22.27



Början av den här dagen va inte helt okej. Otur är mitt andranamn har jag kommit fram till. Busskortet har jag lyckats tappa bort, det är tur det är april imorgon. Men sen blev dagen bara bättre och bättre som tur va:)

Imorgon blir det utgång med tjejerna! Nathalie hänger med till Arvika och självklart ska hon få som hon vill. Vi ska äta på sunday som hon så snällt bad om;) Ska försöka hålla kvar henne här hela helgen, men det får vi se hur det går. Det är fortfarande oklart vad jag ska ha på mig. Det är lite jobbigt men det brukar lösa sig på nått sätt:) 

Nu blir det snart sängen, puss!
                                                                                


30e mars

Hejhej!

Blir ett snabbt inlägg nu för Victoria ligger uppe på mitt rum och väntar på mig! Alltid kul med nattbesök:)
Helt okej dag! Hade inget prov idag och fick sluta tidigare. Inga fel alls! Var hemma hos Emma och klippte hennes mamma och Johan. Blev så bra så. Dock blev det ingen träning idag men det tar vi igen imorgon:)


i love you



                                                                   

Måndagen avklarad

Blev träning i sin vanliga ordning idag. Idag blev det core och gym med Emma. Kul som vanligt men imorgon blir det roligare, för då är det Bodyattack som gäller:) Vi träffa Henrik en gammal tränare som vi hade i gymnastiken som fråga om vi hade lust att börja träna lite gymnastik igen till helgen. Det är två träningar med gamla gymnaster som inte har tränat på länge sen är det en uppvisning i mitten av april. Vi sa såklart ja;) Men hur kommer detta gå? Det var ju trots allt två år sen sist.. Men med lite träning tror jag nog vi får ordning på volterna och flickisarna! förhoppningsvis..

skön skoldag idag. Helen hade klippmodell idag så vi fick sitta och kolla när hon klippte. Man lär sig en hel del på det:) Sen efter skolan blev det att göra lite tråkiga saker men som ändå gick bra. Mer vill jag inte säga om det. Bäst att jag slutar tänka så mycket nu på allt!


inte den nyaste bilden kanske..
                                                                    


Då var helgen redan slut

Att det alltid ska gå så fort. Men det är inte många dagar kvar tills det är påsklov nu. Och på torsdag blir det ju utgång som jag redan är taggad till:D Men nu är det dags att dejta kudden som det heter.. CIAO<333


bra avslut på veckan!;)
                                                                          


lite gamla bilder

Va inne på den gamla datorn förut och hitta lite gamla goda bilder.

förra sommaren

förra våren

skolavslutningen i 8an

gothia cup 08

9an

9an

hahaha fint. förra mârten

                                                                   

söndag=bodyjam

Yes idag är det söndag och då är det dags för Bodyjam igen lite senare på eftermiddagen:) Har längtat efter det faktiskt, ska bli kul att lära sig hela passet.
 Men innan träningen måste jag plugga lite. Har prov på tisdag i arbetsmiljö så det är nog bäst att läsa på lite! Ska försöka komma ut på en promanad också. Skönt att komma ut lite iallafall och inte bara sitta inne.

Gårdagen va lugn men lyckad. Amanda kom hit på kvällen och åt mat med mig och the family. Jag stod för maten då så det va ju inte konstigt att dom tyckte det va gott;) Sen bar det av till Kimberly som hade myskväll för att hon hade fyllt år♥



                                                                          

fixade elins hår förra veckan

har inte lagt upp resultatet på elin hår än så här kommer lite bilder:)


före

efter. min kamera har ingen bra blixt. Men i verkligheten är löshåret jättelikt hennes egna! Slingorna blev hur bra som hellst:)

                                                                                

lördag

Vaknade vid tolv idag och det va hur skönt som hellst att ta en sovmorgon idag! Har hunnit med att fika med amanda idag och det va så mysigt så:) Nu sitter jag faktiskt barnvakt åt lillasyster olivia men hon ligger och sover här brevid mig i soffan så jag behöver inte anstränga mig så mycket vilket är rikigt skönt! Jag tror jag joinar henne snart med att sova för fy va trött jag är!

Kvällen kommer bestå av lite käk här hemma med amanda och familjen. Sen bär det av till födelsedagsbarnet kimberly:)


look of the day.

                                                                        
 

tågtågtåg.........

hemma sent idag. Tåget krånglade så vi stod stilla i tre timmar.. Det var inte lite drygt kan jag säga er! Så efter fyra timmar var jag äntligen hemma.. Rädd blev jag också när tåget gick sönder. Det kändes som om vi skulle spåra ur och sen börja det lukta bränt. Men jag lever:) Måste tacka kenny för att han lät mig åka med på bussen till arvika trots att den sista platsen var hans! så snällt!

Lugnt kväll står på schemat! Pusshej
                                                                                                              

runaway



                                                                            

en dag kvar till helg

Finns inget härligare än man man har tränat och tagit ut sig till max och sitta och bara ta det lugnt nyduschad! Det blev attack idag igen och det gick lite bättre idag, trots lite håll men det gav sig tillslut. Så sugen på att köpa lite nya träningskläder nu. Hitta en hel del förut på stan som jag ville köpa:)

Våfflor har jag iallafall ätit idag. Två gånger tillochmed. Men det är ju bara våffeldagen en gång om året. Annars har dagen varit bra. Fick besök av Victoria idag på skolan. Var även på hälsosamtal idag och vägde och mätte mig och prata med skolsyster. Hela 173cm är jag;) vikten håller jag för mig själv.


imorgon ska jag träffa den här bruden:)
                                                                       

våffeldagen

Sitter och har data nu och jag är hur hungrig som hellst. Men det är länge kvar till lunch för min del eftersom jag ska på hälsosamtal då vår lunch börjar. Jag får helt enkelt hålla ut! Men alla våfflor tar säkert slut då:( Det går ju inte direkt frammåt på datan heller. Jag har inte gjort wordprovet än och det är nog dags att bli klar med det snart.. Men det tar jag nästa vecka ;)

Senare blir det träning med Emma, vi har varit väldigt hurtiga denna veckan. Det ska fortsättas såhär:D


att jag alltid lyckas

tjatja! Sitter här lite smått trött på mig själv och humöret är väl inte rikigt på topp eftersom klumpiga jag lyckas med att tappa Emmas telefon. Det funkar inte så jättebra men jag hoppas den börjar funka snart.... Men dock så verkar det inte som det eftersom hon inte har hört av sig än.

Men annars har dagen varit bra. Va lite nervös hela förmiddagen eftersom vi hade curlerprov idag. Men det gick bra och det blev en lättnad när jag blev klar med provet och att jag klarade det:) Efter skolan tog jag tåget hem som vanligt sen raka vägen hem till Emma! Vi tog det bara lugnt och hon bjöd mig på mat och sen glass med varma hallon. Det satt inte helt fel kan jag lova er! Sen bar det av till Hk i sin vanliga ordning för att träna lite Jam. Det va release i söndags men eftersom både jag och Emma var bortresta då blev det vår första gång idag. Det va sjukt roligt trots att det va första gången och då hänger man inte med så mycket. Längtar redan till nästa pass!

Möttes av något väldigt bra när jag kom hem.. Mamma satt och bläddra i en apollo katalog. På thailandsresor. Vem vet, till vintern kanske jag ligger där på en vit stand? Drömma kan man ju alltid;)


provresultatet på den "snygga" tantfrillen. Skönt att ha det gjort!

hallon med glass är ju inte liiite gott.

                                                                                      


trevlig dag tillsammans med Emma

Idag tog jag med mig Emma på tåget imorse. Vi skulle nämnligen vara modeller för nagelförlängning på Beauty Center. Amandas moster Cassandra gjorde mina naglar och jag är hur nöjd som hellst:) Kul att få det gjort och man känner sig mycket fräschare! Efter det blev det lite käk och sen shopping.. Eller shopping för Emmas del. Jag är ju rätt pank nu men pengar på fredag igen;) Haft väldigt roligt idag och jag och Emma avslutade dagen på HK med Body Attack. Det va så sjukt jobbigt men väldigt roligt och peppande. Vi ska gå på torsdag igen:)


mina naglarna Cassandra gjorde idag


emma

va fin jag va i emma skidglasögon:D

                                                                             

Längesen nu

Ja det var ett tag sen jag skrev på bloggen . men jag kan säga att det har varit fullt upp hela helgen. Jag Amanda J, Nathalie och Hannah var i Jönköping lördag till söndag på frisörmässa! Det var hur kul som hellst trots att vi gick och yra som höns innan vi hitta dit vi skulle bo. Haha fick mig många skratt den här helgen. Men Hannah tog hem priset i dumhet;) Fredagen spenderades i härliga Grums! Inte den roligaste utekvällen precis men det funka..;)

Jag och Hannah tog ett senare tåg idag till skolan för att vi inte orka gå upp så himla tidigt! Skönt kan man säga. Dagen flöt på som vanligt och vi fick sluta tidigare eftersom vi hade betygs prat på frisör teorin :) Skönt att komma hem en timme tidigare idag iallafall. Har lagt all den tiden på att rulla curler på dockan. Det börjar ta sig lite, men det är ju gabska långtråkigt att bara rulla och rulla hela tiden. Men det är ju på det sättet som det sätter sig!

Snart kommer Emma hit och sen bär det av till HK för träning. Måste ta tag i träningen nu eftersom jag var så låt förra veckan. Men ibland orkar man ju inte bara;) Emma ska även med till karlstad imorgon för att få lite fina naglar! Längtar:D

Här kommer lite bilder från helgen:










                                                                                  

so happy i could die.. jo visst.

Varit en mycket bra dag tills nu. Irriterad är jag och det är ju inte så kul.. hoppas det går över snart

Annars har ju dagen varit bra! spenderade eftermiddagen och kvällen hos emma vilket va mycket mysigt. Annars har jag inte gjort så mycket vettigt. Och jag kommer inte göra det heller för nu ska jag bara fortsätta med att ta det lugnt:)

Nathalie och jag har gjort upp planer för fredagen då jag ska sova hos henne;) haha vi ska rida på en livs levande häst. Har jag gett mig ut på djupt vatten tro? Det tror jag.. men kul ska det bli:)



lugn kväll

hejhej! Idag blev det en lugn kväll utan träning.. Va nämligen på stan förut med mamma och köpte en toning till min utväxt som jag har varit så trött på hela dagen! Den sänkte verkligen mig idag så jag ville bara ha bort den. Såg massa fint i de få affärer som finns här i lilla Arvika. Men jag höll i pengarna för att spara lite till helgen för då drar vi ifrån värmland en sväng:) Men mamma va ju snäll och köpte toningen och en liten klippkappa som jag kan ha när jag klipper folk hemma. Det är ju alltid något istället för en klumpig handduk. Ska skaffa mig en större kappa snart hade jag tänkt:)

Resultatet av toningen blev ju inte så jätte stor men det känns lite bättre nu iallafall! Blev lite rädd där ett tag eftersom jag trodde jag skulle bli mörkare i håret men det blev bara lite mer beige ton på det:)


en liten liten skillnad blev det.. 

                                                                                    

dödstrött

om en timme får jag åka hem. Känns att det är första skoldagen idag iallafall! Vill bara hem och sova


23.03

Ligger i sängen nu och känner mig inte alls sugen på att gå upp klockan 06.00 imorgon.. Längesen jag va i skolan nu eftersom vi både har haft sportlov och praktik. Men det är väl bara att gå tillbaka till verkligheten helt enkelt. Får ju träffa godingarna iallafall:)

Annars har det varit en bra dag. Ett plus var ju att jag och Emma kom iväg på träningen och det va riktigt skönt faktiskt. Efteråt då såklart! Sen mötte jag upp victoria på Sam's för att sola. Men då händer det mest irriterande som kan hända när man ska sola. Automaten där man ska stoppa in pengarna  tar inte in en enda krona när jag redan har betalat för 11 min. Så det blev en 11 minutare istället för en 25 minutare. Irritation på hög nivå. Men jag får väl gå dit någon mer dag i veckan i hopp om att få lite färg. Hade ju inte turen med mig idag så.. Sen hamna jag och Victoria framför tvn och titta på Wipeout och Ballar Av Stål. Vi fick oss några rätt goa skratt och vore det inte coolt att vara med i Wipeout! Victoria tror att jag skulle kämpa ihjäl mig för dom där pengarna och få en och annan smäll av boxningshandskarna;-)

men nu säger jag godnatt och sover bort mitt problem om vilka kläder jag ska ha imorgon. Det sparar jag till morgonen! hejhejhej ♥

                                                                                                          


söndagsträning=bra

hello! Har precis lyckats få med Emma på ett träningspass. Det behövs för att göra söndagen lite mer värd;) Annars har helgen varit riktigt bra! Trots att jag inte hade något planerat så blev den bra ändå!

Nu ska jag byta om och gå ner till hk med emma. Det blir nog ett besök på Sam's också för att förhoppningsvis få lite färg:)


goodmorning sunshines

När man får sova länge. Varför vaknar jag alltid så tidigt då? Är egentligen jätte trött men det är för ljust i rummet för att somna om. Men jag får glädja mig åt att det är sol som lyser in i rummet än att det skulle snöa eller något annat tråkigt! Vårkänslorna börja sakta smiga sig fram iallafall. Hoppet finns ju att snön faktiskt ska försvinna snart, men det lär ju ta sin lilla tid. Men hellre slask än en halvmeter snö just nu iallafall. Nackdelen med slasken har jag redan stött på faktiskt. Skulle gå hem från praktiken en dag och så kommer det en bil i fullfart så slasken sprätte rätt gött upp på stövlarna. Det är irritation på hög nivå. Han såg ju att jag gick där?

Nu ligger jag här åter igen i min stora säng och lyssnar på kings of leon! rätt skönt ändå, blir att gå ut i det fina vädret sen iallafall. Mamma nämnde något om att åka längdskidor. Men jag vet inte ja? Det är nog inte direkt min grej men för att göra henne lite glad så varför inte:) Ursäkta mitt dåliga uppdaterande förresten.. Men hade ingen ork att lägga in några inlägg i veckan för jag va rätt sliten efter varje dag och träning på det. Jag borde ta tag i mig själv och inte vara så trött jämt!!

Victoria kom med en spännande idé igår. Ska byta några ord med mamma angående detta lite senare;)

Hannah fyllde år igår också!! Det fira vi lite med en lunch på Sunday hon jag och Amanda N. Mycket mycket trevligt och mycket god föda som vanligt;)

Måste även klämma in att jag saknar mina två andra töser Amanda Jansson och Nathalie Rosén






Hannah hannah hannah.. Varför slutar det alltid såhär?;) från min fest i höstas!

                                                                                            

10:e mars

hejhej! är hemma en sväng nu från praktiken eftersom jag glömde maten hemma. Och utan mat är det inte så roligt.. Därför fick jag ta en promenad hem. Men promenaden gjorde mig verkligen inget för det är verkligen jättefint väder ute idag. Vårkänslor! Bara snön som ska bort nu!

Blir förhoppningsvis träning senare om nacken tillåter vill säga. Jag har fortfarande ont men det är lite bättre idag eftersom mamma masserade lite igår:) Men nu ska jag tillbaka till praktiken. Byebyeee


                                                                                                 

tell me what you want to hear

har så fruktansvärt ont i nacken... varit lite hängig hela dagen pågrund av detta. Men hoppas det blir bättre till imorgon! mamma ska få massera mig lite snart också. Då kanske det blir lite bättre:)

Hade första praktikdagen idag och de va helt okej. Blir kanske lite roligare imorgon:) har även firat pappa idag som fyllde 38! tror han blev glad över sin present också, det är ju alltid bra!

kort inlägg idag.. sorry men jag är dödstrött:(


                                                                             

soffläge hela dagen

Skönt att börja veckan med att vara ledig. Har lite dåligt samvete över att jag inte har varit ute i det fina vädret idag men jag har legat helt död i soffan. Idag igen. Gårdagen såg ungefär likadan ut.. Men men:)

Lägger in lite bilder från i lördags:


så såg jag ut



victoria

jim , jag och victoria


 
Nä nu måste jag piggna till om jag ska träna med emma ikväll!

                                                                               

tonight´s gonna be a good night

Vankas utgång idag. Vilket känns oerhört bra! Inte varit ute på en månad nu så nu är det väl dags igen va?:D

Vaknade hemma hos Victoria idag men pappa var snäll och kom och hämta mig runt halv elva ungefär. Han köpte med god frukost också:) Snäll han! Nu har jag precis fixat naglarna lite och ska hoppa in i duschen hade jag tänkt. Sen blir det att välja något som man ska ha på sig ikväll. Så får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Duschen väntar nu. Vi hörs senare:D

PUSSS                                                                                                        
                                                                                                   

if we ever meet again

Redo och klar för tacokväll hos Victoria! Väntar bara på att Amanda kommer hit så ska vi dra dit sen. Vrålhungrig är jag så tacos passar väldigt bra idag:)




                                                                            

5:e mars

Godmorgon allihopa!

Vaknade för ungefär en timme sen pigg och glad. Ska gå ner och göra iordning lite frukost sen försöka få med syster på en promenad! Känner att jag måste komma ut lite idag. Fint väder är det ju också!

senare blir det nog tacos hemma hos victoria med de bästa!


lämnar min sköna säng nu...
                                                                                     


Fixat Amanda i håret

Efter fikan följde Amanda N med mig hem och fick sitt hår fixat. Jag satte i nytt löshår på henne och klippte till det på henne:) Blev ett mycket bra resultat och hon blev så snygg så i det nya håret!



före


löshåret är i men inte klippt


Klart:)

                                                                             

möter upp mina godingar nu


´
                                                                           

stop and stare

godmorgon:) eller goddag kanske det är nu? Sov dåligt inatt så jag har legat och vridit mig i sängen ända tills nu.. Lyssnar på Onerepulic gör jag också. Men ska hoppa in i duschen nu för att senare fika med mina brudar på sunday!

Skriver mera sen<3

                                                                                                                  

datorn håller mig vaken.

men jag orkar inte ta bort den från knäna och lägga den åt sidan. Vilka i-landproblem jag har. Men jag ligger här ett tag till innan jag ska sova:)


19.26

Hemma igen efter att ha varit i Karlstad och Molkom hos Amanda:) Victoria gör mig sällskap men just nu har hon begett sig till Thai take away för att hämta hennes andra portion thaimat. Idag vakna jag upp hos Amanda då och sen drog vi in till stan och där träffa jag Victoria. Sen åkte vi hem till arvika igen. Va och klippte lite släktingar förut också. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och imorgon blir det fika med Amanda N och Hannah! amanda kommer ju hem från Dubai inatt så det ska bli så roligt att se henne igen :)

Tänkte nämna att visningen som Goldwell höll i igår va väldigt bra! Det var väldigt fint därinne ochså. Man fick sig ett och annat tips vilket var väldigt roligt:) Hoppas på att det blir mer visningar nu ivår som vi får gå på:)





dåliga bilder från visningen men jag glömde kameran hemma:(
                                                                                      

nu drar jag

mot karlstad för att möta upp Amanda Jansson. Det blir bara vi två eftersom nathalie och hannah inte kunde bli med. Vi får klara oss utan dom:)

Hörs imorgon:)


att allting alltid ska krångla

Nu är jag inte på humör. Hoppas det löser sig det här för annars har jag bokat saker i onödan som jag måste lägga pengar på. USCH!

God kväll alla glada

Pappa satte mig i arbete under kvällen. Tindra behövde klippa topparna så då fick jag hjälpa till. Blev bra men det är svårt att klippa barn eftersom dom inte orkar sitta still så länge. Men hon var iallafall jätte duktig:)

Imorgon blir det distans med bea klockan tolv. Sen bär det av till Karlstad för hårvisning som goldwell håller i på blue moon bar:) Innan blir det käk med brudarna!



Nu ska jag titta på film med mamma. The holiday åker på idag:) Ha en bra kväll. Puss

                                                                                                       

12.18

Drar mig mot gymmet nu:)


                                                              


morningmorning

Mtv spelas högt här nu på morgonen. Härligt att vara ledig och att jag inte sov så jättelänge idag. Har faktiskt varit uppe ett tag. Jag har hela dagen på mig att göra vad jag vill. Men eftersom alla är bortresta och gör andra saker idag så får jag ta den här dagen till mig själv. Synd att man ska vara sällskapssjuk när ingen är hemma.. Men jag tänkte pallra mig ner till stan för att fixa lite. Sen vandra mot gymmet och köra ett pass där:)

Men först ska jag käka frukost och göra mig iordning lite!


bra bild att starta dagen med

                                                                            


love lov

Dygnet håller på att vändas. Men det är lov så vad gör det?:) Kvällen har spenderats framför tvn med wallander och hockey. Yes jag kolla faktiskt på finalen. Har inte kollat på OS nångång nästan. Inte sett när sverige har tagit en enda medalj bara på repriserna. Jag får komma igen om 4 år;)

Funderar på att gå och lägga mig nu! Det blir nog träning imorgon på dagen så jag måste ju vara lite utvilad:)

pusspåer

                                                                                                                                                                                                                                               


RSS 2.0