godnatt på er, hörs imorgon istället :)



home sweet home!

Hemma nu efter att ha varit borta ett dygn;) Sov hos Amanda inatt eftersom vi va på wella visningen igår kväll! Som förövrigt var väldigt bra, men lite töligt när man får stå då mer än hälften av visningen.. Men så är det! Hade bara mobilen att fota med så bildkvalitén är ju inte den bästa!


Josefin i en as snygg kreppad frisyr!


id.bareminerals buxom Lip Plumper


Ett mycket bra läppglans från id.bareminerals. Som även förstorar läpparna lite, inte så det syns jätte mycket men det känns iallafall:) Finns på Åhlens för ca 340:-


En mycket bra dag helt enkelt

Har nyss landat vid datorn efter en promenad med joanna. Har redan kört ett hårt pass med 50 min kondition, ben och mage men eftersom jag inte har varit ute så mycket idag kände jag att jag behövde lite luft. Men nu blir det snart kvällsmat och sen göra iordning för morgondagen:)

Blev en kort dag i skolan eftersom vi skulle se på UF mässan i CCC. Självaste Petter hade en jätte bra föreläsning och sen fick man kolla på alla som hade olika UF företag. Köpte ett par rosa hörlurar till min iphone av Victoria som fungerar ypperligt bra när man tränar. De åker inte ur som de vanliga hörlurarna till iphone gör! Efter mässan drog jag Amanda och Elin till stan en liten sväng sen tog jag tåget hem till Arvika för hårdträning med Hannah och Josefin:)


my girls!

jag och Elin<3

Petters föreläsning!

Entrepenören herself! Älskade kusin:)


I just can´t get enough



internet shopping på H&M räddar en tråkig söndag


Såg det här fina linnet i den nya sommartidningen och blev kär. Det var jättesnyggt till ett par höga jeansshorts med ett brunt skärp i midjan!

Kunde inte motstå de här heller. Så nu har jag de blommiga och de här snart;)


27e mars

Hej hopp!

Sitter och väntar på mat just nu och jag känner att jag dör snart om det inte är klart snart!! Har varit en seg dag idag, typsikt söndagar. Men har iallafall varit ute på en långpromenad med bilbo och klippt Joel och pappa så lite nytta har jag gjort iallafall:)

Blev en lugn kväll för mig igår men åkte förbi Beas fest en liten stund för att fira henne lite! Kul att träffa lite folk iallafall:)

Ikväll blir det lite ego fix. Måla naglar, inpackning, ansiktsmask och sen B.U.S:D



Gårdagens! Min favoritkavaj åkte på och ett par högre svarta byxor:)


10.34

Hejhej! Ska snart börja klippa lite! Har några klippningar idag men hinner ut och gå med emma mitt på dagen och så kanske det blir ett cardiopass på gymmet också:)

Igår blev de inte mycket bloggande. Gick till gymmet direkt från tåget. Sen åkte jag hem och duscha så kom Kim lite senare och blev klippt. Sen bar det iväg till Kimberly och Frida för middag:) Trevlig kväll helt enkelt!

Ikväll ska jag iväg till Bea en sväng för hon har fyllt år och ska ha fest. Men jag ska ta det lugnt tråkig som jag är! Hörs kanske lite senare:)Pusss

Igår kom min fina äntligen till skolan efter att ha varit sjuk hela veckan!


New in!!!


Idag fick jag mina söta skor som jag hittade på H&M. De passade bra till mina nya jeans också som jag vek upp lite här. Vill ha de beiga också men konstigt nog hade inte H&M butiken de i karlstad. Men alla andra färger hade dom.. Får kika i stockholm när jag åker dit och hoppas de finns där:)


23e mars

Praktik, träning och nu hemma! Onsdag är än jäkligt lång dag för mig. Åker hemifrån ca 08.00 och är hemma 20.45! Men så är det när man har mycket att göra ;)

Idag på praktiken hade jag tre klippningar och så färgade jag Åsa min handledare, blev väldigt snyggt:) Sen hittade jag ett par söta sommarskor på H&M som kommer bli mina imorgon eller på fredag. Beror på vilken dag jag hinner dit! Men jag tyckte om dom sjukt mycket! Träningen bestod av cardio. Alltså crosstrainer + löpning. Bara att jag vänjer mig vid det där nu för jag har inget annat val. Det är 50 min av mitt liv! Så jag tänker för att klara det eftersom jag egentligen avskyr att springa. Crosstrainer är ok men löpning... Bara att börja bli vän med löpbandet :D

Nu sitter jag här i min babyrosa morgonrock och lyssnar på musik. Ska snart välja kläder för imorgn sen sova:) Längtar efter sängen känner jag!




goodmorning!

Sitter här och äter frukost bestående av ägg, juice och avocado! Väldigt mättande frukost vill jag lova er. Blev dåligt med bloggandet igår för jag somnade i soffan runt tio.. Körde ett hårt träningspass så kan vara därför jag somna. Nu blir det 50 min kondtion istället för 30. Stod och trampa på samma ställe kände jag men nu ska det hända grejer:) Så ikväll blir det 30 min på crosstrainern och 20 på löpbandet!

Ska snart bege mig mot tågstationen. Praktik på Nova väntas idag:) Hörs ikväll efter träningen!


21 mars

Skippade gymmet idag men gick ut och gick en promenad med syster i en timma. Känner mig mycket bättre från förkylningen nu så imorgon gör jag ett besök på outlet gym igen och resten av veckan! Nu ska jag in på rätt spår igen, måste ju kunna vistas i en bikini om mindre än två månader hehe..... ;)

Hade våra skrattstunder i skolan idag. Frida har ju alltid sjukt roliga grejer på sin iphone. Haha vi sysselsätte oss med det ett tag men annars va skolan dryg. Som vanligt med andra ord! Men imorgon är det salongsdag hela dagen :)


invigde skinnjacka och de marinblåa conversen idag. How lovely??


nästa parfymköp?


Tillbaka till verkligheten!

Ställer klockan på 06.00. Känns sådär. Men kommer få träffa mina gosingar igen:)








Söndagkväll!

Dagen har gått fort! Har klippt två barn och färgat farmor under eftermiddagen så det är kanske därför. Sen sätte mamma mig i arbete och städa badrummet.. Men nu är jag klar med allt och ska se solsidan som börjar snart! Men först måste jag göra något att äta!

Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller. Har inte varit där på ca tre veckor för att vi har haft lov och praktik. Ska bli kul att träffa mina tjejer igen! Skolan vet ja inte men de saknar jag:)

Tänkte visa lite bilder på rummet som fick en liten uppfräschning i fredags. Nya fina lakan, kuddar, nya ljus, orkidé och ny vas med andra blommor!




20e mars!

Vaknade runt halv elva imorse och drog ut på en långpromenad med Emma i solen. Hur härligt som helst men shiet vad varmt det blev när vi gick. Men våren är på väg och det är så himla braaa!

Det blev en spontan utgång igår! Martin och Andreas lyckades få med mig tillslut men jag va inte ute så himla länge. Slockna direkt när jag kom hem framför tvn!


Slängde på mig en svart spetsbody, höga jeans och en kavaj. Det fick duga:)


New in!!!

Gick ett varv på stan i Arvika med Emma förut och hittade ett par Levis jeans och en snygg vårjacka!



Älskar tvätten på jeansen och modellen. Kommer bli snygga med ett par klackar till sommaren och även converse. Modellen är lite kortare i benen så det såg lite roligt ut när jag inte hade några skor på mig men när jag har skor till ser det inte alls konstigt ut! Kommer nog bli favorjeansen! Finns på Jc för 999:-



vårjacka från Vero Moda 399:-


Solig lördag!


resulterade i shopping, visar snart :)

sjukling!

Jag blev förkyld.. Så himla typiskt när jag kommit igång bra med träningen.. Men men fick bli en vilodag från träningen idag och antagligen imorgon med så att jag blir frisk till veckan och kan köra på då istället!

Ikväll har jag suttit vid datorn och kämpat lite med ett CV. Nu är det äntligen klart och ivägskickat. Bara att hoppas på de bästa nu:)

Måste vila upp mig nu så jag är någorlunda pigg till imorgon för då ska jag fixa mamma i håret med slingor och även shoppa lite prylar till rummet som ska bli vårfint. Så imorgon kommer mamma vara vårfin och förhoppningsvis rummet;)

Bloggen får lida lite nu men jag ska bli bättre. LOVAR! Godnatt på er :)


En bra dag helt enkelt!

hejhejhej!

Sitter här nyduschad och ska försöka börja skriva ett CV. Vet inte om jag orkar göra det idag för jag känner att jag verkligen behöver sova. Det känns som jag börjar bli lite förkyld för halsen kliar och jag känner mig lite hängig!

Annars har dagen varit väldigt bra. I sin vanliga ordning har jag varit på Nova och haft praktik. Mysonsdag med Åsa är aldrig fel. Det var även en grej som gjorde att jag känner mig lite mer lättad inför sommaren och även några helger framöver. Berättar mer om detta när jag vet hur det blir:) Har hunnit med att träna lite kondition på gymmet idag. 45 minuter på crosstrainern stod på schemat idag och imorgon är det lite styrka som gäller också. Men även en halvtimma på crosstrainern;)

Nej nu ska jag sussa och hoppas att jag verkligen inte blir sjuk. Har inte tid med sånt nu!!!!


hair


Det här är Amandas hår som jag fixade iordning med slingor i helgen. Jag gjorde massa folieslingor med blekning och såhär blev resultatet! Tycker det blev väldigt snyggt och vår fräscht!

För att få till de här lockarna använder jag mitt kära stylingjärn från ghd. Funkar att göra snygga lockar, vågor och även att platta håret spikrakt. För er som undrar hur jag gör när jag lockar mitt eget hår använder jag stylingjärnet och böjer till lockarna.


always kiss me goodnight


Shabby chic

Idag på lunchen va jag inne i lite inredningsbutiker. Finns så himla mycket fina saker och jag fick lite idéer om hur jag ska piffa upp rummet lite nu under våren/sommaren. Gillar stilen Shabby Chic som är lite lantlig och romantiskt! Tänkte mig lite ljusrosa kuddar, någon fin filt, nya lakan som går i ljusa färger. Just nu är mitt rum vitt svart och grått och det känns ju lite trist faktiskt! Så på fredag ska jag och mamma åka och shoppa lite och så får jag se om jag hittar något som passar:)




BASIC


Blev en hel del basic plagg. Gillar den här stickade tröjan från Hm kommer vara perfekt att bara slänga på sig!


14e mars!


Idag har jag hällt i mig några koppar kaffe på praktiken. Försov mig imorse men hann med det tåget vid åtta så jag kom inte försent till praktiken iallafall! Jag känner mig fortfarande trött efter utgången i lördags. Den måste ha tagit hårt på mig.. Hmm inte bra! Men nu är det en ny vecka och nya tag. Dagens träning klarade jag av och känner att jag kommer ha en skön träningsvärk i benen efter dagens pass. Måste nog förresten åka lite på konditionsträningen. Sprang till tåget imorse och flåset va inte bra asså haha!

Ska ta lite mer bilder under veckan på det som återstår att visas av de jag köpte i Göteborg:) I promise!


lördags!






Bilder från i lördags då vi firade Hannah! Hon firades riktigt ordentligt vill jag lova. Kul att Frida och Nathalie kunde komma ovh vi tre hade så sjukt kul under natten. Ibland får man va omogen hahah!För det va precis det vi va.


färgklick


Eftersom allt ute är så grått, trist, blött och jobbigt kanske en färgklick på naglarna piggar upp lite?;) Får ändå lite sommarfeeling av det här nagellacket!


10e mars

Hallåå! Sena inlägg som vanligt men har inte haft tid för datorn ikväll. Det har varit massa andra saker att göra. Haft en bra dag iallafall med praktik till klockan sex. Fick lära oss mycket om Sp produkterna och Wellas andra produkter och det är alltid roligt när det kommer tekniker som berättar och tipsar om hur produkterna ska användas. Testade även en av Sp inpackningarna som är så bra. Använder ju själv deras Repair inpackning som jag är supernöjd med!

Idag hann jag faktiskt med att gå till gymmet. Kändes som en evighet sen sist även om det bara var tre dagar sen. Haha! Men har haft noll med tid verkligen och det får träningen lida av! Ska försöka hinna dit imorgon för lördagen är rätt så fullspäckad kan jag säga! efter träningen åkte jag och Joanna hem till pappa och firade honom eftersom han fyllde år igår. Han fick ett par chinos och en snygg vit t-shirt som han klädde ypperligt bra i ;) Jag är fan bra på presenter alltså och allt passa perfekt. Älskar verkligen att ge bort presenter:)


happy b-day!


badbadbad

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag kom hem klockan halv nio ikväll och har fixat endel hemma. Sov hos Victoria igår eftersom det blev att vi kolla hockeyn:) Annars flyter dagarna på, har praktik nu på Nova och som vanligt trivs jag! Kommer en tjej från Wellas Sp och ska gå igenom Sp produkterna imorgon och det är ju alltid kul!

Jag skriver mer imorgon för nu ska jag sova! godnatt på er:)


jävligt najzzzzzz


MAKE UP STORE



goodnight kiss


CHEAP MONDAY


Ett inköp från förra veckan. I really like it!


Måndagen avklarad, snart helg igen!

Hejhej!

Står och steker kyckling medans jag skriver här. Blir en till god matlåda till imorgon på praktiken nämligen Chicken Thai! Kyckling i all ära kör jag på. Haha men jag skulle kunna leva på det faktiskt!
Har avklarat måndagen med praktik och även benpasset på gymmet. Känner mig faktiskt lite duktig;)
Nej nu måste jag tillbaka till spisen så det inte blir helt förstört!:D 



Glädjebesked!

Pappa ringde mig förut och berätta att han hade beställt en resa till Mallorca i Augusti. Så det blir två utlandresor under året. En till Rhodos i maj med min älskade vän Emma och en i Augusti med Pappas familj. Det är lycka för mig det att kunna åka på utlandsemester med några av de man tycker om mest. Jag ska inte klaga på att jag ska jobba hela sommaren, det gör jag men nöje eftersom jag har detta att se fram emot!

 

Nu ska jag duscha och smörja in mig med lite b.u.s sen väntar sängen! Kommer bli sena inlägg till veckan eftersom jag går långa dagar på praktiken. Sen kör jag träningen direkt efter det! Men godnatt på er♥


Nyttiga veckan!

Har precis gjort iordning mig en matlåda till imorgon för då är det praktik. Har praktik i två veckor nu och jag har bestämt mig för att jag ska vara så nyttig som möjligt under de här veckorna. Ja.. Iallafall på vardagarna;) Så nu blir de inga luncher på stan inte. Som jag visserligen kommer sakna för jag älskar att äta ute. Menmen nu har jag bestämt mig för det här!

Har klippt Andreas och gjort slingor på min kusin idag. Sen har jag bara legat framför tvn och pratat med Joanna och Mattias. Inte gjort så mycket med andra ord men det är ju så på söndagar...


Dagens! Solbrillor och skinnjacka, ja de börjar ju snart bli vår iallafall:)


Nya träningstighs


Fick de här av min snälla mormor förut! Invigde dom på gymet förut och jag gilla dom:D


Bortskämd av mormor och morfar

Stannade över hos Mormor och morfar inatt och jag har blivit väldigt bortskämd med god mat och allt serverat! haha:) Dom är så snälla. Klippte dom och bara tog det lugnt igår och imorse tog vi en timmes promenad på sjön!
Sen åkte jag in och gjorde dagens pass på outlet:)

Fanny ute på sjön imorse!


Mormor och Morfars hus!


CHINOS

Köpte två par chinos i Göteborg som jag tror jag kommer bo i under våren/sommaren. Kommer vara perfekta att jobba i under sommaren plus att dom är snygga! Ett par Marinblå och ett par beiga.



i'm on the right track baby

Åh va glad man kan bli när man vaknar av att solen skiner in i rummet! Ska skynda mig ut och gå en liten promenad för det är ju hela 5 plusgrader ute där jag bor! Våren kommer nog snart;)

Igår va jag först och träna med Hannah och träningsvärken jag har i mina vader idag är inte rolig.. Känns som jag har kramp eller något! Men vid två ska jag snöra på mig skorna igen och köra ett till pass. Bara att bita ihop, men så är det! Sen spenderade jag kvällen med Emma:)

Nu ska jag få på mig lite kläder och sen sticka ut en sväng! Visar er något köp från Göteborg senare också:)


CONVERSE


Älskar dom redan, brukar alltid ha converse och den nya färgen som är ljusbeige är så himla fin! Brukar alltid köpa vita så nu blev det en lite förändring iallafall. Finns på Scorett för 699:-


good morning sunshine!


Tänkte göra iordning lite frukost nu! Vaknade tidigare än vad jag hade hoppats på för att en dam ringde mig och undrade om mitt pensionssparande. Jag är inte 18 än så jag tyckte de va liite konstigt, det är ju typ 45 år kvar tills jag går i pension. Jag känner att jag inte orkar tänka på de riiiktigt än. Nej nu blir de frukost och sen ska jag visa något inköp från igår :D


mätt, ont i fötterna och nöööjd

Ligger helt utslagen i sängen nu. Vilken otroligt låång dag! Men det var de såklart värt. Fötterna mår ju inte så bra nu efter att ha gått en hel dag men vad gör de? Fick med mig massa fint hem och jag är nöjd med mina köp:) Kul att ha syrran med sig också för vi vill alltid gå in i samma sorts affärer och gillar samma kläder! Ska visa de jag har köpt men tänkte att jag visar ett plagg itaget istället för alla på en gång. Det får bli imorgon det!





Lite bilder från vår välbehövliga fika som självklart spåra ur mot slutet.. Daimtårta, finns de något godare eller? näää!


preparing

Förbereder lite för imorgon för då bär det iväg till Göteborg med syster för shopping! Måste se vad jag ska ha på mig för de orkar jag inte göra imorgon. Tåget går jättetidigt så jag vill helst ha allt klart idag så jag kan sova längre!


nej Joanna är inte naken, bara som de ser ut ;)


mot karlstad

Ska snart kila ner till tåget nu mot karlstad för lite jobb och sen myskväll hos Victoria!

Tränade förut med Hannah och det gick så bra så, hann även med att gå till banken med mamma som tog sin lilla tid men nu är allt fixat. Imorgon blir det träning med Hannah igen och sen klippa i all ära. Hörs imorgon!


RSS 2.0