23.22

I lick the gun
When Im done
Cause I know
That revenge is sweet
So sweet

22.41

Är fruktansvärt trött och frusen. Har varit det hela dagen. Känns att det snart är dags att ta fram vinterjackan! Till helgen åker den nog på för jag vill helst inte frysa ihjäl när man ska ut. Har haft en helt okej dag, Hade ju praktik idag precis som alla andra onsdagar och dagen gick ganska fort. Jag trivs väldigt bra på Nova faktiskt:)

Idag hämtade jag ut mina lårhöga stövlar.Lårhöga var de verkligen! Först kändes det nästan lite väl högt men sen tyckte jag bara det var snyggt. Så de sparar jag! Annars har jag inte gjort så mycket. Dog i soffan när jag kom hem och stannade där i ett antal timmar. Pluggat lite har jag också hunnit med. Har det första provet på terminen imorgon! Ganska slappt ändå och det gillar jag :)

Har inte mycket mer att säga. Känns sådär kul att gå upp klockan sex imorgon. Nu vore det ändå skönt med en lägenhet i karlstad..........

Time for bed

Nu sitter jag här med ansiktsmask i ansiktet och ska snart skölja av den. Inte så trött än så det får bli lite mer pluggning till engelska provet som är nu på torsdag! Sjukt irriterad är jag också. Och jag tänker inte ge mig i detta läget. Jag ska inte bli trampad på! Godnatt!


<3


21.10




Mysig kväll på stan

Nöjd och belåten har jag nyss kommit hem från stan. Va på Arvikas tjejkväll med Emma och hennes mamma. Modevisning och allt på stan, kul att det händer något här:) Hitta även en snygg tunika från JC och det fanns ju endel andra saker som jag gärna ville ha men nu får jag lugna mig lite med att köpa saker! Eftersom jag köpte ett par snygga träningstights i karlstad förut också..

Har iallafall haft en bra dag i salongen på skolan! Klippning på förmiddagen och på eftermiddagen fick vi ha vårat efterlängtade hår spa med Wella system profesion produkterna. Mitt hår är så lent nu och jag har inte ens plattat det. Helt otroligt för att vara mitt hår faktiskt. Därför är jag ännu mer säker på att Repair masken snart kommer att bli min! Otroligt bra :) Mitt hår mår ju annu lite bättre när snälla Amanda toppa till det igår. Hade förresten en mysig kväll som vanligt hos fröken jansson. Åt världens godaste pizza också och det måste nämnas. Blir att åka till Molkom bara för att köpa pizzan nästan ;)


färgen gör sig inte direkt rätt på bild, men den är snygg!


träningstightsen!


biblioteket

Är just nu i skolan och letar efter opassande frisyrer till fel ansiktsform och fel kläder till kroppsform. Har äntligen hittat två bilder men det va svårt. Ska snart gå ner på lektion igen och försöka bli lite klokare:)

Inatt sover jag i Molkom hos amanda! Vi måste klippa oss lite bägge två så då passa denna dagen mycket bra!

Hörs imorgon :)


så jävla snygg



Blev ett mycket bra resultat på Joanna. Tror hon blev nöjd också med att få bort den decimeter hon hade i utväxt;)

Nu har jag gjort lite av ena läxan som ska vara inne på fredag. Oj va duktig jag blev. Nu ska jag bara läsa 58 sidor i svenskad till imorgon.. Måste väl läsa halva natten och hela tågresan imorgon men jag får skylla mig själv!



20.49

Nyss gjort slingor på joanna, eller ja det är inte klart än då. Utväxten var lite väl lång tyckte hon så då fick jag hjälpa till. Hoppas bara det blir bra nu då! Men det tror jag ;)

Haft lite kalas här idag. Fick mest pengar och det skadar ju aldrig. Klippte ju Manne idag och det blev så bra så och även Peter så det kirra lite till i kassan. Skönt när det flyter på :)

Sitter och försöker göra lite skolarbete nu eftersom lärarna va väldigt sugna på att ge läxor den här veckan. Så det är bara att försöka leta efter lite 70-tals musik och skriva ner det på två A4 sidor. Men jag borde inte klaga för jag vet att det finns linjer som har det mycket värre:) Men eftersom man har haft det ganska slappt alla andra veckor glömmer man typ bort att man har läxor. Ska sova hos Amanda imorgon också så då antar jag att det inte blir så mycket gjort ;)

Nej nu ska vi skölja ur Joannas slingor så det inte blir fel!

Ciaooo!


3 favoriter






..........


26:e september

Godmorgon på er!

Nyss fått på mig kläder och städat lite på rummet. Sovit mer än tio timmar inatt men känner mig ändå trött. Kan vara för att det fortfarande snurrar en miljon saker i mitt huvud? Jag är rätt trött på det men snart ska det göras något åt det.

Manne kommer hit runt ett och ska bli klippt. Kul att träffa han också:) Får se hur han vill ha det också sist sa han att jag skulle få fria händer! Ska kolla lite på nätet nu innan så jag är lite förberedd med förslag! Vid klockan fyra kommer släkten och ska fira mig och Joanna. Mamma håller på att baka nu så hela huset luktar gott. Ännu en till dag med kalas. Herregud inte så bra det här. Andra kalaset för den här helgen och förra helgen bestod också av två kalas. Nästa helg kommer ju inte heller bli direkt nyttig men rolig kommer det ju bli!

Nej nu ska jag sminka mig lite och försöka få ordning på mitt hår..


Tack pappa!


Han gjorde mig på bättre humör när han hjälpte mig att beställa stövlarna!


<3

When you call my name, it's like a little
Prayer. I'm down on my knees, I wanna take you
there. In the midnight hour, I can feel your
Power. Just like a prayer, you know I'll take you there


Middag

Sitter hemma hos Emma och hennes föräldrar lagar god mat som de ska bjuda på! Myskväll med andra ord och ljus tända i hela huset. Jag klagar inte:)

I feel like my world´s been infected

Haft en mysig kväll som vanligt hemma hos pappa med god mat! Emma tittade förbi förut också en liten stund och det är ju alltid uppskattat. Känner mig dock uttråkad och rastlös nu. Men jag blir alltid det när jag ska försöka ta det lugnt. Känner mig även rastlös eftersom jag inte vet vad jag ska göra imorgon. Jobbig känsla det där när man kanske egentligen bara måste lata sig och försöka bli lite uppvilad. Kanske är det hösten som får en att känna sig lite deppig. För det är just det jag känner mig nu. Tänker allt för mycket på saker som har hänt och saker som sägs runt omkring. Vilket är rätt dåligt men man får tänka positivt istället för att gräva ner sig. Måste försöka tänka på nästa helg som troligtvis kommer bli hur kul som helst:) Längtar att få umgås med de jag gillar mest för det var ett tag sen nu!




Grattis Joanna på 15års dagen!


I need somebody to love

Spenderat kvällen hemma hos Emma framför idol och jag måste säga att det va riktigt kasst idag. Tyckte ingen var direkt bra men det kanske bara var deras nerver som spöka;) Hälsat på pappa idag med och fixat lite med systers presenter som hon kommer få imorgon eftersom hon fyller år! Tror hon kommer bli rikigt nöjd faktiskt med allt!

Vanligt dag i skolan idag. Matte B på morgonen som är så sjukt jobbigt. Man tror man fattar men nej.. Hoppas verkligen jag klarar kursen! Dagen fortsatte med idrott samhällskunskap och bild och form. Blev en runda i mitt i city idag igen eftersom vi fick sluta tidigare idag.

Nu måste jag verkligen plugga för har ju en läxa till imorgon som jag helt glömt bort! Sen är det sängen som väntar:)



säger godnatt!


ny klocka


Hitta precis en sån modell som jag ville ha. Nu slipper min arm känna sig naken:D

want you to make me feel like i'm the only girl in the world

Trött är bara förnamnet nu. Längsta dagen på veckan idag. Men har haft praktik idag så tråkig har det ju inte varit:) Hade Victoria som modell idag och det gick bra. Toppade bara till det så nu är det så fräscht så! Bara att säga till om någon är sugen på att vara modell på onsdagar;) Åt lunch med Amanda som vanligt men idag blev det ingen sallad utan wok kitchen. Imponerad av att vi bytte lunch ställe men har fortfarande maché som en solklar favorit!

Jobbigt att det börjar bli så mörkt ute nu och kallt. Höll ju på att frysa ihjäl när jag skulle cykla från tågstationen hem till mig. Inte så kontigt kanske när jag bara hade en kavaj men det är ju snart dags att ha vinterjacka på sig! Laga mat och så när jag kom hem och har bara tagit det lugnt. Hinner inte med så mycket annat faktiskt men hade hoppats på att se Emma idag :(



Ringen från turkiet som jag fick av mormor och morfar. Som jag trodde har den blivit väldigt omtyckt. Blev så kär i den när jag såg den:) 



liberty walk

Sitter och äter av en godispåse jag hitta i skåpet och det är inte lite gott. Belönar mig med det efter dagen ;)
Hannah åkte nyss hem för jag fixa hennes hår lite längre idag. Blev så bra så, doch är det två olika färgen men hon ska färga det på fredag på salong så det är därför! Ska snart klippa Joanna och Sofia så jag får hoppa in i duschen snabbt innan :)

I skolan idag hade vi valk och svinrygg och nu känns det att man har fått in tekniken. Har med ett övninghuvud hem så imorgon blir det att träna på praktiken innan Victoria kommer och blir klippt:)


Gammal bild på mig och Emma. Hon är så rolig nu för hon är sjukt taggad till marten och det är jag med;)

21.36

Har suttit ett bra tag nu med samhällsläxan och jag har kommit på att jag inte är så bra på politik. Måste bli bättre så jag får ta med häftet och läsa igenom lite innan jag somnar. Ska försöka lägga mig tidigare idag för fan va trött jag har varit idag. Usch. Lägga sig sent och gå upp tidigt är ingen vidare bra kombination!

Annars har jag bara suttit vid datorn hela kvällen. Fixat en ny header och den kommer inte bli mer avancerad än så ;-) För det är inte min starka punkt direkt faktiskt med det får duga. Miley Cyrus har spelats ur högtalarna hela kvällen också och jag tycker hon är bra och jätteduktig!

Nu ska jag försöka hitta något att ha på sig imorgon. Gäller att ha något bekvämt för imorgon är det salongdag som gäller! Valk och svinryggsträning står på schemat:)


En ny favorit


Väskan från Mango

its a good day

Så himla skönt att komma hem tidigare idag. Har hunnit kolla på stan i Arvika t.o.m med Emma och det händer inte ofta nu för tiden eftersom jag kommer hem så sent varje dag. Blir alltid så glad när jag hinner med de tidiga tåget!

Här gör jag inte mycket nytta, sitter bara vid datorn och har hittat ett par snygga stövlar som jag funderar på att klicka hem! Knähöga från have2have.se jag är riktigt sugen alltså..


nya koftan på idag och den värmde skönt. Hade inte ens skinnjackan på mig i slutet av dagen:)


already gone

Sitter i morgonrock och är nyduschad! Håret luktar gott efter lite inpackning och annat som gör gott för mitt slitna hår. Amanda ska snart få toppa det lite igen och snart ska det läggas i färg också. Längtar!!

Hade en mycket bra födelsedag igår. Mamma jag och Joanna var i karlstad och jag hittade både jacka väska och en stickad kofta och en sjal till det. Sen åt vi sushi och hade det jätte mysigt. Tack mamma♥

Av pappa fick jag ett par skor från sixtyseven som jag tror kommer bli ett par favoriter. Sen fick jag presentkort också vilket är mycket bra! Jag är väldigt nöjd med andra ord:)

Blev en lugn kväll med mat och vänner hemma igår istället för fest. Nu i efterhand hade jag hellre velat ha en fest men det får bli en annan gång:)

Visar de jag har fått snart hade jag tänkt. För nu ska jag göra mig iordning för sen åker jag och färgar Maria:)


17år idag!

Blivit uppvaktad här på morgonen med god frukost och lite presenter:)
Nu ska jag gå till pappa och bli firad sen bär det av till karlstad med mamma och sis♥


Nu bär det iväg på 65års kalas

Morfar fyller år så nu blir det att gratta den gamla gubben;)


bröllop

Hemma igen efter att ha gjort iordning en bröllopsfrisyr. Hon blev så fin och klänningen var hur vacker som helst! Så skolan fick jag lägga åt sidan idag för vem vill inte göra en bruduppsättning? Typiskt att jag glömde min kamera men jag tog ett kort på frisyren med mobilen som förstås inte har så bra kvalité men det får duga. Ska få mer bilder på henne med klänning och allt snart:)


23.46

Begravningen förut var väldigt fin och det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Hemskt med begravningar men den var ändå väldigt fin. Jobbigt att se alla andra släktingar vara ledsna också. För om jag ser en annan gråta då jag jag också det. Är ganska känslig när det gäller sånt. Var min andra begravning och jag vill ju förstås inte gå på några mer även om man vet att det kommer bli så. Vila i frid!

Har haft mycket bra sällskap av Emma Martin och Andreas här ikväll. Killarna klippte jag sen satt vi bara och snacka om allt möjligt. Nu sitter jag bara vid datorn och gör det vanliga, alltså kollar facebook och kläder. Sitter såhär varje kväll men det är skönt att bara ta det lugnt! Klippt ganska många den här veckan men det gör mig inget för jag älskar det verkligen. Ska bli skönt att jag ska slinga min botten snart också. Man blir ju så sugen på det när man fixar till så många andra i håret. Men har väntat länge nu med mitt hår så nu är det dags! Kvalitén måste ju bli bättre efter mitt misstag i våras. Men det börjar se bättre ut nu iallafall. Använder flitigt mina repair masker från Lifetex ;-) och ska börja klippa det regelbundet, alltså var 6e vecka. Så till sommaren borde det ha återhämtat sig en hel del!


det såkallade misstaget..



innan.. ja jag kan ju säga att jag har haft ångest för det hära. Gäller att jobba upp kvalitén nu;)


Nyköpta kläder=glad?

Det är sjukt vad glad man kan bli för att man hittar kläder man tycker är snygga. Jag och Amanda J pratar ofta om detta för det händer oss varje gång vi är på stan..


Äntligen hittat en blus i den här färgen. Känns som det kommer bli en favorit;)




äntligen fått tag på de här jeansen från Tiger of sweden. Aldrig haft på mig skönare jeans!





22.07

Nyss kommit hem från pappa. Har testat mina nya saxar och de funkade mycket bra:)

Idag va det praktik dag och det blir roligare och roligare när man har lärt sig lite hur allt fungerar. Nästa vecka ska jag även klippa Victoria så då blir det ju lite mer att göra:) Lunchade med min favorina Amanda Jansson idag på maché i vanlig ordning. Tredje veckan i rad jag är där nu men jag får inte nog av det för det är ju så got! Och lite nyttigare också=) Hittade även en mycket snygg blus på Vila. Har länge velat haft en sån och nu är den min. Kan visa bild på den imorgon!

Nu ska jag försöka leta fram något att ha på mig imorgon på begravningen. Inte så roligt att leta fram kläder till det men.. Blir en kort dag i skolan och sen åka hem till lilla arvika igen för att fixa lite på stan med pappa innan begravningen!




lucky day

Dagen har inte kunnat vara bättre. Har haft besök på skolan av företaget Gocciani som har visat och berättat om deras produkter. Det är ett företag som säljer frisörprodukter och även andra skönhetsprodukter. Så idag har vi i tvåan fått lära oss att sätta fast keratinslingor (löshårs slingor) till Rosa Bandet dagarna som vi ska ha! Vi har även fått sätta fast pärlor i håret. Har varit jätte roligt idag verkligen och det kunde ju inte bli bättre när jag i slutet av dagen vann två saxar, en kniv och ett hölster:D Känns otroligt bra!!

Vi har även haft produktinformation med Lanza. Intressant eftersom det är nytt för mig. Har aldrig använt de produkterna förr. På salongen jag har praktik använder de också Lanza och Wella och det är bra eftersom vi använder exakt samma i skolan. Kan inte säga något annat än att det verkar väldigt bra och att det luktar sjukt gott av produkterna:)

Sitter och kollar igenom min mail nu och turen är vekligen på min sida idag. Fick tydligen 1000 kronor mer i lön och det trodde jag inte. Det känns ju också väldigt skönt:D



keratinslingor

pärlorna som fästes i håret med hjälp av plattång


pärlor:)






passar på att blogga i pausen

Sitter som klistrad framför Lite sällskap som går på 5an nu. Hoppas ju på att få se min kära vän nathalie från grums:D

Långdag i skolan idag. Som alla andra dagar då.. Blev ingen träning idag men färga och klippte farmor istället:)

Imorgon i skolan ska vi lära oss att sätta i löshårs slingor till rosabandet dagarna som vår klass ska vara med på i mitt i city. Slingorna kommer vara rosa och man bidrar med pengar till Rosa bandet. Tycker det är hur bra som helst och det blir lite roligare också:) Vi ska även ha produktinfo med Lanza imorgon. Älskar såna här dagar:)

En annan bra grej imorgon är att skolan rear ut Lifetex produkter från wella imorgon. Det passar ju bra till mig som har sveriges torraste hår just för tillfället. Ska försöka få mig en intensiv inpackning eller en värme mask. Eller varför inte båda:D


Detta behövs till mitt hår.. Håller tummarna för att det hjälper lite iaf!


long time ago

Eftersom det var cirka en månad sen jag bloggade sist känner jag att det är dags igen. Nu blir Emma Hannah och Amanda glada också;) Har inte käns för att blogga i sommar eftersom jag inte gjorde så mycket mer än att jobba. Har därför inte haft en så jätterolig sommar. Men vissa kvällar har varit helt grymma och Turkiet:) Så det jämnar ut sig lite!

Just nu har jag precis målat klart naglarna. Det har blivit lite av en söndagsrutin måste måla dom annars går de av! Har även varit duktigt att städa på rummet och bäddat rent i sängen så nu blir det skönt att gå och lägga sig i den ikväll också:)
 
Nu ska jag välja kläder till imorgon sen lägga mig tidigt:D




RSS 2.0