Godmorgon solstrålar

Ligger i sängen nu och ska snart gå och äta lite frukost och bara ta det lugnt! Va nyss inne på HK:s hemsida och skulle boka mig på passen men det var redan fullt på båda passen.. Därför måste jag åka dit lite tidigare idag för att få plats. Typiskt mig att glömma boka igår.. Men här ska det tränas idag! 

Mycket glad är jag över att det har blivit lite varmare ute. BORT MED SNÖN! Imorgon är det ju första mars och då är det ju ändå tid för våren att komma fram. Och nu om några veckor ska jag Hannah, Amanda och Nathalie bort från värmland en helg vilket ska bli väldigt roligt. Ska boka allt nu under veckan så kan jag berätta vad det är då;)

Nä nu är jag hungrig och måste käka lite, ha det så bra hörs sen:D


3/4 av kvartetten, fröken jansson saknas på bilden;)
                                                                                    

lugna helger

yes, ännu en till lugn helg blev det.. Haha känner mig lite tragisk när jag sitter här i min ensamhet och ska dra igång en film. Men rätt skönt ändå ;-)

Tur att Bea lyckades få med mig på två timmars pass imorgon! Det behövs. Först blir det bodypump och efter det bodyjam:) Ska vara noga med träningen den här veckan, det är ju sportlov så då ska man väl röra på sig?


Nu åker älsklings filmen på!


                                                                           

15.09

Blev en runda på stan med mamma idag. Det fanns inte så mycket fint och jag blev på dåligt humör när vädret blev sämre och sämre. Slask och snöblandat regn? fan va härligt!.. Usch nu får där gärna ta och bli vår tycker jag. Trött på snö så jag kan dö!¨

Nu snart ska jag avancera och göra rätt på mitt rum. Det behövs en storstäding där.. Inte det roligaste med jag blir ju glad sen när det är rent och fint:)

Kvällen kommer spenderas med emma och ta det lugnt och sen kanske kolla läget i stan om det är nått roligt där! Känner mig otroligt trött så känner inte för något egentligen men myskväll kan jag gärna gå med på:) taggar inför nästa helg istället:D



inhandlat från veromoda

                                                                                                        



friday night

Ska snart dra mig till fridas place och där får vi se vad som händer. Inget planerat ikväll efersom det inte blev någon utgång...:( som jag hade velat..


Amanda fixade mina naglar så fint igår:) ovant till en början med långa naglar men jag börjar vänja mig!

                                                                                            


Datakunskapen

går ju rikigt bra;) Engelska prov och matte prov sen.....


nathalie och jag i camen
SNYGGA!!!

                                                                            

Äntligen

Nu har jag fått igång mobilen. Usch hatar när det ska krångla vilket det känns som hela tiden faktiskt..

Tänkte dra mig mot sängen nu och sova så jag blir pigg imorgon! Pigg och pigg är jag väl aldrig på morgonen men lite duktig ska man väl vara någongång och lägga sig i tid:)

Imorgon bär det ju av till Fröken Jansson! hoppas jag kliver på rätt buss så jag inte försvinner ut i värmlandsskogarna utan en aning om vart jag är!!Ska nog gå bra detta:)


mandiiis

                                                                                    


onsdag kväll

Varit hemma nu ett litet tag efter träningen. Det blev bara core idag för mig och Emma. Har fått sån otrolig träningsvärk från bodypumpen igår. Vi testa cyklarna lite men benen sa nej. Bastu med Inpackning i håret och apelsin kändes mycket bättre;-) Lent hår är ju aldrig fel liksom!

Mamma står och tjatar på mig att jag ska upp på rummet och städa. Men det tar emot även det. Ska allt plocka lite däruppe sen! Måste även packa väskan för imorgon sover jag hos Amanda Jansson i Molkom. Jag ska klippa henne och hon ska fixa mina naglar. Inga fel, inga fel:)

Nu väntar engelskan på mig.. orkar..inte..ha..prov..imorgon!



                                                                                 

Lite oflyt idag..

Hejhej!

Dagen började bra med klippning i salongen. Hade sällskap med godingen Amanda. Det gick tillslut rätt bra att lära sig det nya klippsättet. Kam och sax eller kam under sax heter det:) Lite krångligt innan man har fått till tekniken. Men dock blir det mycket träning på det! Pappa får nog bli min försökskanin!

Tågresan hem var bra, somnade skönt. Men tyvärr lyckas jag med att glömma länskortet på tåget.. Fick lite lätt panik på mig själv på vägen hem från stationen.. Och som grädde på moset är mobilen helt störd också... Wihoo!
Men en bra sak är att dom hittade länskortet så jag får tillbaka det imorgon:) Men mobilen vet jag inte när det får lust att börja funka igen..

Nu har jag bokat mig på core så snart blir det träning med Emma igen. Efter träningen blir det bastu! Härligt värre:)


niiice



moi today!

                                                                              

whatever you like lalallalala

Nyduschad efter det "hårda" träningspasset. Men nu när jag har varit sjuk ett bra tag så kändes det som det var tre år sen jag tränade. Sjukt vad man tappar egentligen men det är bara att börja om nu när man är lite piggare. Bodypump blir det imorgon skulle jag tro!

Måste börja titta lite på engelskan nu.. Har för mycket glosor och för mycket skit som jag måste lära in. Men jag ska vara glad att vi har det lugnt i skolan till skillnad från andra linjer! Ska även fixa något att käka också. Men det är ju inte det roligaste att hitta på. Blir nog smörgås skulle jag tro:)Lättvindigt..





                                                                                    

brottom brottom

Hejhej:)

har lite brottom nu för snart ska jag gå ner till HK med Emma för ett lätt träningspass:) Hon sitter och väntar på mig nu....

Skoldagen har varit bra idag, trots att jag försov mig lite imorse. Skratt med brudarna också vilket aldrig är fel:)





                                                                            

söndag kväll

Myskväll hos Emma satt fint på söndagen som denna! Klippte anettes lugg och det blev så bra så. Sen blev det prat med Emma samtidigt som vi fixa naglarna lite:)

Känner verkligen inte för att gå upp klockan sex imorgon.. Men det är ju bara 5 skoldagar kvar sen kommer det efterlängtade lovet. Ska bli otroligt skönt!

Imorgon ska jag äntligen börja träna lite lätt efter den här otroligt jobbiga förkylningen.. Men vill inte anstränga mig för mycket än, ingen lust att bli sämre igen! Jag och Emma ska nog köra ett corepass imorgon. Men jag vet inte om jag bara ska köra det eller vara i gymmet efter också. det får vi se imorgon det:)


nymålade naglar!


gjorde min kväll;)

                                                                                 

Just a regular sunday

tredje gången jag inte lyckas få fram det jag har skrivit nu.. Turen är inte med mig idag!

Ligger i min säng nu och lyssnar på musik. Ska snart dra mig iväg några kvarter bort till Emma! Känner mig otroligt sliten idag men det är ju söndag. Så är det alltid ju på söndagar. Man gör ingen nytta alls. Men lite nytta kommer jag göra sen för jag ska klippa luggen på emmas mamma snart:)

Senaste timmen har jag snackat med Martin om hår. Vilket är kul tycker jag. Drev med honom att jag skulle klippa av mig håret också;) haha


Det här håret va rikigt nice alltså;)

                                                                                       






kvällen spenderas med min vickyyyy


<3

resultatet



                                                                                         

20:e februari

Hallahallå!

Sitter med syster nu och snackar som vanligt. Snöstorn är det ute också som gör mig på dåligt humör. Den kan ju bra gärna försvinna nu tycker jag!

Victoria är i stan nu igen också!! det gillas. Hon och Amanda kom igår när jag färga håret. Brun som en pepparkaka var hon också! jag fick en liten present också:)gullig hon<3

Förövrigt kan jag ju säga att jag har blivit vääldigt ljushårig. Men det gillas, back to basics kan man väl säga. Har inget kort på hur det ser ut än men det kan jag nog fixa;) Ingen skillnad på frisyren än. Men det blir det nog om några månader!


Det här fick följa med hem!

                                                                                                

Pluggpluggplugg

Är riktigt trött på det nu. Men trots att jag har suttit och läst har ingenting fastnat.. Jag får helt enkelt hålla tummarna och hoppas att det går bra på provet imorgon!

Idag hade vi prov på luggen i Curler. Vilket jag helt hade glömt bort. Men det gick bra ändå och jag klarade provet :-) Annars har det varit en bra dag med mycket skratt som vanligt med mina favoriter! Förkylningen håller på att bli bättre nu och snart är den nog borta!

Orkar inte skriva något mer idag! Vi hörs<33

'Cause everything is never as it seems




                                                                                       

                                                                                     

trött på det här nu

Kände att jag hade blivit bättre igår. Men nej... Inatt vakna jag klockan fem av att ha väldigt ont i halsen. Det verkar aldrig gå över det här:( Alltså ingen skola idag!

Trots detta verkar veckan bli bra ändå! Haha;)

15. februari 2010

Du kan verkligen komma igång med saker och ting på jobbet under veckan, och dina relationer till såväl kollegor som kunder kan blomstra. Din förmåga att kommunicera och vara en lagbyggare har aldrig varit större, vilket innebär att allt arbete sker effektivt och harmoniskt. Pengarna och resurserna finns till hands, och för en gångs skull drar alla sams. Veckan erbjuder också otroliga öppningar i personliga relationer... Sällan har det funnits sådana möjligheter till kärlek och romantik. Det kan till och med verka som om det faktiskt finns en idealisk partner för dig. I alla händelser verkar kärleken vara som en dröm: en dröm som kan komma att besannas.


tar kvällen

Nyss proppat i mig kvällsmat och tänkte bege mig mot sängen för att sova. Men så kom jag på att vi har läxa till imorgon. Därför måste Hår och Kemi boken komma fram.. Tror jag kommer iväg till skolan imorgon faktiskt och då vore det väl ett plus om man kunde läxan lite.

Förresten vann jag 100kr förut! Pappa var söt och kom med ett gulligt kort och två trisslottar. Det är inte ofta man vinner inte och inte på två trisslottar (50 på varje). Syrran vann inget haha!! Den här summan är min högsta vinstsumma...


<3<3

Blev lite chockad förut, men på ett bra sätt:) Fick ett samtal om att jag skulle få ett blombud leverat. Det har aldrig hänt förut. Så det var lite kul!

Klippte syster förut också och det blev mycket bra. Inga slitna toppar längre;) Har även hunnit med att äta mammas goda kladdkaka och sen pendlat mellan datorn och tvn. Ska snart hoppa in i duschen och göra en hårinpackning hade jag tänkt! Hoppas på att kunna gå till skolan imorgon för som tur är känner jag mig lite bättre nu! Jobbigt att missa så mycket..


Joanna hade kreationen på topp idag!


:)

14 februari<3

Godmorgon, godmorgon:)

Sitter inne i syrrans rum nu och snackar om allt mellan himmel och jord. Hon berättar lite om gårdagens utekväll i arvika. Det kändes som jag inte har missat något direkt heller;) Ska även klippa henne lite sen!

Idag är det ju alla hjärtans dag. Mamma köpte tidningar till mig och Joanna som en liten present. Det var snällt:) Själv har jag inte köpt något till någon,haha. Det betyder inte att jag är oromantisk men jag kan lika gärna skriva "ha en bra alla hjärtans dag" till någon:) Nu fick det här mig att låta väldigt snål men det är jag inte. Jag var ju med Frida när hon köpte en liten chokladask till sin valentine. Hon orka inte bära den i handen hem. Så hon la den i min väska. Tror ni inte att hon glömmer den. Så nu är det jag som har chokladen. Typiskt Frida rydberg och mig.

Min förkylning är inte alls bättre. Snarare sämre.. ROLIGT, är trött på att vara sjuk nu..


sysselsättning för dagen


jävligt rolig lördag

Hej på er!

Ligger i sängen med huvudvärk, ont i halsen och har ett par ögon som kliar och är lite lätt röda. Kul med ögoninflammation mitt upp i allt:( Hes har jag blivit också som grädde på moset. Därför kommer min kväll att bestå av att inta sängläge och försöka bli frisk när alla andra är ute och har roligt!

Orkade med ett varv på stan med Frida förut plus en fika! hannah var också i stan så hon hängde med mig hem sen. Blev bara att vi låg i min säng i bra många timmar och gjorde inget. Emma kom förbi en sväng också och Peter bjöd på god mat! Och nu ligger jag här.. Uttråkad, trött och grinig. Livet är ibland inte så roligt och det är inte lätt när det är svårt;) Men ska försöka muntra upp mig själv med hallon och glass nu. Uppmuntring behövs nu!!!


Igår blev jag ett par solglasögon rikare! från ginatricot


Köpte den här väskan också. man får med band och den funkar även som plånbok! från ginatricot

sämre och sämre..

Mår inte bra just nu.. Har fått ondare i halsen nu och världens huvudvärk. Orkar inte vara sjuk nu! Hoppas på att det blir bättre imorgon!

Annars har dagen varit mycket bra. Åkte bil med Maria till skolan idag eftersom hon skulle vara min hårmodell för gradering. Gick mycket bra och Maria blev nöjd hon också! och även Helene:) Blev kort dag i skolan med fika och vi fick sluta ganska tidigt. Efter skolan drog jag till stan med Hannah. Där träffa vi Nathalie, Emma Linnea och Alexandra på Waynes så vi var med dom ett litet tag. det blev även att jag köpte mig en väska och ett par solglasögon. Jag visar det imorgon!
Senare mötte vi Amanda och åkte hem till henne och åt mat. Mysigt!
Resten av kvällen har jag spenderat hemma hos Emma med Frida, Johan, Walle och Adrian. Blev en film som killarna hade valt.. Ingen skräck men en typisk pojkfilm med nakna tjejer överallt. den va dålig. Men annars va det kul;)
¨
Nu ska jag försöka sova lite. Hoppas det går men det gör ont så fort jag sväljer.. Godnatt på er<3

är det inte victoria pihlgren;)

Just nu snackar jag med Victoria lite på msn:) saknar henne lite.. Och det hade inte varit fel att hänga med henne till thailand. Hon verkar ju ha det jättebra med det lilla jag har fått höra! Själv sitter jag här i kalla sverige och blir bara mer och mer depp för all snö. Jävligt less på den nu..



Men i hopp om att få lite färg ska jag och Emma ner till Sams sen och sola! Ska bli riktigt skönt faktiskt men träningen hoppar vi idag:( känner mig lite halvt krasslig och då är det ju inte bra att träna.. Men ska försöka kurera mig under helgen!

Förut gick jag och Hannah och betällde tid för klipp+sling till mig! Har grubblat på om jag ska vänta eller inte med att bli lite ljusare.. Men nu är det dags för en liten förändring känner jag:) Jag orka inte vänta och jag orkar verkligen inte se utväxten mer. Till nästa vecka får jag stå ut:)





I like, I like

Sitter i skolan nu med favoriterna Hannah och Nathalie. Vi har nyss gjort valen för åk2 och åk3! Förhoppnningsvis har jag inte gett mig ut på för djupt vatten när jag valde dans som ett val;) det får vi se nästa år!

Vakna imorse av att jag hade ont i halsen.. Vill inte bli sjuk nu och jag hoppas det går över under dagen för ikväll blir det det distans med Emma! Imorgon tar hon tåget hit till karlstad för förhoppningsvis lite shopping med mig:)


10:e februari

Hejhej!

Kom hem för inte så längesen. Det fick bli en promenad idag hem från stationen. Är väldigt lat och vill alltid ha skjuts men för en gångs skull var det skönt att gå hem! Hade sällskap med Hannah hem från karlstad som vanligt men det var ovanligt att vi inte somna. Vi underhöll oss istället med att kolla i klippboken som jag lånat hem eftersom jag har modell på fredag:)

Klippning stod på schemat idag och det gick väl hyffsat bra. Frisyrerna vi klipper nu är inte direkt snygga. Men Amanda kom på idén att sätta fast håret på mitt huvud. Resultatet blev ju inte direkt snyggt men kul var det. Men tyvärr kommer jag inte att visa den bilden här;-)

Nu sa jag försöka komma på något att käka innan jag drar iväg på träning! Men fantasin ligger på noll och då är det inte så roligt att laga iordning något! Finns inget gott hemma heller..





Äntligen klar med allt

Nu är jag klar med klippningen och hårförlängningen:) Det har tagit upp det mesta av min kväll ända sen jag kom hem från skolan! Men det är ju bara roligt, och både min morbror och Madde blev nöjda!

Pappa ringde förut och sa att jag kanske har fått sålt skridskorna.. Skönt! Då är det problemet ur världen iallafall. Börjar bli trött på att se skridskorna ligga här hemma nu.. Annars har det varit en bra dag. Börjar ju lite senare på tisdagar och det är ett plus! Träffa godingen Amanda Jansson igen efter att hon varit borta i egypten i en vecka. Brun och fin var hon såklart:) Och som vanligt bjöds det på skratt av hannah och Nathalie!

Imorgon är det salongen som gäller! Jag missa ju herrklippningen i fredags eftersom jag var i sälen:( Men det är nog inte så svårt att ta igen skulle jag tro.  


suddig bild, men det kommer snart lite nya bilder:)

8 februari 2010

Emma och jag var effektiva förut. Det blev en halvtimme på crosstrainern innan coren började. Sen direkt efter coren var vi i gymmet lite till. Det var dock otroligt mycket folk i gymmet så det kändes lite trångt.. Haha Emma fick se förföljaren också;)


Imorgon är det skola.. dagen börjas med att antingen åka skridskor , spela någon konstig sport eller gå en långpromenad. Jag har inga skridskor och jag tänker inte använda dom jag vann heller hahah! Det blir nog en långpromenad från tingvallaghallarna till nobel. Usch va kallt det kommer bli:(
Senare under kvällen ska jag klippa min morbror och sen kommer mammas kompis.. Fullt upp helt enkelt:)


Och kan det inte ta och bli vår snart? Trött på vintern och all snö.












lediga måndagar är ju aldrig fel

Hejhej!

Idag har jag varit ledig. Såå himla skönt:) Hannah kom hit ungefär vid klockan tolv. Jag klippte topparna på henne, sätte i hårförlängning och till sist färga vi allt på henne. Det blev väldigt bra tycker jag och jag tror Hannah blev nöjd!

Nu har jag hjälpt mamma med att plocka upp diskmaskinen och plockat bort i köket. Jag kan allt vara lite snäll ibland, hoppas hon blir glad nu när hon kommer hem från jobbet:) Jag har varit väldigt effektiv idag tycker jag själv. Jag har till och med fått in annonsen på skridskorna på blocket, det har tagit sin lilla tid men nu är dom där. Nu ska jag bara få sålt dom... Vilket inte kommer vara det lättaste känns det som! Min effektivitet fortsätter med att jag ska iväg och träna med Emma snart!






hörs ikväll!!


pictures

Mammas kompis kunde inte komma idag. Så min kväll får bestå av att ta det lugnt framför tvn och datorn. Sen kanske en promenad:)

Här kommer det lite bilder från sälen:


stugan


påväg till backen..

Mycket fint väder var det på lördagen

sofia, jag och joanna

backen

Just nu har jag ett väldigt intressant samtal med Amanda Jansson på msn! haha


äntligen hemma

Ligger helt utsliten i sängen med datorn i knät. Skönt att vara hemma igen efter tre dagars snowboardåkning i sälen. Det har varit kul men väldigt skönt att vara hemma igen efter att ha bott rätt trångt i en stuga med 10pers.. Det kommer lite bilder efter att jag har orkat lägga in dom på datorn, vilat och fixat mammas kompis i håret;)

äter och packar

Nu hjälper jag mamma med att laga våfflor och kollar runt på nätet om Experium som finns i sälen. Eftersom jag är så otroligt trött på snö, kyla och allt som har med vintern att göra så tror jag att jag kommer trivas som fan på experium någon dag när vi åker till sälen! Vi åker nämligen till sälen imorgon med familjen och det är mamma som kör dit. Med det menar jag att det kommer ta tre år att komma fram så rädd som hon är för att köra i massa snö. Men jag får väl hålla mig sysselsätt med Joanna och Sofia i baksätet!


bad inomhus och utomhus, gym, spa, bastuvärld. Jag struntar nog i snowboardåkningen och stannar här hela helgen:)

Nu ska jag bli klar med packningen och sen ska jag dra iväg med mamma på bodypump!hej<3

FINAL

det kommer resten av min kväll bestå av, paradise hotel finalen nu:)


Precis varit och sagt hejdå till Victoria som ska till Thailand imorgon. Hoppas hon får det bäst<3



always something to be

tjaa:)

Nyss kommit hem från skolan, vi fick sluta tidigare idag eftersom sista lektionen var inställd. Skönt för nu hinner jag laga mat innan jag ska hjälpa Hanna med hennes hår:)

Igår var jag så otroligt trött när jag kom hem från träningen. Men det blev lite mindre träning än vad jag hade tänkt mig. Haha, jag fick mig nämnligen en liten förföljare.. menmen, det dåliga var iallafall att jag somna innan paradisehotel var slut. Vilka ilandspromblem jag har:(

Ett till ilandsproblem jag har är att kameran är urladdad.. Därför har jag inga nya bilder att bjuda på. Men jag ska allt försöka få med mig kameran imorgon till salongen!

Nu ska jag fixa med maten innan Hanna kommer, hejhej<3


salongen förra veckan. fin pose!


1:a februari

hallåhallå!

Dålig uppdatering igår, jag vet. Men min dag bestod mest av att ligga i sängen och sova. Va så otroligt sliten efter utgången i lördags:P Men tyvärr känner jag mig inte speciellt utvilad nu heller. Va uppe sent igår med och det går inte rikigt ihop med att gå upp klockan 6 på morgonen.. Det är ju tur att jag kan ta ett senare tåg imorgon för då börja vi halv elva!!

Om en timme ungefär blir det att åka till HK med mamma och träna lite. Vilket jag inte är sugen på. Men jag tvingar dit mig själv ändå så jag gör någon nytta istället för att bara ligga hemma! Emma är tyvärr sjuk idag så det blir att vara i gymmet själv eftersom jag inte har någon större lust att gå på step med mamma..

Nej nu fan måste jag piggna till:D

Lite bilder från helgen:


jag och syster


hannah och jag




RSS 2.0