22.59

Åh vad jag är sugen på att färga håret. Jag vill ha så som jag hade innan jag blev såhär ljus! Om det ändå var lätt att få tillbaka färgen, men det krävs ju lite då. Jag får vänta till hösten tror jag. Beigeblont vill jag ju ha.

Ska gå och packa lite nu för imorgon åker jag ju till Karlstad och träffar Victoria. Sen på torsdag åker jag till Molkom:D Perfekt




Helt slut

Skulle kunna gå och lägga mig nu faktiskt. Det blir så när man jobbar och sliter! Men det ska bli så himla skönt att vara ledig i tre hela dagar nu. För efter det börjar det fruktansvärda. Eller ja det känns så iallafall. Ska jobba tio daagar i sträck. Varav åtta av dom är heldagar, alltså bara två halvdagar. Kommer jag dö eller? Allt detta för att ha en helt fri helg från jobb på festivalen. Men det är det fan värt;) Då kommer Amanda J hit och kanske Nathalie! Det är ju helt underbart!

Att jag är trött beror nog på att jag har jobbat. Det enda jag gör nu känns det som. Men chefen va schyst igår och lät mig gå tidigare så det blev några härliga timmar på Ingestrand med Emma. Senare på kvällen blev det grillat med Emma Ida och Frida. Så mysigt så och vi kan allt laga mat vi fyra. För det va ju inte lite gott:)
                                                                                                



planerat veckan

Yes! nu har jag planerat lite av veckan här då va.. Måndag, tisdag är det jobb som gäller. Känns lite sådär eftersom vädret ska bli hur bra som helst. Men jag får gilla läget. På tisdagkväll, eller onsdag morgon drar jag till Karlstad till Victoria:) Torsdag ska jag vara med Amanda Jansson som jag inte har sett på flera veckor:D Sover antagligen där då! Älskar att vara ledig flera dagar i rad

Nu blir det sängen för imorgon blir det jobb...

 

stekdag

Har legat och solat ute på Ingestrand hela dagen idag! Emma väckte mig imorse och sen drog vi ut direkt. Måste ju ta vara på min lediga dag på bästa sätt:) Lite senare kom Frida och Ida också och det va så mysigt så.

Nu har jag precis kommit hem från pappa. Äntligen har den efterlängtade hunden kommit hem. Billbo heter han;) Hur go och söt som helst!


Fina Friida;)


SÅÅ GOOO:D

                                                                                             

Midsommardagen

Vaknade tidigt idag av att mamma gick upp på mitt rum. Hon trodde inte jag hade kommit hem igårkväll. Men jag är glad att jag kom hem för sova i mangskog hade jag inte någon större lust med. Kan berätta lite kortfattat om kvällen.. Haha! Vi började hemma hos Adde i hans fina lägenhet som ligger mitt i stan. Trevligt! Sen kom Markus och co. Då blev det annat än lugnt! Därför fick vi dra någon annanstans. Då blev det hem till mig istället. Sa till mamma att vi var tio pers men jag tror att vi var närmare 20:P Då fortsätte vi här hemma. Sen åker jag, Markus, Jesper, Victor, Viktor och Ruben till mangskog. Taxichauffören var inte direkt schyst med priset. Och det blev en dyr vistelse i Mangskog. Haha för det va inte roligt därborta.. Vi smet in på "området" men gick ut lika fort som vi kom in! Ja.. Sen hoppa vi i en bil in till stan igen. Då blev det lite käk hemma hos Linus. Hans mamma va snäll och bjöd;) Sen sluta jag upp hemma hos grannen där Peter satt. Midsommar borde planeras lite bättre nästa år;)


joanna


jag

grabbarna

FINA
                                                                                                   

Ut med familjen och äta

yes nu blir det att käka med familjen. Alla utan Joanna som är tråkig och inte följer med!

Det löste sig och kvällen är iallafall lite planerad:) Ska spendera midsommarkvällen hemma hos Madde med Joanna Julia och såklart Madde. Sen får vi se om det bär av till något annat ställe senare under kvällen!

Hejsålänge<3


Midsommar!

Godmorgon:)

Ja vad händer ikväll nu då på midsommar för mig? Har jag planerat något? NÄEJ! Bra att jag har gjort det känner jag.. Får fixa något nu så jag inte bara sitter hemma med Mamma.

Hade förövrigt en mycket trevlig kväll igår. Cykla till Speketjärnet igen med Victoria Stefan Linus och Victor. Och jag vet att jag inte ska cykla dit igen. Eller jag cykla ju aldrig men satt på en stenhård pakethållare. Ont kan man säga:S Men det va värt för att komma iväg och ta sig ett kvällsdopp;)

Nu ska jag försöka fixa något tills ikväll, HEJDÅ<3

                                                                                                   


grillning

tredje dagen nu. Och jag klagar inte:)
Är med Victoria nu och ska snart dra hem till henne!


piña colada boy

Godmorgon!

Dåligt bloggat igår men jag har fullt upp helt enkelt:) Jobbade 9-17 och sen träffa jag Victoria på ingestrand. Då fick vi skjuts hem av den nyblivne chauffören Emil. Som tog körkort igår:D Då handla vi lite mat jag och Victoria och satte igång grillen när vi kom hem till mig! Efter det åkte vi lite mer bil och så blev det ett kvällsdopp i Speketjärnet. Hur mycket varmare som helst där. Emil ramla i, hahah. Jag och Victoria simma t.om ut en bit och stanna i vattnet ganska länge. Med våra idéer blev det tillslut att bada näck hihi!

Nu väntar jag på Amanda Nilsson som ska komma hit:) Jag sitter och ber nu att molnen ska försvinna så man kan lägga sig ute. Och jag tror faktiskt att mina böner går i uppfyllelse. Ser lite blå himmel nu juu:)
Så om det blir vackert väder idag så ska vi nog till stranden!

Fick förövrigt en ny piercing häromdan av Joanna. Eftersom klanten är i farten så går allt hon tar i sönder. Men nu har jag en ny och jag är nöjd och glad:)


                                                                                                   


Dagen i bilder

Har legat på ingestrand ungefär hela dagen. Sen kom Emma och Frida hit och gjorde mig sällskap:D





maja som TALIIIBAAAN




min vackra syster hihi:)

MÄSTERKOCKEN I EGEN HÖG PERSON!


ja ni ser ju;)

klaart:)
                                                                                                  




vamos a la playa

Hejhej:D nu ska jag packa ihop det sista för att ligga en heldag på stranden med Joanna! Men först blir det en sväng på stan och lämna in mina skor och sen fixa ett nytt navelsmycke. Om jag hittar något visar jag det sen. Ha en bra dag!


nåt hände med min kamera.. men en av favoritklänningarna åker på idag!

                                                                                                   


sex and the city

måste nog vara den bästa serie som någonsin har gjorts! Ska köpa mig boxen snart och stänga in mig.

älskvärda sommarkvällar

Nyss kommit hem från en promenad med syster, Frida och hennes dreglande hund som har dreglat ner hela mig. Vi stannade på vik lite och kolla på fotboll. Men bara en halvlek. Jag var inte så himla engagerad i fotbollen, visste inte ens vilka de spela mot.. Sen gick vi vidare mot McDonalds och köpte varsin glass:)
Annars har jag jobbat heldag idag. Väldigt lugnt har det varit men härligt att vi kunde sitta ute i solen när den titta fram hela förmiddagen! Jag är ledig imorgon och det ska bli så sköönt. Ska till Ingestrand och bada med syster men innan det ska vi gå lite på stan. Måste ha ett nytt navelsmycke eftersom Joanna (klantig som hon är) lyckas göra isönder alla mina saker. Som t.ex nu när vi var ute och gick lyckades trampa av hela sulan på mina gladiatorsandaler. Rätt irriterande. Måste gå förbi skomakaren imorgon också för jag gillar mina skor ju!!

Just nu försöker jag hjälpa mamma med att skriva ett cv. Haha jag har aldrig skrivit ett cv i hela mitt liv så jag förstår inte riktigt varför hon frågar mig. Hon blev lite sur på mig men nu har hon kommit tillbaka så det är bäst att jag hjälper henne så det inte blir några fler sura miner;)



landade här efter jobbet, såå himla skönt:D

                                                                                                          

nattinatti

Blir tyvärr ingen bild på mammas hår ikväll för kameran dog nyss.. Men det blev iallafall mycket bra:)
Hannah har varit här hela kvällen och det va så mysigt så! Har även lyckats få dela några ord med fröken Pihlgren också. Inte varje dag;) Ska åka och häsa på henne nästa vecka skulle jag tro!

Nu blir det lite mer avsnitt av Two and a half men och sen sova för imorgon är det jobb som gäller:) Marcus har redan fixat skjuts åt och och det är nice. Slipper vi cykla eller ta en dryg buss som inte går ända fram! Goodgood!
                                                                                               

19.03

Skönt att solen titta fram, det gjorde min dag. Förutom att umgås lite med Amanda då, det va liite bättre faktiskt!

Ska snart göra lite slingor på mamma och klippa henne! Kan lägga upp bild på resultatet senare!
Och Hannah kommer snart och gör mig sällskap. Trevlig kväll:D

                                                                                                   


promenix

Efter att Olivia kommit med chokladbollar blir det en promenad med Amanda Nilsson nu. Ska komma igång den här veckan med träningen. JA DET SKA JAG!
uppehållet har varit allt för långt..


                                                                                                 

goodmorning






Blev inte så många timmars sömn inatt för att mamma väckte mig imorse för att hon ville tjata på mig.. Och nu kan jag inte somna om. Är inte det bra typiskt? Trodde att det skulle vara lite bättre väder ute också men icke. Hoppas på att det spricker upp lite senare mot dagen!

Idag har jag verkligen ingenting planerat. Mer än att ligga ute och steka om det nu kan bli sol ute någon gång när jag är ledig! Annars slår jag nog en pling till någon av mina gosar:D

Igår blev det att käka ute och det var mycket nice och mycket gott! Sen blev det att kolla på fotboll med ett gäng galna norskar. Mitt umgänge var ju inte de galna norskarna men hela stan är full av norskar nu eftersom det är Arvika cup. Svårt att missa dom faktiskt!
Använde bustiern jag fick av Amanda igår också för första gången. Visste inte riktigt vad jag skulle använda den till men till en hög kjol och en kavaj blev det faktiskt fint:) Har den på bilderna ovan!

Nu ska jag käka lite frukost sen ta tag i mig och få fram solen! HEJ HEJ:D
                                                                                                  

middag


nej fan va tråkigt

Nu går jag och lägger mig efter en kväll framför datorn. Ingen nytta gjord för mig ikväll men ska bättra mig till imorgon för då blir det att gå ut och äta iallafall. Possitivt att jag kommer utanför dörren. Jag är ledig på söndag också och det är niice! Two and a half men väntar på mig nu. Jag hoppas jag gör victoria glad nu när jag tittar på det! GODNATT♥

tar med mig honom också. hejhej

                                                                                                    


skön





Använder rätt glas till Pepsin. Ska lära henne att shotta:)

working 9 to 5

Nyss hemkommen från en hel dags jobb! Gick faktiskt bra idag och dagen gick fort. Vilket är ett stort plus för det kan bli ganska segt när man jobbar från klockan 9-17 varje dag. Eftersom jag jobbar imorgon också så blir det en lugn kväll för mig. Vädret suger ju också så det gör mig ingenting alls faktiskt:)

Nu ska jag ta mig något att käka sen får jag se vad som händer under kvällen!

Säger grattis igen till Emil som fyller 18 idag! Hoppad du får en jättbra 18-års dag Mille:D:D


Snyggaste bilden också!

                                                                                                


22.14

Hälsade på Emma förut och hon hade blivit lite sjuk igen men hoppas det går över snart:) kul att träffa henne♥ Sen blev det en promenad med ett bra sällskap runt i lilla Arvika! Har t.o.m hjälpt Peter altanen ikväll, inte illa. Ska gå och lägga mig snart så jag orkar med att jobba heldag imorgon.. Godnatt på er!


Marcus hade kameran med sig idag på stranden! Blev mycket fina kort på en viss person;)
 då menar jag inte mig, utan en annan...

                                                                                    


dance in the dark

Vilken härlig dag. Gick upp imorse och duscha sen satte jag mig ute på altanen och stekte till klockan halv två för då va Frida hemma från jobbet:) Då drog hon jag och Marcus till Ingestrand. Köpte med mat och jordgubbar och hade det hur bra som helst! Skönt när solen är framme äntligen. Jag var ju dock den enda som badade då, dom andra skyllde på förkylning bl.a men det tror jag knappast på ;)

Imorgon är det jobb som gäller men det skulle ändå bli dåligt väder imorgon har jag hört så det kvittar om jag jobbar eller inte!



                                                                                           


jag har blivit luuuurad

Sitter med syster nu och pratar lite och kollar runt lite på nätet. Suurfar lite;) Lyssnar på musik och chiller..
Nej då, vi har ett seriöst snack men Robyn spelandes i bakgrunden.

När jag kom hem idag var jag minst sagt trött och irriterad och en huvudvärk som tycks vilja hålla i sig hela kvällen. Men irritationen gick ju över då när jag vila lite. Har varit på utbildning på jobbet i två dagar nu och det tar på kroppen när man även övernattar ute i skogen. Jag är ingen van campare så det är inget jag är så himla förtjust i. Men nu är det ju över och nu måste jag ladda för en hel sommar med jobb, jobb och åter jobb.. Känns inte alltid så kul att jobba hela sommaren men jag får ju pengar:) En bra grej är att jag förmodligen kommer bort från värmland under midsommar och jag hoppas vi verkligen kommer iväg nu också!

Imorgon ska jag steka ute i solen med Frida. Om det nu blir bra väder så att säga, men det hoppas jag verkligen. Måste bättra på brännan en aning känns det som :D






Drooouugad joanna:)

                                                                                  


19.41

Nyss kommit in efter att ha sovit ute i solen ett tag! Så himla skönt väder ute just nu:)

Har bara tagit det lugnt idag med frukost i hamnen med Amanda imorse och sen hälsa jag på Emma!
Måste börja packa lite smått till imorgon. För då börjar sommarjobbet.. I sin vanliga ordning så blir det övernattning och massa annat! Måste få tag på en sovsäck så jag inte fryser ihjäl. Sen blir det jobb hela sommaren!



                                                                                           

speechless

Sitter hemma och lyssnar på musik och är irriterad.. Det får bli en lång promenad snart så det kanske blir lite bättre!

Har iallafall haft en helt okej helg ändå. Trots några saker då. Men det är tur jag har Victoria iallafall♥ 

Nej jag skriver mer sen. Har ingen lust just nu:)

                                                                                                    

nattinatti

Säger godnatt och sparar mitt klädproblem till morgonen.. Dumt men jag kan ju inte bestämma mig när jag vet att det kommer bli kasst väder:( 

Kommer få åka med det tidiga tåget imorgon för att hämta betyg på skolan och säga hejdå till klassen typ. Sen tar jag bussen hem till Victoria och hoppas på en bra utekväll:D 


turban vore kanske något? det ska ju ändå regna:)
                                                                                         

19.48

Hemma efter lite studentfirande. Längtar verkligen tills jag tar studenten nu. Bara två år kvar.. Hoppas tiden går fort:) Jag hann aldrig till taserud och kolla men det blev solberga istället. Lite stressigt innan för jag syrran och Sofia var ute i sista minuten med rosorna. Jag och Amanda hade lite problem med att dela ut rosorna för alla var ju utspridda men tillslut blev alla rosor utdelade. Kul att Emma var med också och så fin var hon:)

Hjälper syrran också med lite klädval för morgondagen! Känner att jag har samma problem själv så det är snart dags att gå upp till rummet och rota fram något från garderoben. Har fått order från mamma också att jag måste städa uppe på mitt rum också. Rolig kväll jag kommer få.. Ska försöka komma iväg ut på en promenad också sen kanske det blir en tur till sams för att bättra på brännan lite mer:)

Nej nu måste jag ta tag i lite saker. Hej<33




joanna


nöjdaste Johan

                                                                                      





torsdaag

Blev inget inlägg igår för internet funka inte.. Hatar när det krånglar!

Just nu är födelsedagsbarnet Frida här och får bort sin utväxt:) Så trevligt så!

Ska snart göra mig iordning för att gå ner och titta på studenterna och köpa två rosor:) En till Johan och en till Malvina!


Julias frisyr som hon skulle ha på balen igår, nians bal då alltså:)

16.22

Hemma från Karlstad nu, Det var inte så länge jag va där idag för vi hade korvgrillning med klassen på sandgrund:) Mysigt var det, men dock var det ju molnigt ute idag så det blev ju inget sola och bada. Men kubb blev det och jag fattar inte hur dålig mån kan vara. Mitt lag som bestod av mig, Hannah, Julia, Frida och Läraren Helene fick inte ner en enda.. Första och sista gången iår jag spela kubb tror jag;)

Nu ska jag fixa lite här hemma sen kommer Anna och ska bli klippt:)



                                                                                        

good night

Efter en hel kväll med klippning och färgning ska jag besöka min kära säng! det tar på krafterna verkigen.. Imorgon blir det grillning på sandgrunds udden med klassen och vi börjar klockan tolv! Absolut inga fel där inte:) Puss och godnatt<3

E mee viggaan


                                                                                        


måndag

Har inte haft så mycket tid med att skriva här för förrra veckan fanns det andra saker på schemat. Har fått klippt en hel del faktiskt och det klagar jag inte för! Har endel den här veckan också som ska bli klippta:)
 Har ingen skola idag, det var bara betygs snack på svenskan och jag vet redan hur jag ligger till. Absolut inga fel med att vara ledig en dag till efter helgen vill jag lova. Eftersom det blev två dagars i helgen.

I fredags börade vi hemma hos mig med ett härligt gäng, dock var inte alla med men vi hade roligt ändå. Lite senare på kvällen drog vi vidare till Ritz på Summer Party. Till en början lite segt men det drog igång lite senare och då va det så kul så:) Kom hem med mamma som var lite i gasen kan man säga.. Vi hade ingen nyckel när vi väl kom fram till dörren så då tar hon sopkvasten och börjar banka på stackars Joannas fönster där hon och Sofia låg och sov. Vi kom in i huset efter ett tag iallafall:)

Lördagen var det dags för 20års fest hos Frida ute i Mangskog. Jag och Lina kom lite sent för att det krångla med vår skjuts.. Fridas hus ligger jättefint vid vattnet och det var ju bra väder så det kunde inte bli bättre. Hjälpte Frida med att göra bål och få ut lite mat! Har träffat en hel del nytt folk också vilket alltid är kul. Blev lite volleyboll spel, bad i jacuzzin och sen göra iordning sig för kvällen. Efter det grillning sen börjades det ordentligt. Frida började ordentligt i jacuzzin och blev kvar där ett tag;) Vid elva stod bussen och vänta på oss så begav vi oss in till stan för att senare gå på bryggan. Hade en jättebra kväll verkligen :D

Där har ni helgen för mig! Längtar redan till nästa med skolavslutningen och allt:)


i fredags hos pappa


jag, hannah och kimberly


jag och hanniis


hemma hos Frida:)
                                                                                                                      

RSS 2.0