31/10-09

Nu bär det av till karlstad och sen Grums med Emil! Fest med Nathalie sen. Hoppas och tror det kommer bli hur bra som helst:)

Nu väntar Emil och hans mamma utanför så jag måste gå. Hörs imorgon<3

godmorgon!

Nu ska ja snart hoppa in i duschen och raka benen, göra hårinpackning och sen smörja in mig med lite B.U.S! Jag ska försöka vara lite mer effektiv idag och inte ligga inne i min sköna säng. Det är ju jättefint väder så det blir nog en promenad till stan.
  Amanda ligger ju hemma och är sjuk så jag ska hälsa på henne en liten stund. Men som sagt blir det stan först för när man vart sjuk länge måste man ha något som tröst. En liten present kan ju göra susen:)

På måndag börjar ju skolan igen. Vart tog lovet vägen? Nej nu ska jag ta vara på de sista dagarna istället för att deppa ihop för att lovet är slut snart!


Jag längtar faktiskt till salong dagarna. Det är så himla kuuuuul


tired

Herregud va trött jag är. Jag går runt här hemma som en zombie och äter godis. Men det är helt okej för gårdagen va ganska händelserik för min del då kan man ju säga. Det börja bra men drog hem ganska tidigt ändå. Skönt med en slapp dag:)

Fint väder har det varit idag också. Jag och Emil drog till stan förut och käka på Timmy's. Hamburgare och pommesfrites va maten idag och jag skulle verkligen inte vilja ha något annat! Sen gick vi hem till mig och somna i nån timme. Nog därför jag är så seg! På lite bättre humör är jag också. Det är väldigt possitivt och det är Emils förtjänst faktiskt:)

Jag ska kanske snart dra mig hem till Emma och prata som vi brukar göra! Men först ska jag äta smörgåsar för jag är så himla sugen på det och hungrig för den delen också.Vi hörs<33


moi


allt har ett slut , eller är det så?

Om det är så då känns det som det inte är någon idé.

Dagen har väl inte varit den bästa än så länge. Men det kanske blir bättre om man tänker possitivt.


Den här låten passar in på hur jag känner nu..




godmorgon på er!

Idag gick jag upp vid nio och käka frukost. Sen gick jag direkt upp på rummet och börja dra bort maskeringarna och så. Det blev faktiskt rikigt bra så nu ska jag ställa rädd sängen och fixa med tavlor. Sen damma och damsuga hela rummet... Det känns ju lite mindre kul!

Vid halv ett ungefär ska jag möta Emma så ska vi ner till stan och köpa det sista för ikväll när vi ska vara små djävular;)Kommer bilder sen för idag tar jag med kameran!

Puss och hej<3

Smycken

Jag tycker verkligen lårsmycken är så himla snyggt! Jag har kikat runt lite på nätet nu och sett många snygga. Jag tänkte faktiskt göra mig ett själv. Det är inte så svårt att lära sig att göra såna smycket. Men man måste ju ha fina kedjor förstås. Det är väldigt snyggt till shorts men jag tror även att det är snyggt om man använder det till tunna svarta tights med en klänning/tunika.


                                                                                            bild tagen från dollyblond

Handsmycken tycker jag är ganska snygga ibland men jag tycker inte det får bli för mycket kedjor. Jag har sett många fina och det här smycket tyckte jag va snyggt men jag tror det är lite för mycket om jag skulle använda det!



Mitt favorit smycke fick jag faktiskt av Emil när jag fyllde år:)Använder det varje dag nästan! Jag gillar det för det har många fina symboler och läderbanden tycker jag är snygga. Han fick till det pojken!


Här använder jag det med ett annat silver armband


Nu ska jag besöka min kära säng och sova. Har lite och fixa innan maskeradfesten imorgon med Emma inklusive en promenad faktiskt :) Puss och godnatt<3


27/10-09

hejhej!

Idag har jag målat min fondvägg mörklila som jag har pratat om länge nu. Blir skit bra enligt mig själv och det är skönt med lite nytt tycker jag. Jag ska ta en bild när jag är helt klar med möbleringen och när tavlorna på väggen är uppsatta.

Klockan halv nio imorse va jag hos tandläkaren igen. Jag va nämligen där igår också på en undersökning. Anledningen till att jag va där idag också är att tandläkaren fastna med tandträd mellan mina framtänker och lyckas dra loss min fyllning som fyller igen min glugg. Det va ovant att se mig med glugg igen och det va ju inte det snyggaste tyckte jag själv när jag har haft igenfyllt i två år nu. Men som tur va fixa dom det ju men två av mina sovmornar på lovet försvann ju dock!

Igår va jag ju i karlstad med Emil. Jap köpte bara lite saker till mig och Emma som vi ska ha imorgon på viggans maskerad;) Vi har nog inte den roligaste utklädnaden men.. Emil blir cool tror jag med glasögonen från bikbok! Vi träffa hans syster ogår också och lilla Noel som bara är två månader. Han va hur mysig som helst! Vi ska på dop för honom i slutet av november och vad har man på sig när man går på dop??

Nu kommer snart Emma hit och håller mig sällskap. Jag sk fråga henne om råd också om var jag ska sätta en prydnads sak som man hänger på väggen ska sitta. Hon kan sånt ;)

HAHA juste mina skolkort har kommit. Det enskilda va ju fint...... tänker inte visa det här :)


ser ni mig ?:)


så såg jag ut igår.


Emil målar också om i den nya lägenheten. Fast han skulle inte klara det utan mig för det är jag som har maskerat det mesta;)

 


ojojoj

Datafri helg kan man ju säga. Jag har inte suttit här så mycket som ni kanske märker. Men ska försöka förbättra mig lite med updaten:)

Helgen har varit bra faktiskt. I fredags följde jag och Hannah med Nathalie hem till Grums efter skolan, Till våran stora förvåning lukta det inte i Grums;) iallafall så käka vi lite hos Nathalie och sen tog vi det lite lugnt innan jag och hannah drog till Karlstad igen för att gå på en fest som några byggkillar i ettan hade anordnat! Det va inte så mycket folk men det va ändå lyckat. Kul och lära känna lite nytt folk för det va nog poängen med det hela:) Sen efter festen tog vi nattbussen tillbaka till Grums och sov hos Nathalie!

Igår va jag ju lite med Nathalie och Hannah. Men jag och Hannah åkte hem med tåget till Arvika som gick kvart i två. Direkt när jag kom hem gick jag till pappa och passa lilla bebiskatten. Dom va i stockholm så jag erbjöd mig som kattvakt snäll som jag är! Emil kom lite senare så vi laga mat och såg på film och prata om allt mellan himmel och jord. Det behövdes verkligen att prata ut med någon kände jag. Han lyssnar alltid:)

Och idag.. Har jag inte gjort något vettigt. Eller jo jag hjälpte felicia med hennes hår med förlängning och så. Sen drog jag till Emma en liten stund och prata lite och slappa framför datorn. Men hon skulle dra till Johan på kalas så då gick jag vidare till frida ist där jag spenderade hela kvällen. usch va sunkig jag låter som går från hus till hus. Men det är söndag och jag känner mig inte annat än sunkig då ;)

Jag har fått frågor under helgen som jag tänkte svara på nu:

Foundationen jag köpte tycker jag verkar bra än så länge iallafall. Lätt att få jämn på huden och den väldigt flytande. Den ska ju hjälpa till att dölja pormaskar och det tycker jag den gör ganska bra också. Den kosta runt 140-150 kronor tror jag men nu finns det erbjudande på Åhléns där den kostar 119.

Jag gör inte rakpermanent för det har jag inte lärt mig än tyvärr!

Imorgon bär det av till Karlstad med Emil. Om jag får som jag vill så äter vi sushi! Så himla gott och det va längesen nu:)


mmmmmmm:)


sitter i skolan på datakunskap

Och det är inte så roligt kanske, men jag orkar inte jobba med något idag så jag lyssnar på musik bara:)

Har engelska prov sen igen.. Ska göra VG/MVG delen. Jag hoppas det går bra för jag plugga inget på det igår hos Emma. Det blev mest att vi satt och prata och drack cola! Vi hade verkligen gjort upp med varandra att vi skulle börja träna på hälsokompaniet men det blev ju inte så mycket av det.. Men nu ska vi snart dra dit har jag bestämt. Det jobbigaste är ju att ta tag i det och gå dit! Så istället blir det cola och godis..

Jag vet inte vad jag ska göra efter skolan, det blir nog bara att ta det lugnt. Ska nog träffa Emil sen och hoppas på att han kan sova hos mig:)



bra låt som fördriver min datakunskap:)

prov på uppsättning

Det gick faktiskt bra och jag blev nöjd tillslut. Vi har inte fått reda på betygen än men hon sa iallafall att alla var godkända! Vi fick en och en halv timme på oss och jag blev faktiskt ganska stressad där ett tag men det gick ju bra ändå:)

Efter skolan gick jag till Frida och Ida som satt och fika på City. Längesen jag såg dom, så det blev lite att prata om kan jag ju säga! Det va kul att träffa dom igen:)

På fredag ryktas det ju om att det är fest för frisör ettor och bygg ettor någonstans i karlstad. Det känns som det va längesen jag va ute och festa nu så det är ju på tiden;) Men vi ska nog dit ett gäng från klassen är det planerat. Jag sover hos Nathalie i Grums då. Det ska bli kul och se hur det är där, luktar det lika illa som alla säger ;)?

Nej nu ska jag till pappa och äta lite sen ska jag till Emma och plugga matte och engelska.. Vi hörs<3


Min uppsättning:)


Min är i mitten på den första raden!


kort skoldag

Idag började jag klockan tolv eftersom vi hade en dag med treorna på skolan i salongen. Vi gjorde halloween masker och fikade bara. Efter pysslet drog jag till stan med Hannah, Amanda J och Elin! Vi mötte upp Nathalie och victoria och åt mat på wok kitchen, muums:)

Jag fann lite saker på stan också. Nu måste jag nog hålla i mina pengar lite och vänta till nästa månad tror jag.. Men det är alltid kul med lite nytt:) Victoria och Hannah köpte också lite fina saker!

Inatt sov jag hos Emil och vid fem ungefär inatt så började jag butta ut han ur sängen och självklart sa han åt mig att jag skulle ge mig. Men då säger jag: Men ge dig då Emil, sluta kasta ormar på mig!
Vad händer när jag sover ? jag har blivit helt knäpp! Det är inte första gången precis.hahaha

Imorgon är det prov på uppsättning men jag tänker mer på byggympan som jag, Nathalie, Hannah, Amanda och Josephine ska hålla! Haha det dansen är inte den finaste men man får väl bjuda på sig själv ibland;)

Nu ska jag kolla lite på tv och göra iordning för imorgon:)


Svarta jeansleggins med nitar på sidan.


Foundation, hoppas på att den är så bra som reklamen visar;)



Lösnaglar från Åhléns. Tyckte dom var fina och det är värt att prova även om dom åker av ganska fort!



godnatt

Min USBsladd är ute på vift så det blir inga bilder från bowlingen idag.

Nu ligger jag iallafall i min säng och ska titta på the hills hade jag tänkt och sen försöka lägga mig ganska snart eftersom klockan är ställd på klockan sex imorgon bitti:(




En bild på Emil får avsluta denna dag:) hörs<3

slut på helgen

Usch va fort helgen tog slut! Nu har alla åkt hem från vårat lilla kalas. Skönt, det va lite för mycket kalas den här helgen känner jag med två stycken. Men det är väl lite trevligt iallafall:)

Igår va jag och spelade bowling då med massa sköna människor. Jag dominerade där ett tag men sen gick det lite neråt.. Victoria spelade lite i vågor ett tag va hon skit kass och sen fick hon flera strikes på raken vilket gjorde att hon vann. Själv fick jag bara en strike men jag är nöjd! Jag tänkte lägga upp lite bilder från bowlingen lite senare, för jag hade glömt USBsladden hos mamma. Lite typiskt!

Efter kalaset idag blev jag några hundra kronor rikare. Så nu tänkte jag köpa en pälsväst. Men jag vill ha en svart tror jag istället för en brun. Jag har sett en från H&M men jag finner den inte länge på nätet. Men jag får se om jag hinner i i veckan på H&M innan tåget hem går. För det är ju så himla snyggt! Annars finns det säkert några mer som har svarta päls västar.

Jo juste, jag fick en fråga om var man kan söka jobb när man är så ung. Jag och Nadja har iallafall tänkt gå till ett ställe som heter trustline i Arvika, där man ringer och tjatar på norskar om att det ska skänka pengar till behövande barn. Det är väl ett bra jobb så om pengarna verkligen går till barnen. Men jag kommer nog bli galen på att bara sitta och ringa men det går ju bra ett tag iallafall, som ett extra jobb! det finns säkert mer ställen man kan söka jobb på men jag vet endel som har jobbat här så jag får väl chansa och hoppas det blir bra:)



Här är pälsvästen jag nog ska köpa!

Nej nu blir det en omgång till att träna på uppsättningen! hörs nog sen♥

17-10-09

Godagens!
Idag har jag faktiskt gjort en uppsättning och jag blev nöjd. Tror den kommer bli bra till provet på onsdag:) Emma va här en liten stund förut också och det va skönt. Vi satt bara och prata och åt upp min godispåse från igår.
 Nu sitter jag bara och laddar inför bowlingen ikväll;) Men innan bowlingen blir det ett litet släkt kalas först.. Det är släkt kalas imorgon med för Joel Tindra mig och Joanna. Gud så många kalas! Men förhoppningsvis får jag kanske någon present om jag är snäll.
 nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå till pappa och få i mig lite mat!Hejsålänge<3


bild från igår!


16-10-09

hejhejhej!

sitter hos Emil nu med en stor godispåse! Ikväll blir det bara att ta det lugnt framför idol. Men imorgon ska jag med tjejerna och bowla lite på kvällen! roooligt!
Vi va i salongen idag på skolan, gick ganska bra med klippningen idag. Den 18:e november ska jag ta med modell till skolan, vilket då blir lillasyster :)

Nej nu orkar jag inte skriva mera för jag ska lägga mig brevid Emil och titta på tv ! Hejdåå<3

Ta hand om sig själv

Ja det är precis vad jag ska göra nu och det behövs. Jag känner mig verkligen jätte blek nu så jag ska ta lite BUS sen hade jag tänkt. Jag orkar inte gå ner till sam's nu och sola det får bli någon annan gång. Med den Brunutansolen jag använder blir det faktiskt ganska bra. Det känns som det inte blir så fläckigt, men jag ser ju inte från alla vinklar heller då men har inte haft så många klagomål!

Innan jag kletar och har mig med den ska jag ta en lång dusch och raka benen(det kan behövas det med ibland..)Men håret får vänta den här gången. Jag försöker bara tvätta håret 3-4 gånger i veckan.. För inte så längesen tvätta jag det varje dag iprincip och då känns ju håret så mycket fetare och smutsigare än vad det egentligen är.Men nu känns håret mycket renare längre:) 

Föresten är det någon som vet någon bra hårprodukt för statiskt hår? Mitt hår blir alltid så nu när det börjat bli kallt ute och fan va jobbigt det är !


så såg jag ut i dag dåå.

Tyckte de här legginsen va snygga med paljetter på sidan av benen. Till fest då såklart:)


 


i skolan

Siter i skolan nu. Började för tio minuter sen. Idag är det den jobbigaste dagen och jag har världens huvudvärk. Inte så kul! Men jag får hålla ut  för har prov i engelska sen och jag orkar inte göra det någon annan dag.
 Jag och Nadja bestämde oss på bussen att vi ska iväg nästa vecka och söka jobb. Mera pengar är alltid bra! Stenrika kommer vi nog bli. Det är ju snart jul och då kan jag köpa finare julklappar till mina nära och kära:)

Nej nu ska jag göra något vettigt på datakunskapen istället! hejjj♥


Visst är han världens sötaste? katten hemma hos pappa!


blää

jag blir mer och mer förkyld! Jag vill verkligen inte vara sjuk till imorgon när vi ska vara i salongen på skolan. Klippning är det ju också. Mamma har gett mig några droppar med något som hindrar förkylningar. Jag får väl hoppas på att dom hjälper nu. 
 Det blev inte mycket plugg.. Men jag har imorgon också på mig att plugga. Nu ska jag ringa min älskling:)
nattii!


13-10-09

hej!

Dålig uppdatering igår jag vet. Men jag va hos Emil och då ville jag inte sitta vid datorn. Jag va duktig och träna med honom faktiskt. Har träningsvärk nu i armarna och magen, hur gött är inte det ?

Blev väckt på ett väldigt skönt sätt imorse.Inte. jag sov ju hos Emil och han väcker mig inte direkt snällt.han tänder lampan och skriker:GODMORGON GODMORGON!
 Kom hem lite tidigare än vanligt med tåget idag. Helen va hemma idag så arbetsmiljön va inställd. Andra veckan i rad, skönt att komma hem tidigare iallafall. Men innan tåget gick va jag på stan lite med Emma och Nathalie. Det är så typiskt att jag hittar massa som jag tycker är snyggt när jag inte ska handla något för det har blivit så mycket de senaste veckorna... Tråkigt sånt är. Jag vill verkligen skaffa ett extrajobb som ger en extra tusing i månaden. Det blir ju faktiskt mycket mer för en fattig som jag ;)

Det känns som jag kommer bli förkyld snart. Det har börjat göra ont i halsen. fan sånt är så töligt, jag orkar inte vara sjuk nu igen. Men jag får käka c-vitaminer helt enkelt!


Hade den nya "jeans" jackan på mig idag!



lite suddig bild.. men halsduken är så himla go! jag fick den av Emil när jag fyllde år:)

Nu ska jag försöka plugga lite Engelska för har prov på torsdag! Hejsålänge♥


skid weekend?

Fan va sugen jag är på att dra iväg i vinter och åka snowboard/skidor med kompisarna. Jag sitter och kollar nu på skistar på boende och om man är många så blir det inte så dyrt. Det här måste jag ta tag i:)


T ex den här stugan, inga fel:)


Lite shopping på tråkig söndag

Nu har jag precis kommit hem från Charlottenberg. Va där med Mamma och systrarna. Jag lämna tillbaka ett par skor jag köpte i fredags. Fattar inte varför jag köpte dom, men nu är dom iallafall borta. Istället för skorna köpte jag en stickad tröja och en jeansjacka. Så himla skönt med något varmt på sig eftersom jag fryser konstant hela tiden i skolan!

Tänkte att jag snart ska träna lite på uppsättningen nu på dockan. Prov nästa vecka på det !


hm 299:-

hm 399:-

Tänkte att jag snart ska träna lite på uppsättningen nu på dockan. Provet är nästa vecka!


heeelg

hejhej!

Sitter hemma hos Emil nu och latar mig. Han och hans mamma håller på att stada ur lägenheten för dom ska flytta om några veckor. Skönt det kommer bli och den nya lägenheten ligger nära mig!
Lite dålig uppdatering igår men jag och Emil va så trötta så vi somna tidigt igår. Vi kollade på idol igår också. Jag tyckte ingen va outstanding precis men det kanske kommer. Jag har inte följt det heller speciellt bra. Men det kanske blir bättre.
Igår på skolan va vi i salongen hela dagen. Vi fick kolla på när vår lärare gjorde permanent på en kund. Det va faktiskt väldigt kul och man lärde sig ändå ganska mycket. Resultaten vart väldigt bra också. Lockarna var väldigt naturliga. Vi fick sluta tidigare så jag,Nathalie, Nadja och Hannah tog en svämg på stan. Jag köpte en halsduk och ett par skor. Men jag är inte alls säker på skorna än för jag behöver egentligen inga skor..

Mamma kommer snart och hämtar mig och då kanske vi ska dra till Charlottenberg. Är sugen på att göra om mitt rum lite. Jag är trött på min röda fondvägg så jag tror jag ska göra den mörklila istället. Så ska kolla lite på grejer till rummet och så. Ikväll ska jag hem till Emma. Vi ska ju laga mat och Emil ska nog komma också. Jag är så himla sugen på strips så det blir det ikväll:)

Sitter och kollar på lite kort på emils dator!


förra vintern<3





8 oktober

helloo!

det blev inget sova hos Nathalie idag och inte heller ngn modelluttagning. Nathalie va sjuk idag och då hade jag ingen lust att vänta i fyra timmar i karlstad så jag åkte hem istället. Men jag hade kul här hemma också. va och kolla på solif med Emma lite sen åkte vi hem till henne. Jag testa att göra flätuppsättningen på Emmas hår och den blir nog riktigt bra när jag fått öva lite. Finns lite jag måste finslipa lite känner jag!

Det ska bli så skönt med helg nu känner jag. Har inte sovit så bra undr veckan men får väl gå och lägga mig tidigare på kvällarna. Precis det tänkte jag göra idag.. Men tiden bara rinner iväg för mig på kvällarna.

Planerat helgen har jag iallafall gjort. Det blir en lugn helg vilket är väldigt skönt. På fredag ska jag hem till min Emil och laga mat med honom. På lörddag ska jag Emil och Emma laga middag tillsammans. Lite romantiskt där känner jag:) Äta och sova är det enda jag ska göra plus att jag ska tjata lite på mamma för jag vill så gärna till ikea på söndag. Nya grejer till rummet behövs!

hörs imorgon, Godnatt:)



salongen

hej!
 Idag har vi varit i salongen hela dagen och övat på flätteknik och uppsättningar. Nu vet jag äntligen vad jag ska göra för uppsättning på provet som är den 21 oktober. Vi fick hjälp idag av en frisör från Soda i karlstad. Det va jättebra för hon hjälpe till och gav många råd! Nu känns det verkligen som vi har dragit igång på rikitgt. Roligt är det verkligen!

Ett träd hade blåsit ner så ledningen mellan karlstad och arvika va blockerad. Kul. Fick vänta i två timmar innan jag kom hem. Så himla drygt att det alltid händer något med tåget. Jag har gått i skola i karlstad i lite mer än en månad och det har blivit förseningar ungefär tre gånger. Undra hur många det blir på ett år. Lägenhet vore inte helt fel alltså. men får vänta med det..
 Emil väntade på mig här hemma när jag kom hem. Skönt att träffa han igen. Snäll som jag är köpte jag enjättesnygg grå mössa till honom från Carlings i måndags. Jag tror han gillar den faktiskt! Snart ska vi äta Thai mat. Jag har längtat efter det hela dagen eftersom maten på skolan inte är någon höjdare..

Imorn ska jag sova i Grums hos Nathalie. Vi ska på modelluttagning som treorna från frisör och stil,hälsa image håller i. Vi gör det mest som en kul grej och se ifall vi kommer med. Så det är därför jag ska till Grums då eftersom det här börjar klockan 18.00 i Karlstad. Ska bli kul detta ;)

Nu ska jag äta:) Hörssss♥


Nathalie i salongen

Jag och den fina dockan

MMmm!


packat och klart!

Nu har jag gjort iordning allt för imorgon så det inte blir stressigt på morgonen. Jag har packat väskan, lagt fram kläder, gjort frukost till tåget så nu ska det mycket till att jag ska bli sen. Läxan till imorgon har jag gjort också. 
 
Det är salong dag imorgon som är det roligaste av allt! Vi ska öva flätteknik imorgon. Ska snart ha prov i det tror jag. Vi ska använda fyra av de flätor vi lärt oss och göra en håruppsättning av det. Jag har funderat lite och jag tror jag vet vad jag ska göra. Jag slutar tjugo över två imorgon så då är jag hemma runt tjugo över fyra. Ska vara med Emil och han ska sova här. Jag har längtat efter honom nu! Det blir myskväll med thaimat och kanske en film:)

Nu ska jag lägga mig och kolla på The Hills. Det finns tydligen mer avsnitt på www.mtv.com sa Frida. Ännu bättre!
hejdå, hörs imorgon♥


Imorn ska jag ha långt hår också! Men inte lockat, det ska vara rakt:)


sådär!

Nu fick jag ordning på allt krångel! här kommer det lite bilder:)


Hemma hos Frida i fredags

Emma, Victoria, jag och Amanda

Emma jag och Frida

Babyyy

Frida, Victoria, Emma och jag

hahah


fyyyy

Min dator är cp.................................. det är därför jag inte har kunnat göra några inlägg. Men jag ska försöka fixa till den och lägga upp bilder från helgen snart:)


RSS 2.0