30-11-09

Hej:)

Nu har jag kommit hem från molkom och karlstad. Var hos Amanda Jansson och hjälpte henne med håret. Det blev lite längre och mycket fylligare, alltså jättesnyggt:) Det tog inte så lång tid att fixa det men Amanda kolla fel på klockan så vi trodde klockan var sex men egentligen va den ju bara fem. Men som tur va märkte vi det innan vi skulle åka så jag stannade lite till hos henne innan bussen till Karlstad kom!

Jag hann springa in på H&M innan tåget till arvika skulle åka. Det fanns mycket snyggt och jag köpte tillochmed min första julklapp till min syster! tror hon kommer bli jätte glad och snygg i det jag köpte. Mamma blev avundsjuk när jag visa vad jag hade köpt;) Imorgon blir det ju som sagt lite mer stan med mina godingar Amanda och Hannah. Då ska jag försöka hitta julklappar till resten av familjen, svårt det kommer bli för dom är ju ganska många! Hoppas jag hittar något till mig själv också, Det fanns ett par skitsnygga byxor på H&M som jag nog ska prova imorgon:)

Nu ska jag bara slappa i soffan framför tv:n med mamma och lillasyster! Pusshej<3






slappis söndag

Sitter hos Emma nu. Hon pluggar och jag sitter vid datorn och lyssnar på musik. Jag är så otroligt trött!

Gårdagen va väl inte den bästa kanske. Den börja ganska segt men sen blev det lite bättre. Men tyvärr sluta den inte så lyckat. Det känns nästan lite ovärt att jag drog ut överhuvudtaget, men jag tror faktiskt inte att jag hade haft så mycket roligare hemma. Jag sov hos Emma inatt men tyvärr blev det inte så mycket sömn för min del.. det är nog därför jag är så trött och seg idag för jag somna klockan 5 och vakna 9:( Som tur är börjar jag kvart i elva imorgon så förhoppningsvis blir det mer sömn inatt!

Jag och Emma va nere på skyltsöndagen förut en sväng. Det va mysigt men otroligt kallt. Jag va som vanligt sugen på att köpa något nytt men inget föll mig till smaken idag. Men som sagt blir det nya försök på tisdag:) Inatt ska jag nog sova hos Emma igen. Hoppas på att allt känns bättre då när man inte sover ensam!


En bild från igår fick det bli också:)


freakum dress on

Sitter hos Emma nu och funderar på vad vi ska göra. Vi är sugna på att dra ut så det blir nog det:) Annars går jag nog och tittar på fotbollen igen men det känns lite surt att betala 100 spänn idag igen om det är tråkigt. Men ändå vill jag se.. Svårt det där att välja ibland!

Idag har jag varit på stan och fikat med Emma och Oscar! det va mysigt och sen gick vi runt lite på stan. Hitta inget som vanligt i arvika men på tisdag ska jag ju på stan med Hannah och Amanda i karlstad. Men prio ett är ju att få tag på lite julklappar till familjen. Jag behöver verkligen ett par nya skor och jag har sett ett par på scorett som är så sjukt snygga! Men dom är väldigt höga och det är visserligen det fina med dom. Men jag vill ändå inte bli lång som en flaggstång så jag får fundera lite på det:)

Nu måste jag och Emma fixa till oss och tagga till lite! Emma ligger nämligen och halvsover i sängen.. Men nu ska det taggas till ordenligt  så hon vaknar!!!




hahaha

Godkväll

Nu har jag allt varit lite effektiv ikväll. Jag har tränat på Curler, tränat mig själv med Emma och städa mitt rum. Det går bara man vill;)

Eftersom jag får besök imorgon är det ju lite bra om rummet ser okej ut:) Imorgon är det ju brönske. Jag tänkte ge det en chans och gå och titta lite med några härliga människor. På lördag blir det nog en liten utgång med min Emma! Längesen nu som jag var ute med den tösen så det är väl på tiden.

Imorgon är det även klippning som står på schemat. Så himla roligt är det! Älskar fredagar och vi slutar dessutom tidigt så jag hinner ta en liten sväng på stan innan tåget går till Arvika. Men nu när jag har pengar så hittar jag inget? Hoppas turen är med mig imorgon då så jag får med mig någon kasse hem:) Jag ska ju klippa topparna och färga utväxten imorgon också. Härligt och behövligt känner jag!

nej nu ska jag lägga mig och sova så det inte blir lika sent som alla andra kvällar.. Godnatt<3


favoriter<3

Skola...

Sitter på skolan nu och har datakunskap. Äntligen ligger jag inte efter. Det gick faktiskt vääldigt bra förra gången då jag gjorde mitt kunskapstest ;) Idag är det den tråkigaste skoldagen. Bara tråkiga ämnen verkligen. Men jag brukar klara mig igen torsdagar så jag hoppas jag gör det idag också.

Efter skola måste jag verkligen träna på Curler. Har prov om en vecka på det och vi har bara gått igenom det en gång. Men jag träna lite igår också och det gick hyffsat bra. Det är kul nu i skolan för vi har verkligen kommit igång med allt. Vi hade klippning igår och då klipper vi med klippsättet gradering. Men vi ska inte ha modeller föräns efter jul och jag vet ingen som är sugen på att klippa sig med graderings klippning men jag får leta vidare!

Igår fixa jag Hannahs hår. Jag hjälpte henne me att klippa topparna och sen sätta i lite löshår på henne igen. Hon blev fin som vanligt och jag tror hon blev nöjd:) jag var var väldigt effektiv igår för direkt efter jag hade hjälpt Hannah med håret så träna jag på curler och sen drog jag på bodypumpen. Det gick mycket bättre nu andra gången och nästa gång blir det nog att lägga på lite mer vikter så jag förhoppningsvis blir lite starkare;)

Jag har sett en klocka som jag verkligen vill ha. Jag kanske går och köper den imorgon:)



Härlig myskväll!

Nu sitter jag här i mysbrallor och stor tröja. Skönt att bara ta det lugnt en kväll bort ifrån allt plugg. Förra veckan va faktiskt sjukt jobbig. Men nu är det inte lång tid kvar till curlerprov och permanentprov. Måste ta hem ett huvud att träna på under veckan och helgen. Det är något jag måste lägga ner mig på så att det går som det ska på proven :)

På fredag ska jag fixa håret! Ska klippa topparna och lägga i lite färg i min vackra utväxt:) Kul att bli lite fräsch i håret igen. Min utväxt syns väl inte så jättemycket men jag tror det blir fint med lite färg på den igen eftersom det va några månader sen jag gjorde mig lite mörkare!

Imorgon ska jag på visningen. Snälla Nathalie erbjöd sig sovplats till mig och Hannah eftersom tågen går så sjukt dåligt hem till arvika. Hoppas på att det är en bra visning och att man kanske lär sig något också:)


usch jag måste köpa nytt shampo och balsam också.. Det är ju kul annars men nu måste jag hålla lite på mina pengar eftersom julen snart är här. Jag vill ju ha dom prudukterna nu men usch va dyra dom är. Jag hade en himla tur när jag var ute på APU som fick både shampo och balsam från redken:)


<3<3<3



Såhär ljust vill jag inte att håret ska bli än. Det är planer för sommaren att bli ljusare:)

ska bli bättre!

Min uppdatering är illa.. Men jag ska försöka ta tag i det här lite mera nu!

Idag har det varit en ganska bra dag. Förutom att jag har varit väldigt trött då.. Men det är jag alltid på måndagar för jag kan aldrig somna på söndagar. Men dagen flöt på och den gick ganska fort! Fick tillbaka engelskaprovet också och det gick bra:)

Den här veckan ska jag som sagt ta tag i lite saker.. T.ex börja köpa julklappar till mina nära och kära. Har inte köpt en enda än och jag brukar vara ganska tidig med det. Jag ska träna på som vanligt också och inte vara lat! Imorgon ska jag även klippa Bea och sen om jag får som jag vill åker jag till karlstad igen och går på färg och klipp visning som Coloumer håller i! Men det beror på om Nathalie får ledigt från jobbet imorgon så att jag kan sova hos henne eftersom visningen börjar klockan halv åtta. Håller tummarna iallafall:)

Nu måste jag sticka iväg om jag ska komma i tid till Coren! hejdåååå<3

bad update

Längesen nu kanske men jag har inte orkat skriva något. Det blir ett kort inlägg idag vill bara säga att jag är väldigt glad:D


lediiiiig

Så himla skönt att vara ledig idag. Jag sov till elva och sen vid två drog jag och tränade. Fick skriva på kontrakt idag så nu är jag medlem. Men mitt kort kommer inte förän om några dagar. Jag fick en ryggsäck, vattenflaska och ett svettband(eller vad det nu va) och tre gratisveckor. Så om någon är sugen så säg till! Jag skulle egentligen få en bag istället för ryggsäcken men den fanns inte i lager så jag får den någon annan dag. Men då får jag behålla ryggsäcken också:) Emma oc jag ska förhoppningsvis dit tillsammans imorgon om hon kan, annars får jag gå själv men det är helt okej det med. Men det är ju såklart roligare att träna tillsammans med någon!

Nu kommer mammas kompis snart och ska få håret fixat av mig. Jag ska göra om en hårförlängning på henne som jag gjorde för några månader sen för den behövs sättas om. Ni hår gärna höra av er om ni är sugna på hårförlängning för då kan jag hjälpa till:) 

Imorgon är det ju back to basics. Men som tur är det ju salongen som gäller hela dagen. Jag har ingen koll på vad vi ska göra men jag hoppas på permanent för jag behöver verkligen träna på det. Provet är ju om en månad, men det kommer säkert gå bra:)

Nej nu ska jag röjja undan lite här innan mammas kompis kommer. Det ser förjävligt ut här!


grejerna jag fick!





Äntligen!

Nu är det fixat. det jag har gått och hållt på hur länge som helst. Imorgon har jag möte på hälsokompaniet och ska köpa ett årskort där. Jag och Emma har bestämt att det ska bli minst  tre gånger i veckan med träning. Det ska vi klara av! Vi va ju där förut men trodde att allt gick och fixa idag men tyvärr va det inte så. Men jag står allt ut med att vänta en dag till så länge som jag har hållt på det här:)

Skolan va lugn idag och provet gick bra. Jag fick reda på en grej vi gjorde i svenskan och det blev VG. Den här veckan började mycket bättre än vad den förra gjorde och det är jag mer än glad för!

Imorgon är det ju ledigt också för min del. Först och främst ska jag till hälso och sen vet jag inte? jag tar dagen som den kommer helt enkelt:)


några klänningar

1. från nelly


2. från nelly

3. från stylebystars

4. från nelly


shopping

Godmorgon!

Sitter och tittar på bl.a www.nelly.com och www.stylebystars.com på lite nyårs kläder som jag funderar på. Nog bäst om jag är lite tidigt ute för jag kommer inte kunna bestämma vad jag ska köpa ändå;) Men jag tänkte lägga upp några förslag som jag tänkt på sen när jag har käkat och pluggat lite. Kommentera gärna vad ni tycker är finast!

Vi hörs sen då<3

lördag kväll

hej igen ! Det blev inte så mycket plugg som jag hade hoppas på men jag har ju hela dagen på mig imorgon också och det mesta kan jag nu!

Nu ska jag snart iväg och äta och så. Mmm:)




hej så länge<3


7 november 2009

Godmorgon godmorgon!

Tack för igår Emma och Frida!

Sov länge idag vilket va väldigt skönt efter den här händelsefulla veckan. Inte så många bra händelser men nu när det är helg och när man kan vila ut känns det mycket bättre. Jag och Emil är inte tillsammans längre.. Det kom vi fram till båda två nu i veckan men vi är absolut inte ovänner och det är jätte skönt! och jag ångrar ingenting under den tiden<3

Idag blir det att plugga en hel del eftersom jag har teoriprov i frisör på måndag. Det är 80% rätt för att få godkänt så jag får ligga i idag! Sen ikväll ska jag käka Thaimat och så med Emil eftersom vi ska prata och umgås lite:)


i skolan någon dag under veckan :)

maximal otur?

Iband fattar jag inte varför allt ska hända mig.. I helgen blev jag ju som sagt bestulen på på både kamera, pengar och platt/volym tänger. Och nu några dagar senare lyckas jag böja mig över toaletten i skolan när jag skulle ta min sminkväska som stog på golvet och givetvis åker mobilen ner i toan? Grattis säger jag bara till mig själv!

Helgen blir lugn. Ska bara ta det lugnt och vila hela helgen tror jag. Måste sova igen lite efter den här veckan för det har blivit några nätter med mycket dålig sömn! Men men nu är det bara att bita ihop och tänka positivt:)´

Ska snart knalla hem till Emma för lite myskväll med henne, Gött för jag måste nämligen snacka med henne om ganska mycket. Hon är den bästa att prata med då!

hörs<3



regnig tisdag

hejhej!

Får massage just nu av Emil och det är inte lite skönt. Så himla ont i nacken nu och armen efter sprutan men det börjar bli bättre nu iallafall.

Go dag i skolan idag. Vi hade idrott och sen satt vi i aulan och hade en produktinformation från wella:)

Imorgon är det äntligen salong igen. Vi ska börja med klippsättet gradering (tror jag ?) och sen ska vi bedömma den andra gruppen när dom gör flätuppsättnings provet, skön dag imorgon med alltså. Får inte glömma att ta med pengar till hölstret jag beställde för någon vecka sen. Bra att vi fick köpa dom så billigt för ny blir det mycket utgifter om jag ska köpa ny kamera och platttång..Menmen det är bara att bita ihop;)

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt igen. 05.45 står klockan på... Tyvärr blir det inga kamerabilder men ska försöka fixa det snart. Puss och godnatt<3

2/11-09

Jag har inte varit sugen på att sitta vid datorn sen jag kom hem från Grums igår kväll. Festen va jätte rolig men man fick tydligen ha sina grejer ifred.. När vi skulle dra hem vid klockan halv två upptäcker jag att min väska är helt försvunnen. Vi leta länge och tillslut finner Emil den rensad bakom huset. Eftersom jag sov hos Nathalie hade jag med endel grejer.
Så jag blev av med nya kameran, plattång, volymtång och 300:-

Men tur va att plånboken va kvar och det fattas bara ett kicks kort ! Men jag fattar inte varför man gör sånt för det sänker mig ganska reält:( hoppas man får ut det på försäkringen iallafall!

Så nu kan jag tyvärr inte bjuda på korten som jag tog i lördags (jag tog faktiskt många) men hoppas jag får något extra jobb snart så jag kan tjäna ihop lite pengar och köpa en kamera igen!


tog bilder av Nathalie istället:)


Jag ser lite borta ut men men ;)


RSS 2.0