Vad händer idag ?

Jo idag måste jag verkligen plugga. Jag har både matteprov och svenskaprov imorgon. Och jag har inte ens kollat på det. Skönt att vara ledig idag men nu blir det en dag mindre i salongen. Men om det hade varit skola idag hade jag nog ändå inte kunnat gå dit. Jag har blivit så himla förkyld. Sitter och dricker c-vitamin och knaprar tabletter för att bli frisk till mârten. 

Om några minuter ska jag ringa till tajmahal. Jag fick ett mejl från dom igår där det står att produkten jag beställde är slut. Jag blir så arg. Jag hade otur förra gången jag beställde något därifrån också. Då fick jag bruna extencion istället för blonda. men ska iallafall ringa dit och se om dom kan fixa något liknande som dom skrev i mejlet. Hoppas det hinner hem till mig innan helgen är slut.

Men gårdagens plus var att den nya säsongen av The Hills finns att kolla in på www.mtv.se. Jag har blivit en rikig The Hills tönt kan jag erkänna.

nej nu ska jag ringa, plugga och äta! Skriver nog mera sen!


atchjooooo

jag börjar bli förkyld! Jag hatar det.. Har idrott första timmen nu. Så jag och Nadja ska bara kolla på eftersom hon också är sjuk. Hoppas den här dagen går fort och jag hoppas starkt på mer inställda lektioner:) HEJDÅ!

go dag

hejhej!
Skön dag i skolan idag. Hade bara matte och sen ett författar besök i aulan. Vi skulle egentligen sluta klockan 3 men vi fick sluta klockan tjugo i tolv istället :)
 Efetr skolan gick jag lite på stan. Köpte underkläder på hm. Två bhar och två trosor! Alltid kul med lite nytt! Även sugen på en ny jacka men jag är inte säker på vad jag vill ha för någon än.. men har iallafall sett en på Nelly. Om någon dag kommer min hårförlängning. Jag längtar!haha
 Emil kom till mig när han sluta också. Han bjöd mig på pizza, vilket va väldigt gott! Nu ligger vi och kollar på Svenska hollywood fruar. Dom är ju för roliga, speciellt Ankan.
nej nu ska jag kila iväg till tvn och emil igen och dom härliga hollywood fruarna!


mina vinterstövlar! Köpte dom i slutet av augusti men har inte använt dom än.Men till helgen åker dom på:)


Såhär såg jag ut idag!


still in love..

hejhej! Nu ligger jag i min säng och lyssnar på massa lugn musik. Ganska skönt faktiskt! Kommer säkert sitta här ett bra tag till för då känner jag mig inte så ensam :)

Idag vakna jag med Emil. Sov hos honom inatt. Jag va så himla trött efter den här veckan. Så jag somna klockan tio, inte så kul sällskap för honom kanske.. Vi vakna iallafall klockan tio imorse. Sov nog för länge för jag hade värk i kroppen när jag vakna. Liggsår kanske ?:P
 Va hos Emil ungefär till klockan två.  Jag skulle se på hans match men den var inställd så då åkte jag in till stan. Där väntade Amanda på mig så jag va med henne hela dagen och kvällen! Vi tog det bara lugnt och pratade om allt möjligt. Skönt med vänner man kan prata med om allt<3
 Har skickat efter lite saker idag. Nämligen clip-on hårförlängning! Jag vet att jag redan har ganska långt hår men man måste prova allt ju. Syster beställde en snygg klänning. den kan jag låna eftersom vi har samma storlek,göööött:D



klänningen joanna klicka hem

klippklipp

Hello!

Nu sitter jag hemma hos pappa. Har nyss tittat lite på efterlyst men datorn lockade mer. Jag är jätte trött och ska snart lägga mig och läsa lite. Usch vilken hemsk bok jag läser nu.. Pojken som kallades det heter den. Det är ju en sann historia och det gör det hela värre att läsa. Men jag ska ändå läsa fortsättningarna av boken.
 Imorgon är det systerysters födelsedag. Hon blir ju trots allt fjorton;) en omtalad ålder det där.. Köpte present till henne förut. Ett linne från H&M fick det bli som hon nog blir nöjd över. Till mig själv köpte jag ett hänglås med sifferkod. Inte så roligt kanske men det behövs eftersom jag är expert på att slarva bort nycklar. Men nu behöver jag aldrig tänka på någon nyckel när jag har det perfekta låset.

Idag klippte vi som sagt för första gången på dockorna i skolan. Det gick hyffsat bra, men det kunde gått bättre tycker jag men vi har ju klippning på fredag igen. Men det är verkligen så himla kul nu när vi har kommit igång. Jag gillar klassen också och det är ju ett plus! Funderar på att ta med klippväskan hem under helgen. Tänkte vara snäll mot Emil och klippa hans hår lite för det har han tjatat om. Han är min lilla försöks kanin!

Idag efter skolan följde Hannah och Kim med mig hem en liten stund. De hjälpte mig lite med designen på bloggen. Just nu är den inte så fin men jag ska snart lära mig mer så jag kan göra den lite finare. Men det här får duga ett litet tag framöver iallafall!

Är sugen på att köpa clip-ons.. Vore kul och testa så det bli nog det framöver:)




Den här lilla tussen kommer snart hitta hem hos pappa:)

GODNATT!

haha.. det va ju en rolig blogg

Hej! Nu sitter jag här med Victoria och kollar på www.arvikaskvaller.blogg.se. Jag fattar inte hur folk orkar uppdatera sånt om andra. Men dom som gör det har nog inte mycket till liv. Haha! det är iallafall skrattretande.

Hade idrott första timmen idag. Vi är runt 60 tjejer som har idrott då från både 1an och 2an och idrottslärarna hade inte planerat så mycket. Så vi fick göra lite vad vi ville. Jag och Hannah gick direkt till gymmet. Men det vart bara en halvtimmes effektiv träning och en halvtimmes prat med Malin om vad som hände på min fest i lördags. Det vart ju lite kaos där ett tag men ändå lyckat;)
 Efter idrotten hade vi produktinformation med Wella. Informationen tog ungefär 1,5h men det gick fort eftersom vi satt och antecknade allt han sa om alla deras produkter. Jag blir alltid så sugen att köpa när jag hör vad de är bra för. Men jag har bra produkter nu som jag fick på praktiken. Jag får vänta tills dom tar slut ;)
 
Igår va jag hos Emil. Han va störd och då skrattar man hela tiden. Lite mysigt va det också. Tycker om han lite grann sådär!

Imorgon är det en bra dag på skolan. Den gruppen som jag är med i ska träna på klippning. Äntligen säger jag. Nu har vi fått göra flätor, träna lite på frisyrer, rulla permanent. Men inte fått klippt. Det är många som frågar ifall jag kan klippa dom och så men det känns inte rikigt bra än när jag inte lärt mig grunderna än. Jag för ju bara så det känns bra. Men imorn blir det en liten ändring på det. På fredag ska vi också klippa!

Här kommer lite bilder från Min 16års fest i lördags. Enjoy!

fina flickorna
Victoria , Frida och lite Amanda

Jag, Marcus och den fina muffinsen jag fick av han och Martin;)

lite Frida, Jag och Malin

Carl, Maja och Fredrika

Emma, Nathalie och Jag

folk


försov mig

Imorse försov jag mig. Jag fick slänga på mig kläderna och hoppa in i bilen eftersom pappa va snäll och körde mig till stationen. Där mötte jag mina två godingar Amanda och Hannah. Idag va det skönt och åka tåg eftersom jag hade stressat hela morgonen.
 Vi fick sluta tidigare idag på skolan och sluta kvart över ett istället för halv fyra. Det va vänligt av dom. Då drog jag Hannah och Amanda J till stan en liten stund. Jag köpte ett par ribbade tights som jag har tänkt köpa länge. Amanda köpte också lite fina grejer. Eftersom det var äcklig mat i skolan käka jag och Hannah på wok kitchen i mitticity. Mmmmm:)

Nu ska jag dra till emil! hejdå<33



jag

jag


hannah

Hannah<3

Seg dag

Idag är jag inte annat än trött. Jag har gått runt i myskläder hela dagen. Vilket är väldigt skönt. Festen igår var väldigt rolig! Innan alla folk kom åt vi tjejer tacos och så fick jag lite paket som jag blev väldigt nöjd med. Det kom ganska många tillslut och det gjorde att vi gick vidare till stan istället lite tidigare. Jag tycker det va mycket roligare hemma än på stan. Skumpartyt får jag ju inte gå in på än så inget lockade riktigt på stan. Men kul att träffa lite folk och så iallafall!
 Jag Emil och Nathalie kom hem ganska sent och låg och prata om allt mellan himmel och jord innan vi somna. Jag vaknade jätte tidigt imorse. jag fattar inte varför jag alltid är så pigg på morgonen dagen efter. Nathalie och Emil som som fan iallafall, och det är ju skönt för dom...
 Ungefär elva följde jag Nathalie till Ica där hennes pappa skulle komma och hämta henne. Sen när jag kom hem gjorde jag ett försök med att väcka emil. Vilket inte gick så bra eftersom jag blev skrämd av honom, haha..
 Amanda kom lite senare på dagen och gjorde mig och Emil sällskap. Alla tre satt bara och dega framför datorn men det kan vara skönt det med ibland:)
 Resten av dagen har jag jobbat med inlämnings uppgiften om frisöryrkets historia mm. Den är klar nu iallafall och jag tror den blev helt okej. 
 
Nu ska jag försöka sova lite och hoppas på det bästa.. (: puss&kram

Välkommen första inlägget

Jag har länge tänkt starta en blogg och nu va det ett bra tillfälle eftersom jag nyss fick en ny dator!

Igår var det min födelsedag. Eftersom jag går upp väldigt tidigt varje morgon för att hinna med tåget till Karlstad fick jag bli firad när jag kom hem från skolan. Dagen på skolan gick fort eftersom vi hade yrkesämne hela dagen med permanent. Det va väldigt svårt, men tillslut fick jag ordning på det och det blev mycket lättare och roligare.
När jag kom hem från skolan blev jag firad av mammas familj och pappas familj och Emil såklart. jag fick en dator som jag önskat mig länge av familjen. Av Emil fick jag en stickad tröja, halsduk och smycken som jag blev väldigt nöjd över.
På kvällen bjöd Emil ut mig på thailänds restaurang. Maten där va jättegod och det va jätte mysigt!

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem. Vi ska iväg och handla mat till ikväll för då blir det party. Först ska jag bjuda tjejerna på tacos sen kommer det mer folk. Det kommer bli en kanon kväll hoppas jag på!


Emil på restaurang
Emil på restaurangen igår


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0