog det bara lugnt precis som jag har gjort hela dagen! Jag sov ju hos Emma inatt och vi vakna ganska tidigt av att hennes urgulliga lilla kusin viggo kom. Så vi hjälpte till med att passa honom lite och han grina inte en enda gång? herregud. det va nog därför jag gilla han så mycket:) Resten av dagen bestod av att dega i soffan med Emma och sova lite då och då. Skönt med en sån här dag också ibland och bara ta det lugnt! Men imorgon blir det plugg, träning och fixa håret på mammas kompis:)

Orkar inte sova än så jag kommer nog sitta uppe ett tag till. Lite ensamt kanske men faktiskt väldigt skönt! Särskillt när jag lyssnar på bra musik:)

Den här låten är så himla fin, ett exempel på musiken som spelas i högtalarna ikväll...

tröttis

Är hemma hos Emma nu. Ska sova här inatt i Emmas goa säng:)

Va i Charlottenberg hur länge som hellst förut med Emma, Frida och Linda(Fridas syrra). Jag hitta min nyårsklänning och det känns skönt nu så slipper jag tänka så mycket på det. Den är ganska enkel men ändå snygg! ska visa den nu men det är inte exakt samma klänning eftersom den inte fanns på bikboks hemsida. Hitta även den sista julklappen till lillebror!


Så ser ungefär modellen ut på min klänning fast min är svart:)

Jag fick en sån härlig känsla av lättnad förut. Går inte att beskriva!!! GODNATT<3

Äntligen fredag!

Nu är jag hemma igen efter en mycket bra dag i skolan. Väldigt avslappnande dag med sötnosen nadja som tog bra hand om mig och mitt hår! Blev shamponerad och stylad och det är absolut inga fel:) Hon använde en färgbomb på mitt hår och dom är verkligen bra! funderar på att köpa en sån i den kalla färgen till våren när jag ska bli ljusare:) Permanenten gick även lite bättre idag, men jag måste verkligen ta med mig det hem och träna några gånger. Men det är ju inte brottom än precis!

Frida ringde nyss och fråga om jag ville med henne till charlottenberg eftersom de har öppet där på köpcentret extra länge idag. Jag sa såklart ja för jag har inga andra planer för kvällen och inga planer för hela helgen heller förresten.. Det blir väl att ta det lugnt om det inte dyker upp någon roligare imorgon kväll:) Jag hoppas verkligen på att hitta någon snygg nyårsklänning sen!

har tagit lite bilder från dagen.


jag njuter men jag vet inte riktigt vad hannah gör..

Hannahs färgbomb:S



så ser jag ut idag då:)

survivor

Jag överlevde spinningen. Distansen va ju inte dödsjobbig nästan mer härlig tycker jag! Det får bli det någon mer dag snart känner och och jag ska köra rpm snart också:)

Nu sitter jag här igen och ugglar och målar naglarna. Jobbigt var det att få bort det röda men tillslut gick det. Nu har jag ingen färg alls, har bara lackat dom:) men lika snyggt tycker jag!

Nu ska jag hoppa i säng för klockan är ställd på klockan 6 som vanligt:( blää men det är ju trots allt salong imorgon<3


hahaha jag och Hannah sätte våran hår på huvudet som vi hade klippt gradering på. Är det inte fint? jag ska inte bli brunett iallafall;)

we opened up a cold case love

Sitter och lyssnar på den låten nu, rätt bra faktiskt!

Skönt att vara hemma efter torsdagens skoldag. Vi har ju bara kärnämnen idag så det är ju lite drygt men tjejerna fixade så att det inte var lika tråkigt som det skulle kunna vara! Måste säga att gillar klassen väldigt mycket<3

Efter skolan drog jag, Nadja, Hannah, Elin och Nathalie till stan. Det finns mycket nu som jag skulle vilja ha med mig hem och som tur va köpte jag ett par boots. Tror att jag kommer bli nöjd med dom. Men dom kändes lite tveksamma först men jag kommer nog att vänja mig med att använda dom! Blev himla sugen på att köpa en ny parfym. Fastna för en av de nya D&G parfymerna. Den va såå himla gooo:) Hannah spruta på sig massa killparfym och gick och lukta på jackan hela tiden. Det blev som en ny pojkvän för henne haha;)

Imorgon är det ju salong igen:D Egen styling står på schemat efter permanent. Skönt!! Jag får inte glömma att köpa med en produkt till Emmas mamma som jag egentligen skulle göra idag....

Nu snart ska jag på spinning med Bea. Min första gång och alla som jag har pratat med ville dö när dom körde det första gången. Men men jag överlever nog en timme får jag hoppas på!


Elin och Nathalie, vilka godingar!


borde önska mig den i julklapp:) love it!


hannah jag och Amanda. Amanda gjorde den bilden och den va söt:)

beautiful and dirty rich

hallåhallå!

Usch va kallt det är ute. Höll på att frysa ihjäl på väg hem från tågstationen! Så nu sitter jag här hemma med en filt runt omkring mig:) Men snart måste jag hoppa in i träningskläderna och dra iväg till hälsokompaniet med Emma. Idag ska vi testa box. Bra för det finns endel som behöver komma ut känner jag! Men jag ska inte slå isönder stackars Emma för så stark är jag inte:)

Skoldagen idag gick fort som vanligt. Roligt var det. Vi höll på med curler hela dagen och det börjar se lite bättre ut nu. Man fick välja om man ville göra provet idag eller om en vecka. Men jag tar det nästa vecka istället.
Frisör treorna visade upp lite av deras projektarbeten idag vid entrén i skolan. Kul att se faktiskt och jag blev sugen på att gå en kurs på hårförlängning med microringar. Skulle vara kul att lära sig det och även ha det som projektarbete i trean. Men det är ju ett bra tag kvar så jag hinner nog ändra mig! men som sagt kul att få se iallafall. Efter skolan drog jag till stan med Nathalie och Hannah. Köpte torrshampoo som är mycket behövligt för mig. Sen fika vi med Nathalies kompisar, vilket var mycket mysigt:)

Usch jag är så trött på tåg! Vi slutar oftast tidigt, men ändå kommer jag inte hem förän några timmar senare för att tågen går så dåligt till arvika...


juste flickor! vad hände med att hyra stuga i fjällen?;)


Shopping dag med Amanda och Hannah

Blev en sen dag idag också i Karlstad. Äntligen har jag fått köpt lite julklappar och nu är jag nästan klar med alla:) bara till pappa och joel kvar. Till pappa vet jag redan vad jag ska köpa och det blir nog d:fi shampoo och wax från skolan. Bra för honom att få lite bättre grejer till håret och dessutom önskar han sig det! Joel blir det lite svårare att lista ut men det kan väl inte vara så svårt att köpa julklapp till en sexåring?

Hitta ganska mycket till mig själv som jag ska önska mig i julklapp. Bl.a Skor, mysdress, klocka, och andra kläder! Klockan som jag prata om har jag köpt nu men jag ska få den av mamma i julklapp för hon ville ge den till mig. Känns lite surt nu när den ligger inpackad i ett paket men det är ju inte många veckor kvar till jul! Jag får helt enkelt stå ut med det.

Nu går jag runt och småäter av allt som finns här hemma.. Vet inte riktigt vad jag är sugen på men jag tar lite av varje så hoppas jag blir mätt snart. En godispåse vore inte alls fel nu men ska försöka inte äta det under veckorna och det funkar ju ganska bra! Imorgon ska latmasken dra iväg och träna så jag utnyttjar kortet ordentligt. Jobbigt nu på vintertider när man blir så trött hela tiden. Men jag ska allt rava mig dit minst tre gånger i vecka har jag ju sakt så:)

Imorgon är det ju salong. Äntligen! Eftersom curlerprovet är framflyttat en vecka så ska vi träna på det imorgon. Det känns skönt eftersom vi bara har gått igenom det en gång tidigare. Dagen imorgon kommer gå fort som alla andra salongdagar. Tror det är ett bra tecken på att jag tycker att det är rätt linje:)

Nej idag ska jag försöka lägga mig tidigare! Imorse var jag verkligen HELT död när klockar ringde lite innan sex.. Hur lång tid ska man palla det här egentligen? Tåg börjar bli ganska segt nu kan jag erkänna.. Förresten berätta Amanda att hennes tåg imorse var helt blodigt och det hängde kött i den främmre delen på tåget för att det hade kört på ett stackars rådjur! Usch :(


kanske kanske:)


dålig bild.. Men gillar dom här, men ändå bara kanske.

klockan!

Såklart blev det en fika! det får man bara inte missa;)

Ursäkta för dåliga mobilbilder men tyvärr har jag ju ingen kamera längre:(


RSS 2.0