tröötttttt

Dagarna består av praktik på nova och jag trivs som fisken i vattnet:) men det blir slitsamt när jag måste pendla fram och tillbaka till arvika jämt..

Kvällen har spenderats framför tvn och datorn. Finns inte så mycket annat att göra när jag kommer hem så sent!

Längtar till helgen för då är det halloweenfest som gäller :D planeras för fullt nu;)


sister is a friend forever


even through hard times♥

helgen i bilder


myste till det med Emma!

va i mitticity och sätte i rosa löshårsslingor och kristaller för att samla in pengar till bröstcancerfonden :)

en slinga:)

käka med Hannah på Alfies!


måndag

Dålig uppdatering under helgen.. Men hade inte lust att sitta vid datorn bara!;)

Nyss duschat och ätit lite mat. Glad över att jag hann hem till Paradise hotel också, det gjorde min kväll. Jag erkänner att jag är beroende..

Harft praktik idag. Har det hela veckan och idag fick jag öva på två herrklippningar:) Gick faktiskt bra och jag är nöjd! Dom med hoppas jag.. Dagarna går fort och det är ju bara bra! Imorgon kommer Kimberly och klipper sig:)

Ska lägga in lite bilder från helgen i ett annat inlägg snart hade jag tänkt:)


Mys fredag



Ska snart sticka iväg med Emma till The Roof. Vi ska äta där ikväll:)
Testade det nya stylingjärnet förut och det blev lockar. Kan ju säga att jag redan älskar den för den är grymt bra!

Var en kort dag i skolan idag med bara en lektion. Jag och Nathalie fick ju inte så mycket gjort på matten men vad gör det? hehe. Har varit på stan och så lite innan tåget till arvika gick. Dock ingenting inhandlat för nu ska pengarna sparas lite till stockholm! Det ser jag fram emot:)

Pappa var snäll förut och köpte ett sånt där plastskydd till min iphone. Tog sin lilla tid att få fast det men nu är det så fint så. Köpte ett jätte dåligt skydd till den först men nu har det verkligen blivit bättre. Inga repor här inte!

Nu måste sätta på mig jackan och skorna. Hejdå:D



15.24

ska gå ner mot sunaday nu innan jag åker tåget som går mot karlstad! Hörs imorgon :D


Ledig dag


Typiskt mig frukost det här! Finns något godare eller? varm o´boy och mackor!

Ska bara lata mig hemma nu och njuta av att jag är ensam hemma:) Sen bär det iväg till karlstad fast det är inte förän vid fem. Har hela dagen på mig att göra ingenting:D

kaaaaaallt


Hade vinterjacka på mig idag t.o.m! Har hört att det ska bli den kallaste vintern på länge iår och jag hoppas det inte stämmer för jag frös ju idag..

Bilden är från förra vintern:)

22.37

Det har varit en lång dag idag och så kommer varje onsdag se ut framöver eftersom jag har fått extrajobb på salongen. Ingen är väl mer nöjd än mig! Gör mig inte så mycket att komma hem en timme senare faktiskt!

Som sagt var det praktik som gällde idag. Trivs bra på Nova och dagen gick fort. Har haft modell och hjälpt till med det ena och det andra. Lusnchade med Amanda J också som vanligt. Men idag svek vi mache för lite asiatiskt. Inga fel det heller faktiskt! Har fått lite podkter som jag tänkte testa nu snart. Nu ska vi se om håret blir nå glansigare och mjukare. Det hoppas jag på!

Imorgon är jag ledig men jag åker ändå till karlstad vid fem och möter upp Elin där. Ska med henne till munkfors så det blir väl myskväll skulle jag tro:) Fredag har jag bara en lektion sen är det stan som gäller för att kolla lite mer saker till halloween. Längtar som bara den till nästa helg!



Tisdagen den nittonde oktober

Har haft salong hela dagen idag och övat på svinrygg och valk frisyrerna! Svinryggen börjar ta sig. Valken är lite svårare just nu så jag får öva lite mera under nästa vecka för då har jag praktik hela veckan! Finns nog tillfälle då skulle jag tro att träna:)


svinryggen

valk


Nöjd


Har en mycket snäll vän som fixa den här åt mig:)


Elin är söt som vanligt


This is so stupid

Inatt kommer jag inte sova gott. Känner det på mig.




godnatt

Klippt och städat idag. Sovit från ungefär 18.00 till 21.00 hur trött får man vara? Går och lägger mig nu igen;-)



Söndag 12.36

Har hunnit med att varit ute och gått en ganska lång promenad redan idag:) Finns det något skönare när det är jättefint väder? Nu har jag gjort iordning mig och väntar på att mammas kompis och hennes dotter ska komma hit och bli fina i håret:)

Bra kväll igår med bra sällskap hos Emma. Dear John va jättebra, måste se den igen:) Älskar att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Händer allt för sällan känns det som!






jag och joanna igår

Dear John

Det blir kärleksfilm idag igen! Hemma hos Emma med bra sällskap:)


13.18



Ska snart gå till pappa och bli firad av pappas släkt. Ska även ge Joel och Tindra födelsedagspresent eftersom de fyllde 7 i onsdags:)

Har ännu ingen aning om vad som händer ikväll.. Tror det blir hemma kväll igen!


kings of leon


Watch me burn

Hatar att vakna mitt i natten av hemska mardrömmar. Alltid om samma sak som rör sig i mitt huvud, hela tiden.. Varför skulle det bli som det blev? Det kunde ju ha blivit så bra. Eller så kanske det bara skulle bli värre. Men jag hatar att det ska spelas om och om och om igen i huvudet. Vad gjorde jag för fel? Eller har jag gjort rätt? Orkar inte med det längre. Måste försöka sluta tänka på allt som har med det att göra. När man en gång har blivit sårad är det hur svårt som helst att glömma det. Iaf för mig när det har pågått i ett helt år. Men vissa saker kommer alltid vara där som en obehaglig känsla i hjärtat.




Hatar internet som krånglar

Har inte kunnat logga in på blogg.se på hela veckan som ni kanske har märkt. Det är något med internetet hos mamma så allt har krånglat hela veckan! Men nu är jag hos pappa och här är det inga problem :)

Juste nu sitter jag och laddar ner iTunes till datorn för jag har fått min Iphone idag:D så himla bra att den kom så snabbt. Ska ta hand om den som det vore mitt eget barn;)

Imorgon åker jag och Marcus till Oslo. Ska bli så kul att komma iväg nu och bara ha det roligt!:D

22.18



Längtar redan till nästa helg. Kommer antagligen åka till Oslo med Marcus! Vi ska på en fest där och jag tror det kommer bli svin kul! Skönt att lämna allt här hemma ett tag :D

Dagen har varit mycket bra. Käka med Mamma och Amanda på stan. Sen va jag lite på Solberga och vänta på amanda tills hennes lektion va klar! Sen klippte jag Amandas bror och senare under kvällen Petras mamma. Mellanlanda hemma hos Emma och kolla på Top Model:) Får aldrig nog av det. Känns bra att ha varit ledig hela dagen faktiskt! Behövdes en extra dag att vila upp sig efter helgen faktiskt:)



äntligen beställt nu:)


så fin låt:)


Promenad

Etfersom jag är ledig så blir det bra att gå en promenad nu! Dock har jag ingen musik att gå med:( Men det får gå ändå. Ska gå ner till stan sen och göra lite ärenden också. Även fika med Amanda Nilsson. Var ett tag sen nu:)

Hörs sen:)


Bild tagen för ett år sen:)

You lost me

Fick en bok förut som verkligen är bra för mig att läsa nu efter allt som har hänt. Måste försöka läka lite nu. Det vore egentligen inte fel att resa bort nu till något varmt land! Men måste börja lagas upp nu ist och tänka på annat som gör mig glad. Orkar inte gå och vara ledsen längre. Orkar inte tänka på vad du gör mot mig..


Söndag

Dålig uppdatering under helgen tycker jag. Men jag har inte haft tid. Ute både fredag och lördag. Lördag va ju bättre än fredags för min del. Men en helt okej helg med andra ord!

I fredags färgade jag även min utväxt som jag hade dragit ut på hur länge som helst för att få ett snyggt resultat med slingad botten istället för helfärgad efter min helblondering. Nu är jag mycket mer nöjd iallafall vilket var längesen :)

Haha något som jag sitter och skrattar åt nu är att Emma kom in i mitt hus i lördags när mamma hade förfest med sina kompisar. Hon kommer in med världens hicka och säger att hon ska hälsa till mamma från mig när hon såg henne. Så goo ;)


snygga


RSS 2.0