ännu en regnig dag

Vilken tur jag hade med vädret då under min "ledighet".. Ska hjälpa mamma och måla lite möbler istället. Allt ska bli vitt. Vilket är ett väldigt smart drag av henne:) snyggast så!


ett bra tidsfördriv


nu vet jag vad jag ska göra



Ska åka ner till stan och köpa mig ett par skor. Ett par marinblåa converse. Älskar de skorna!
Älskar att jag kommer få sällskap av Emma också!


Lediga dagar är aldrig fel!



Sov ut rikigt ordentligt idag. Hur skönt? Känns bra nu att jag är ledig i fem dagar:) Vädret är ju kasst men jag orkar inte bry mig. Typiskt svensk sommar skulle jag kalla det!

Idag är det en sån dag som man har lust att gå i affärer och shoppa! Eftersom Arvika har ganska litet utbud har jag lust att åka till karlstad men det finns ju inte så mycket där heller:/ Stockholm eller Göteborg vore något. Kanske tar en tur med mamma på måndag om jag får det som jag vill. Tycker det ligger i hennes skyldighet att ta med mig någonstans i sommar eftersom jag inte kunde bli med till kusten:(

Igår va jag ute och käka middag med tre härliga tjejer:) Mysigt och vi fick ett bra bord vid vattnet! Borde göras om fler gånger tycker jag. När de drog hem vid halv tolv stannade jag kvar lite eftersom mamma och Peter och deras kompisar hade bord längre bort. Det är inte ofta man hör mamma säga. Svep den där Martinin nu Susanna. Ja de var rätt så dragna!

Nej nu ska jag göra mig iordning och sen försöka hitta på något i det här vädret..




sliten

Längesen jag hade en så bra helg faktsikt. Va ute torsdag och fredag men torsdag va helt klart bäst! Tack Victoria och Hanna för den kvällen. Dock försvann Victoria men vad gör det?;)

Idag har vi här hemma fått bilderna som vi tog hos Lars. De kom hit på fika och det var så mysigt så:) Lars är jätteduktig och ni kan gå in och titta på hemsidan : http://www.larsbergfoto.se 

Sen blev det en till fika på sunday med Amanda. Skönt att få prata med henne efter allt det hemska och tragiska som har hänt här nu. Vila i frid Tobias!


tur pappa finns

Han bjöd nämligen på räkor ikväll och annat gott. Han vet vad som behövs han efter en hård och jobbig dag på jobbet. Jobbar imorgon och sen är jag ledig fredag, lördag söndag! Jag tar tåget med Victoria imorgon till karlstad så får vi se vad som händer där:)

Jobbet går bra men det är så sjukt mycket folk. Och stressigt. Men fick bra respons häromdagen av en grupp tyskar. De skrev i utvärderingslappen : Susanna was great. Susanna for president. Bra att jag gör något bra iallafall. Trots att alla andra på jobbet trodde jag har gjort några andra tjänster till dom. Men nej det har jag icke:D

Har nyss gått runt i hela huset och hela trädgården och vattnat mammas alla tusen blommor. Tänker inte på att det är så många men nu när dom ska vattnas så ser jag hur många det är. Jag fattar inte hur mamma orkar!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Måste vara pigg till imorgon! Pusshej<3

små saker som gör nytta

Ikväll har det varit en bra kväll. Amanda Nilsson har varit här och vi har lagat mat och bara haft det mysigt! Det va behövligt att få prata med henne idag om allt som händer och sker. Eftersom båda två jobbar endel nu så orkar ingen hitta på något. Men ikväll tog vi tummen ur:D

Annars jobbar jag och sliter varje dag känns det som. Inte mycket sommarlov för mig inte. Men till helgen är jag ledig Fredag, Lördag, Söndag. Långledigt för mig det. Ska antagligen ner till Lysekil eftersom resten av familjen är där just för tillfället. Är avundsjuk för att jag inte har varit med på någon semester på två år nu... Men jag hoppas de har kul där nere. Mamma ringer och skickar sms hela dagarna och stör mig i min ensamhet. Tror hon att jag ska bränna ner hela huset eller?






Amanda Nilsson gjorde min kväll

thank you♥


22.58

Emma. Vattenmelon. Fotboll. Det bestod kvällen av!

Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng. För ingen är tröttare än jag! Imorgon ska jag ha en mysig kväll med Amanda nilsson:) Efter jobbet då såklart. NU är det bara fem dagar kvar.. Sakta men säkert, snart är jag ledig;)


tuffa tider

Nyss avslutat ett trevligt samtal med Frida Andersson i telefonen! Saknar henne men imorgon kanske hon kommer och hälsar på mig på kanotcentret. HOPPAS:D:D

Nu får det bli sängen för mig. Jobb från 08.30 till 18.00 imorgon. Alltså mer än vad jag brukar jobba. Snart festival... snart festival.... Måste tänka så nu!

Godnatt på er♥

                                                                                                          


Linnet


Hemma hos älsklingsmanna nu:)

Hon bjuder på glass och vi har varit nere på stan idag också. Blev fika och prat om allt mellan himmel och jord! Hitta även ett vitt stort linne inne på mug. Ett som är väldigt djupt i ryggen. Helt nöjd med dagen då med andra ord:D


Min fina vän!

                                                                                                

22.42

Går och lägger mig nu för imorgon ska jag upp tidigt igen. Spenderar natten hos mormor och morfar så det blir nog inget skrivande här! Natiinatti<3


Jag och Emma var och hälsa på den här sötnosen igår:)

                                                                                                   

håret<3


that´s alright

Helgen är över men har inte varit så mycket helg för mig. Jobbade både idag och igår. Men jag räknar ner dagarna nu. Bara åtta dagar kvar nu att jobba innan jag får en ledig dag.. Håll ut!!

Direkt efter jobbet kom mammas kompis Madde hit och fick håret fixat. Sätte i lite löshår på henne. Långt mörk med en lugg blev det. Mycket snyggt:-) Själv är jag sugen på att fixa mitt hår. Till hösten då ska det ske en förändring vill jag lova er!

Vill tacka Amanda för två mysiga dagar och det va så skönt att träffa henne igen:) På fredagen låg jag hemma hos henne och sola i några timmar och lekte med hundarna. Sen drog vi inte till stan för shopping, mat och bio. Eclipse, vad ska man säga? Hur bra film som helst:D Nu är det inte länge kvar till festivalen och då kör vi!

Blev som sagt shopping och då följde detta med hem:







                                                                                                    

Molkom

Sitter hemma hos Amanda nu! Har varit en mycket mysig kväll hittills, det har varit myket att prata om:)
Imorgon ska jag ligga och sola hela dagen hemma hos Amanda när hon är och jobbar. Haha! Sen ska vi åka in till stan och käka middag och senare se eclipse!Förhoppningsvis lite shopping också;) Har höga förväntningar nu på filmen men antar att den är lika bra som de första filmerna:)

Idag har jaag varit med Victoria och legat ute i solen hela dagen. Så himla härligt och självklart glass på det också:) Känns gött att ha varit ledig nu och slippa jobba lite!

Nu ska vi göraiordning lite mat. Hejsålänge<3

                                                                                     

RSS 2.0