27 april

Sakta men säkert blir det snart torsdag. Men dock tycker jag att det går lite för sakta! Håll ut...........

Idag på yrkesämnes timmen fick vi information om massa olika hårförlängings metoder. Det va jättekul att se hur många olika sätt det fanns att göra det på. Kände igen nästan alla sätten men nu fick man verkligen en inblick i hur det går till exakt:) Sugen på att gå den utbildningen men det får isåfall bli i tvåan eller trean eller när jag är färdig frisör!

Emma och jag va iväg och träna och det va så sjukt jobbigt.. När man har varit sjuk i en vecka så tappar man ju så mycket. Eller jag gör iallafall det! Så nu måste vi komma igång, så det blir träning imorgon också:)

Nej nu får det bli sängen så jag orkar upp imorgon! godnatt:)





                                                                   


ooops.

Ja här var det dålig uppdatering. Det är för att jag har varit lite deppig de senaste dagarna kan man säga.. Mitt hår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Just nu är jag kritvit i håret och trivs inte i det. Frisören gjorde ett jättebra jobb men jag trivs bara inte i det. Men ska fixa till det på torsdag till en lite mer beige ton som jag har sett ut:) Hoppas på att det blir bra iallafall, tror bara att det kan bli bättre nu faktiskt!

Annars var min helg mycket bättre än förväntat med tanke på hur jag mådde! Att man kan må så dåligt bara för att håret är i en färg som man inte är van? Rätt sjukt faktiskt men börjar leva med det lite nu iallafall.. En positiv grej i fredags var att jag gjorde permanentprovet och fick MVG! Skönt att ha det gjort och nu och jag behövde aldrig ta med hem och träna nu under veckan eftersom vi egentligen skulle ha gjort det den 7e:)

Idag efter skolan gjorde jag slingor på Frida Hermansson och det blev hur bra som helst tycker jag:) Emma var med som sällskap också sen drog vi hem till Emma. Där blev det TopModel och bara att ta det lugnt!
Och nu sitter jag här igen vid datorn och tittar på när syrran väljer kläder. Borde med välja något att ta på mig till imorgon men jag gör som vanligt och väljer det på morgonen. Dock blir det väldigt stressigt.. Men jag satt så skönt här nu:)



klar med dataprovet

Nu behöver jag bara fixa allt det andra och vi har bara 5 gånger kvar på datan. Det kan bli lite jobbigt det här!

Slutar klockan 11 idag så det blir att ta det tidiga tåget hem idag:) Sen färga håret:D

                                                                                               

22.18

Nästan bestämt mig att imorgon blir det en luggklippning av något slag! Och håret ska äntligen bli ljust:)



Långt ljust hår med lugg. Så får det nog bli:) Men om jag känner mig själv så kan jag kanske ändra mig. Men egentligen är det ju bara hår som någon gång växer ut. JAG FÅR SE IMORGON.

Mamma har gett mig massa saker nu som ska lindra förkylningen. Hoppas bara att jag blir bättre till imorgon för jag måste till skolan och göra ett data prov.. Känns sådär faktiskt! Men ligger efter nu i data så jag måste göra det:(

Ska besöka sängen nu och få mig lite sömn:) Goodnight<3

                                                                                    

18.20

Sitter och dricker te nu för det har bara blivit värre med förkylningen under dagen. Speciellt halsen!:( Orkar inte vara sjuk och jag vill bara bli frisk nu!

I skolan idag fick vi lära oss clipslockar. Det va väl inte det roligaste jag gjort och med tanke på att jag är sjukt trött nu gick det inte så bra alla gånger. Men tillslut gick det allt lite bättre. Jag tror inte Amanda Hannah och Nathalie gilla det värst mycket heller;) Har en lektion till på det här sen är det prov!

Har äntligen beställt tid för färg och klippning imorgon! Det ska bli så sjukt skönt att få bort det slitna och att få en ljusare fär i håret! Sitter och tittar på lite bilder nu på något liknande jag vill ha i färgväg! Lägger in lite bilder sen på det:) Men nu är frågan: Ska jag klippa lugg nu? Eller ska jag vänta?

Nu ringde pappa och bjöd mig på mat! Vi hörs sen!


sysselsättningen för dagen

dagens umgänge då som vanligt!

                                                                         

nails

Målat naglarna nu och nagellacket var inte det det bästa direkt. Men det blev ändå hyffsat bra tillslut:)



Just nu vill jag bara ha såhär igen! Men det får bli lite längre fram:)


                                                                                 

19.00

Idag blev det lite shopping med Amanda innan skolan började. Blev lite som jag behövde och Amanda fick med sig lite hem hon också. Nu blir det att spara till stockholm istället! Men just nu har jag inte så mycket att spara eftersom jag gjorde slut på alla pengar idag.. ehe!

Skoldagen va helt okej. Lite hängig fortfarande av förkylningen men det börjar bli bättre! Måste rycka upp mig lite nu för jag ska hjälpa mamma med att måla ett fönster här hemma.. Är man snäll så är man;-) Ikväll kommer Hannah hit också och får massage av mamma. Är inte alls avundsjuk men jag ska allt tigga till mig en massage någon dag framöver! Men ska försöka pyssla om mig själv istället och måla naglarna eftersom jag köpte ett nytt nagellack förut:)

Håller på att tvätta alla mina sminkborstar nu också, inte det roligaste men det måste göras! Och nu väntar föntret på att bli målat också.. Hej så länge:D




lite nytt smink och ett par skor fick följa med hem

                                                                            

22.31





Imorgon blir det stan med Amanda:) Hoppar idrotten imorgon eftersom halsen är kass fortfarande.. Måste köpa lite nytt smink imorgon. Har nästan bestämt mig för att testa den här foundationen från nivea!

Men nu ska jag lägga mig och sova och hoppas på att halsen blir bättre tills imorgon:) GODNATT!

                                                                                       

20.00


Susanna aka barnvakt





Mamma och jag var barnavakt åt hennes kompis bebis förut, så liten var hon:) Olivia blev ju väldigt avundsjuk som ni ser haha!


igår blev det också lite babyboom hos amanda! Hennes söta kusin:)

                                                                                      

Killing me softly

Hemma från skolan idag eftersom halsen inte blev bättre under natten. Men jag klagar inte över att ligga hemma heller och ta det lugnt. Det behövs ibland:) Funderar på att sätta mig ute i solen snart och hoppas på att få lite färg. Men känns dock lite för kallt att sätta sig ut nu..

Just nu vill jag bara att det ska 8:e maj. För då ska jag och Amanda J nämligen till Stockholm med hennes mamma och shoppa:) Känns lite för långt bort nu men hoppas veckorna går fort!


                                                                           

22.40

Blir sängen nu. Är sjukt trött och har fått ont i halsen. Allt känns ju så fantastiskt..


GODNATT!


helgen

Victoria och Marcus drog nyss hem så nu sitter jag här ensam och kollar på bilder som jag tog under hårvisningen igår. Visningen va jätte bra, gillade delen då de visade olika långhårsuppsättningar. Sällskapet var självklart Amanda:) Det bästa alltså! Bra helg helt enkelt med grillning hos Marcus på fredag och visning och mys hos Amanda på lördag!


hos marcus

visning







den här sista frisyren tog bara några minuter att göra! utan förarbetet då såklart:)

                                                                                       

jo men självklart så lyckas jag.

Redan tappat mobilen i lite grus och sten. En härlig liten repa på skärmen blev det. JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!!!!!!!


20.55

Hemma nu från träningen med Emma! Så nu sitter jag inne på syrrans rum och pratar lite med henne om allt mellan himmel och jord. Ska snart hoppa in i duschen, sen blir det sängen:)

Idag har jag köpt en ny telefon då! Blev en LG någonting... Inte så bra på namn men den var helt okej. Ska bli skönt med ny telefon nu efter alla missöden med de andra telefonerna. Amanda och Hannah blev med mig<3 Blev en liten sväng på stan med:)

Imorgon är det salongen som gäller. Klippning står på schemat:D Ingen uppdatering imorgon för då sover jag inte hemma!



                                                                          

i-landsproblem

Har jag haft hela eftermiddagen. Längesen jag va så trött och gjorde flera försök till att plugga på provet vi har imorgon. Men lyckades somna tre gånger ungefär.. Det sluta med att jag fick sitta och råplugga och nu orkar jag inte mer! Läsning på tåget blir imorgon. Förövrigt har vi sovmorgon imorgon också!

Ett till problem uppstod just nu. Mobilen dog -igen. För andra gången idag men med tanke på hur den ser ut så är det ju inte konstigt att den dör lite då och då. Imorgon ska jag iallafall fixa mig en ny med den lilla summan pengar jag har;) göttt! hannah ska med mig och jag vet fortfarande inte vilken färg jag vill ha. Svart eller vit? Martin tycker svart, alla andra tycker vit. Men det va tydligen " så 2009" att ha det sa han.. Men det lutar ändå åt vit :D


fint väder

Suttit ute mesta delen av dagen och försökt plugga. Det gick otroligt tungt och som tur va kom Marcus och gav mig sällskap. Sjävklart så la jag böckerna åt sidan vilket egentligen inte är det bästa. Men jag får fortsätta ikväll!

Nu väntar jag på att Emma ska bli klar någon gång och komma förbi här. Promenad blir och Marcus ska med också:)


godnatt


                                                                  

22.57

Sitter och fryser och är trött så det blir snart sängen för min del. Upp tidigt imorgon också för då bär det av till Amanda i Molkom! Ska bli så kul att se henne igen och senare på kvällen ska vi på hårvisning! Kommer bli så roligt:) Men innan visningen blir det att klippa för fulla muggar. Jag behöver klippas, Amanda behöver klippas så det passar ju bra att båda två går frisör:)

Dagen har spenderats med Emma. Vi va som sagt med Johan och köpte studentkostym och han va så stilig så:)


                                                                         

so let's have some fun

Dålig start på dagen men det gäller att skaka av sig det snabbt så blir det bättre! Ska snart ner till Arvikas city med Emma och Johan. Han skulle ha en kostym så jag och Emma ska vara lite smakråd. Själv har jag inte tänkt köpa något med tanke på att jag måste hålla i mina pengar liite.. Vilket känns riktigt tråkigt med tanke på att jag vill ha allt nu. Menmen sånt är livet när man inte orkar fixa sig ett jobb:)


slarvig fiskbensfläta testar jag på idag


                                                                        

09.43

Är så otroligt trött på det här. Varför ska man alltid få ge och ge och ge men inte få något bra tillbaka? Det enda vi får är negativ energi som sprids ut dagligen. Respekten finns inte och förståndet verkar fattas också.
Jag undrar bara när du ska börja fatta?






come here rude boy

Godmorgon!

Ligger i soffan och lyssnar på musik och tar det väldigt lugnt och det tänker jag fortsätta med ett tag till. Sen blir det fika med Frida Sax som vi skulle ha tagit för väldigt längesen men bättre sent än aldrig sägs det! 

                                                                                                                

23.24

Färgade håret på Frida ikväll och det blev så bra så:) Utväxten är borta och lite ljusa slingor blev det! Skit snyggt.

Nu ska jag käka lite kvällsmat och Emma gör mig lite sällskap och det uppskattas mycket:) Sen blir det film med joanna och sofia. En lugn kväll med andra ord! Imorgon kör jag och Emma igång med träningen igen och hur ska det gå när jag knappt kan lyfta armarna?


                   
                                                                                                           
gammal gammal bild på mig och victoria:)


godmorgon

Vaknade med en rätt skön träningsvärk idag. Underarmarna är värst och handlederna värker. Men när jag ställde mig upp så kände jag vilket skick vaderna va i. Fy fan va stel jag känner mig. Förhoppningsvis känns det lite bättre nästa söndag då kanske jag har blivit lite mjukare;)

Mamma har tjata med mig på promenad nu så det är väl bara att följa med henne och plåga mig själv med min träningsvärk! Det kommer bli jobbigt så snabbt som hon går..:) Annars ska jag ta dagen som den kommer så får vi se vad som händer sen! Hej så länge<3

                                                                                                        

<3<3


                                                                                   


23.22

Sitter och planerar lite med Amanda Jansson nu om shoppingresa till stockholm:) Ska bli hur kul som hellst faktiskt!

Första gymnastikträningen idag på mer än två år. Det känns nu kan jag säga er. Händerna darrar och det värker lite här och där. Men jag lever iallafall. Klara faktiskt av mer än vad jag hade förväntat mig, det är positivt! Efetr träningen blev det en promenad hem och äntligen är snön borta! eller ja, nästan iallafall:) Sen bar det av till Victoria som stod för tacos. Riktigt gott var det och den nya huset var inrett i den klassiska litauiska stilen;)




hallen

victorias place
                                                                        


sööndag

Hejhej!

Blev väckt av Vitoria för typ en timme sen. Bra att hon väckte mig annars hade jag väl aldrig kommit upp. Mår bra idag trots kvällen igår och att jag kom hem sent! Försöker ladda lite för det första gymnastikträningen på 2år. Men Emma svarar inte på mina sms så hon är nog inte lika pigg på att dra till gymnastikhallen;) och varför kan man ju undra.

Dålig uppdatering på mig nu under påsken. Men min dator eller ja internet har inte varit på min sida direkt. Så det kommer lite bilder från Nadjas fest nu ist! Och Nadja tack för en mycket bra kväll:)


jag och nathalie

amanda



söt peccaaa

emma och jesper
                                                                

RSS 2.0